Şimdi geldim,kaldırmışlar evet ,çok karışmış ortalık
Nolmus nolmusOldu mu şimdi jenna
Evet ben de yeni girdim baktım herkes gri olmuş ne kadar süre olmayacaklar acaba.Şimdi geldim,kaldırmışlar evet ,çok karışmış ortalık
Önceden aldıkları cezaya göre değişir. Her bir ban aldıklarında süre uzar. İlk kez aldıysa 1 gün,sonrası katlanarak artıyor.15 gün gelemeyen arkadaşım varEvet ben de yeni girdim baktım herkes gri olmuş ne kadar süre olmayacaklar acaba.
Hadi ya bilmiyordum inşallah önceden almamışlardır evva yarışmada da var hem döner Inşallah bir an önceÖnceden aldıkları cezaya göre değişir. Her bir ban aldıklarında süre uzar. İlk kez aldıysa 1 gün,sonrası katlanarak artıyor.15 gün gelemeyen arkadaşım var
Hiç korkum yokİkimiz aynı anda gelirsek yüreginize iner
Hangi yazıŞimdi geldim,kaldırmışlar evet ,çok karışmış ortalık
Inşallah,Canfeb'de gitmişHadi ya bilmiyordum inşallah önceden almamışlardır evva yarışmada da var hem döner Inşallah bir an önce
Aaaa ne olmuşInşallah,Canfeb'de gitmişSevdiğim bir kaç kişi daha hatta,Evva'nın ilk bani muhtemelen:)
Profile bir şey yazdim,savaş çıkmış. 200un üstünde bildirim ve yorum vardiHangi yazı
Ne yazdın öyleProfile bir şey yazdim,savaş çıkmış. 200un üstünde bildirim ve yorum vardi
O da yorum yapmış, o da ban yemişAaaa ne olmuş
Uslu olsalarmışO da yorum yapmış, o da ban yemiş
Burası da karışmasın,özelden yazayimNe yazdın öyle
Yorumlardan bazıları tam cinnetliktiUslu olsalarmış