Kahvaltı Takımım :))

bence hemen iade et.. paslanıyormuş çnkü canım herkesden bu şekilde yorum aldım ben ((

bence hemen iade et.. paslanıyormuş çnkü canım herkesden bu şekilde yorum aldım ben ((

İade edebiliyor muyum bilmiyorum. Evkur tarzı bir yerden aldım şu an taksitlerini ödüyorum. Onun dışındada Karaca var şu an orda aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumu yani.. Elektronik aletleride en son alıcam yani iade etsemde alabileceğim birşey yok sanırım nevresim falan vardır of ne biliyim ya napcem bilmiyorummm.. İşte araştırmadan alınca böyle oluyor..

kutusu açılmadıysa hiçbirşekilde taksitleri bitmedne iade edebilirsin.tüketici hakları denen birşey vr kötü yorum aldım istemıyorum kullanmak diye.olmadı şikayetvar.coma yazarsın değiştirmezlerse evkuru. hemencik çözerler cnm o zmn bnde çelikde karacadan porselen de kütahya ve güraldan asla ve asla şaşma. incikli boncuklu kare yk köşeli yk yaldızlı şylere verilen paralara acıyorm hemde o insnlara elidne yıka yıka boncuğu düşmesin yaldızı gitmesn köşesi kırılmasın diye. rahat kullanabileceğimiz ve köklü markaları tercih edelim.annemn porselenleri kütahyadan 22 senelik taş gibi hala.

karaca için neden öyle dedin cnm bir menuniyetsizliğin mi vr ?

aslında aşırı derecede araştırmaya gerek yk bn ilk etapta düşündüğümde yıllardır piyasada olan bir firma kütahya diyip tereddüt etmeden alıyorm keza karacada çelik ürünlerinde öyle ama porselen de ck da iyi olduğunu söyleyemıycem çnkü gelinimz vrdı bir showrom da müdürdü karaca elimizde kalıyor vitrine yerleştirirken diyordu kendisi de çeyizini güraldan yapmıştı komple işin içinde çnkübliyor neyin ne olduğunu.

schaffer dha 5-6 senelik bile bir marka değildir bir kaç kez reklamı çıktı tv de ondan snraa hurrraaa dışını aldanıp schaffer alanlar firmayı zengin etti. birinin çıkıp schaffer a kardeşim sizn çelik ürünlerinizde çelik oranının yetersizliğinden dolayı paslanma oluyor demesi lzm. hem firmada eksiklik vr kalitrsizlik diyelim diğer bir tabirle hemde diğer ürünlerden dha pahalıya satıyor insanlar hala nasıl alıyor anlamıyorum bile bile lades yani yazık.

Yok canım yanlış anlaşılma oldu evkurdan almadım evkur gibi bir yerden. Karaca içinde pek iyi yorum görmedim ondan öyle dedim. Aldığım yerde takım olarak sadece karaca ve schafer var yani tamamen umutsuz vakayım iade yaptırabilirim belki ama alabileceğim birşey yok ordan. Kendi yaptığım hatanın cezasını çekicem yapçak bişey yok

Ben karacanın çeliklerinin iyi olmadıgını porseleninin ii oldugunu okudum bi çok yorumdan ama ben çeyiz setimi karaca aldım ve bi çok kişide öyle yapıyo memnuniyetsizlik okadar
fazla olsa bu kadar insan almazdı.Hatta aldıktan sonra bile araştırmalara devam ettim ve ankarada büyük bi magazada hisarın satış elemanı bile dediki bana kendi kimliğini ve faturasını gösterip eger kötü olsaydı ben kendi evime almazdım dedi.Bence dahası yok kafamda soroda yok.

Acaba schafer için de böyle olur mu :26:

Acaba schafer için de böyle olur mu :26:

schaferın çatal bıçak takımını anneme aldık ama fazla kullanmadı sadece bayramda ve özel bi misafire çıkardı.Kaldırırken yıkanır yıkanmaz özellikle teker teker kuruladım kaldırdım.İnşallah sorun olmaz.Bir tarafdanda düşünüyorum.Çeyizlik aldıgımız için çok değer veriyoruz ve kafa patlatıyoruz.Aslında biraz abartıyoruzda bende siz gibi uzun zaman şüphe içinde araştıırdım.Bi taraftanda düşündüm anneme yıllar önce pazardan gündelik kullanmak için aşkın diye bi markanın çatal ve kaşıklarını aldık ve karramadan yıllardır kullanıyoruz.Ben kendi çeyizimede gittim tanesi 1TLden olan çok begendiğim bi gündelik takım oluşturdum.Ha tabi çeliği nasıl diye önden bi tane aldım ve evde kullandım ama o takımda beni 3-5 sene idare eder etmediği yerde de benle yaşlancak değil yaa atarım napıyım ama dimi:)

Mürdümden pembeye doğru akan takım:) Annişimde çok beğenmişti bunu ama ben lila tonlarında aldım, huzurla kullan tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…