• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvaltı takımı

tatlım kipada, porlandın kahvaltı takımları indirimde 50tl. 30 parça,almayı düşünürsen hiç kaçırma ben aldım :)

:)

yumurtalıkları da var, unuttum çekmeyi.

50 tl ı cok uygunmuss:)
nelerı var

Şu gördüklerinden 6 adet ve 6 adet yumurtalık bir de Porland Sahan hediye. İnan fiyat çok iyi. Porlandda bir çay bardağı neredeyse 8 lira :)
Markay ıgörünce düşünmeden aldım canım. 2 modeli daha var ama beğenmedim ben :)

Şu gördüklerinden 6 adet ve 6 adet yumurtalık bir de Porland Sahan hediye. İnan fiyat çok iyi. Porlandda bir çay bardağı neredeyse 8 lira :)
Markay ıgörünce düşünmeden aldım canım. 2 modeli daha var ama beğenmedim ben :)

çok güzellermiş ama yakınımda malesef kipa yokmuş hafta sonun akadar da biter herhalde :2:

bitmeeez ben iki hafta önce aldım sanırım bugün hala vardı :):)

böle toplu halde ceyız yapmak güzelmiş :) bide beklemek olmasa o kargolara ve benım kargolarım bankaya gelip bütün müşterilerim hayırdır düğün mü var yakında diyip kısmetlerimi kaçırmasa süper olacak :1::1::1:

böle toplu halde ceyız yapmak güzelmiş :) bide beklemek olmasa o kargolara ve benım kargolarım bankaya gelip bütün müşterilerim hayırdır düğün mü var yakında diyip kısmetlerimi kaçırmasa süper olacak :1::1::1:

ev adresini verebilirsin canım :)
kısmetlerin kaçmamış olur ^^

Back
X