- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.425
- 32
Yaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yaniMuhabbete bile gelen yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yaniMuhabbete bile gelen yok ki
Aynen ,bak hala yoklarYaa aynen gecen ay dediler biz soyle muhabbet ederiz boyle muhabbet ederiz hic goremedik yani
Bende gidiyorum uyumaya sende oyle yap bosverAynen ,bak hala yoklar
En iyisi zaten,hadi iyi uykularBende gidiyorum uyumaya sende oyle yap bosver
Ev ile uğraşıyoruz canım pek iyi sayılmam çok yoruldum daha iş çok sen nasılsınNasılsınız :))
En geç cumartesi işim bitmiş olur sonra yaparım inşaallahNevreste umarım işlerin daha bitmemiştir boş vaktin yoktur kahvaltı hazırlamaya
Ben olmasam sahip çıkan yokGiriş örümcek ağı tutmuş,kimse yok Nevreste
Bende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/Ev ile uğraşıyoruz canım pek iyi sayılmam çok yoruldum daha iş çok sen nasılsın
Hadi ya çok sevindimEn geç cumartesi işim bitmiş olur sonra yaparım inşaallah
Ondan sonra ben tekrar çağırdım geldilerSelaaammm güzel hanımlaaaar
Kolay gelsin @HAbibte domatesle baya haşır neşir durumdasın belli ki
Hoş geldin evine nerelerdeydin ki Tenceresiz kaldim anne ben kaçırmışım o kısmı en son kv yemeğe niyetlenip gelememişti size
Aaa geçmiş olsun bi şeyler iç(yüksekse şu düşükse bu diye vardır ya bilemedim şu an limonlu su şekerli su falan)Bende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/
Aaa iyi etmişsin ne güzel ben de inşallah 1 haftaya kadar kavuşacağım ailemeOndan sonra ben tekrar çağırdım geldiler
Perşembe günü anneme gidip cumartesi döndüm :)) benim ailem biraz uzaklar bize :)
Ben su içip biraz istirahat ettim mi ayaklar 30 derece açı ile kendime geliyorim :/Aaa geçmiş olsun bi şeyler iç(yüksekse şu düşükse bu diye vardır ya bilemedim şu an limonlu su şekerli su falan)
Ne kadar mesafe var uzak mi :)Aaa iyi etmişsin ne güzel ben de inşallah 1 haftaya kadar kavuşacağım aileme
Geçmiş olsun canım hayırdırBende bugün hiç iyi değilim sanırım tansiyon düştü çok fenayım şuan :/
Çok dengesiz yedik bugün akşam yemeği yemedik iki kurabiye ile gecistirdim yemek ve uyku çok etkiliyor benim tansiyonuGeçmiş olsun canım hayırdır
Bugün akşam temizliğe başladık pazartesi biterse ,salı eşyaların bir kısmı iner yerleşir.Geriye kalanlar çarşamba olur.Hadi ya çok sevindim