- Konu Sahibi kertenkelebekk
Rabbim güzel güzel kullanmayı nasip etsin canım inşallah çok güzellermiş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar kırmızı demiş ama kırmızı değil ki takım pembe mürdüm bordo tonlarında ben mi yanlış görüyorum ....
Rabbim güzel güzel kullanmayı nasip etsin canım inşallah çok güzellermiş:)
bende aynı markanın farklı modelini aldım canım, hatta günlük takımınıda almayı düüşünüyorum... 1 sene önce aldığım farklı modeli ricam üzerine geçen hafta farklı bir modelle değiştirmiş bir markadır, ben ümitsiz bir şekilde aramıştım ama çok yardımcı oldularr sağolsunlar, sende doğru bir tercih yapmışsın canım güle güle kullanmanı dilerim![]()
çooookkkk tatlıııı........... güle güle kullanııınnnn![]()
hem sade hem de gayet hoş, iyi günlerde kullan inşallah :)
Kızlarrr çeyizim için aldığım kahvaltı takımım :)) nasılll, olumsuz yorumlara açığım hee :))
Eki Görüntüle 387614 Eki Görüntüle 387615
Çok güzelmiş. Ben de o kadar kararsız kalıyorum ki bu kahvaltı takımlarında. Hem gereksiz olduğunu düşünüyorum, tek tek de güzel bir takım yapılabilir diyorum. Sonuçta yumurtalıkları porselen demliği tuzluk filan bana göre gereksiz. Ama böyle resimlerini görünce de içim gidiyor açıkcası. Yok ben yine de böyle takım almayacağım. Ayrıca kendim 12 kişilik tabaklardan takım oluşturacağım.
Güzel günlerde huzurla kullan.
ooo çoook şık cnm. Allah mutlu, huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Ben 2 tane aldım bu takımdan 6 kişilikti, 12 kişilik oldu :)) Bende ilk başta öyle düşünüyodum, sonra baktım herkes ''aaa kahvaltı takım olmalı misafir için şöyle güzel bir takım olacak şöyle olacak böyle olacak........ '' diyince bende aldım gitti :)
Günlük takımımı kendim olurturmayı düşünüyorum :) kelebekli reçellikler falan:)) Gel seninde aklına gireyim alalım bir takım :)) :13:
Çok kötüsün yaazaten almamak için zor tutuyorum kendimi. Neyse düşüneyim bakayım bende şöyle ucuz bütçeme göre birşey bulursam alayım madem seni mi kıracağım
![]()
Tamam söz alırsam paylaşacağım. Ama bu bir iki ay alamam. Bu yorganın borcunu bitirmem lazım önce.
ya koca koca çiçek desenlerini ben oldum olası çok sevmezdimbiraz gıcığım galiba... bu çok sade ve şık bence
ama ne yalan söylim alan arkadaşlarımın hepsi uyardığı için "sakın kahvaltı takımı alma, zaten çalışıyosun hergün kendin kullanamazsın..kırk yılın başında birini kahvaltıda ağırlamak içinde yer kaplamasın demişlerdi.. bende almadım :)
ama güle güle iyi günlerde kullan çok renkli bi sofra olur bence...
kızlarrr çeyizim için aldığım kahvaltı takımım :)) nasılll, olumsuz yorumlara açığım hee :))
ayyy benimkinin aynısı, ben çok beğenerek aldım.
Güle güle kullanalım canım...