Kahvaltı Takımım :))

çok bilindik bir marka değil diye tereddüt ettim başta ama baktım burda güzel diye yorum yapmışlar :) iyi madem çok sevindim ilgileniyorlarmış, ooo iyiymiş iyi :))) yemek, çelik tencere ve çatal bıçak takımımı araştırmadan schafer dan aldım ama çok kötü yorum var schafer hakkında, onada biraz moralim bozuk açıkçası kullanmamada daha var :/ napcam bilmiyorum (

Kızlarrr çeyizim için aldığım kahvaltı takımım :)) nasılll, olumsuz yorumlara açığım hee :))

Eki Görüntüle 387614 Eki Görüntüle 387615

Çok güzelmiş. Ben de o kadar kararsız kalıyorum ki bu kahvaltı takımlarında. Hem gereksiz olduğunu düşünüyorum, tek tek de güzel bir takım yapılabilir diyorum. Sonuçta yumurtalıkları porselen demliği tuzluk filan bana göre gereksiz. Ama böyle resimlerini görünce de içim gidiyor açıkcası. Yok ben yine de böyle takım almayacağım. Ayrıca kendim 12 kişilik tabaklardan takım oluşturacağım.

Güzel günlerde huzurla kullan.

Ben 2 tane aldım bu takımdan 6 kişilikti, 12 kişilik oldu :)) Bende ilk başta öyle düşünüyodum, sonra baktım herkes ''aaa kahvaltı takım olmalı misafir için şöyle güzel bir takım olacak şöyle olacak böyle olacak........ '' diyince bende aldım gitti :)
Günlük takımımı kendim olurturmayı düşünüyorum :) kelebekli reçellikler falan :)) Gel seninde aklına gireyim alalım bir takım :)) :13:

Çok kötüsün yaa zaten almamak için zor tutuyorum kendimi. Neyse düşüneyim bakayım bende şöyle ucuz bütçeme göre birşey bulursam alayım madem seni mi kıracağım

Çok kötüsün yaa zaten almamak için zor tutuyorum kendimi. Neyse düşüneyim bakayım bende şöyle ucuz bütçeme göre birşey bulursam alayım madem seni mi kıracağım

160a - 180e de var Benim arkadaşımda almış eminönünden :) Bilmiyorum kırma beni bence al :) alıncada yani alırsan :) bana haber ver görmek istiyorum tamam mı :)))

ya koca koca çiçek desenlerini ben oldum olası çok sevmezdim biraz gıcığım galiba... bu çok sade ve şık bence

ama ne yalan söylim alan arkadaşlarımın hepsi uyardığı için "sakın kahvaltı takımı alma, zaten çalışıyosun hergün kendin kullanamazsın..kırk yılın başında birini kahvaltıda ağırlamak içinde yer kaplamasın demişlerdi.. bende almadım :)

ama güle güle iyi günlerde kullan çok renkli bi sofra olur bence ...

katılıyorum sana arkadaşım hangimiz kendimiz için kahvaltı takımını çıkarıpta özene bezene hazırlarız anca bi misafir gelecek kahvaltıya o da kırk yılda bir yada en azından bana kahvaltı misafiri gelmez yemeğe gelinir..ama olsaydı alırdım bende özellikle arkadaşımızın aldığı noble lıfe çok hoş bence..

ve yazciceği, 2 tane farklı alıntı yapamıyorum o yüzden böyle oldu k.bakmayın :)

benim müstakbel ailem birazcıcık kalabalık, şu an bende çalışıyorum ama büyükcene bir ihtimal ev hanımı olacağım için benim için kullanışlı olabileceğini düşündüm :) yoksa bencede önem sırası son sıralarda, bir çelik tencere kadar olamaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…