kahvaltı takımı

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
arkadaslarım kahvaltı takımımlarına bakıyorumda
sizce bu nasıl

yada kahvaltı takımını sonra ya mı bıraksam?

sözlü falan değilim şimdi almak saçma mı olur

Yok be canım millet nevresimlerini bile alıyor şimdiden alman çok iyi olur benim kıyıda köşede yok hiç çeyizim Bunları kim ne derse desin önceden almak çok faydalı oluyor modası geçer diye üzülüyorsan hiç takma çok sevimli bunlar yaa

Oy yerim ben bunları çok tatlı yahuu

düşüneyim o zaman :) ahh bıde evde koycak yer olsa keşkee:) diğer aldıkalrımı bazamnı altına sıkıstırdımda bunu nere koyarım ben ya

düşüneyim o zaman :) ahh bıde evde koycak yer olsa keşkee:) diğer aldıkalrımı bazamnı altına sıkıstırdımda bunu nere koyarım ben ya

Amaan o mu dert canım ya ne güzel almışsın işte ben de bir başlayabilsem ufaktan keşke güle güle mutlulukla kullanırsın inşallah eşinle , ailenizle

Amaan o mu dert canım ya ne güzel almışsın işte ben de bir başlayabilsem ufaktan keşke güle güle mutlulukla kullanırsın inşallah eşinle , ailenizle

valla tatlım bizim evde dert yer meselesi ergunpasabahcede cok uygunda dayanamıcam galıba ben bır en yakın kutahya porselen magazasına gidim yakından ıncelım sonra da ordan alıverıırım olmadı annemde bir yer bulsun artıkın bide el atmısken birde eş

Hehheiihiee Canım ya kısmet valla bu işler beklemediğin anda çalıverir kapınıı

takım güzel ama sürekli yenileri çıkıyor belki nişanlandığın zaman daha hoşuna giden bir şey olacak ve daha önceden aldığın için alamayacaksın.her ay kenara altın yap koy çalışıyorsan sonra çeyiz alırken faydası olur

Çok tatlı yaa, bayıldım.
Güle güle kullanırsınız inşallah.
Ayrıca çeyizlik almak için illa sözlü ya da nişanlı olmak gerekmiyor ki.
Ufak ufak başlamak lazım bir yerden.

evet calısıyorum ve calsıtıgım bankadan 250 tllık gıft kazandım onu değerlendırım dedım o zaman napsam nevresım falan mı alsam :26:
Çok tatlı yaa, bayıldım.
Güle güle kullanırsınız inşallah.
Ayrıca çeyizlik almak için illa sözlü ya da nişanlı olmak gerekmiyor ki.
Ufak ufak başlamak lazım bir yerden.

işte ben nerden baslayacagımı bılmıyorum

işte ben nerden baslayacagımı bılmıyorum

Bizim sülalede genelde kızlar ilk olarak yemek takımı ve kahvaltı takımı alırlar.
Sonradan hepsi kendiliğinden gelir.
Sende öyle yapabilirsin.
Ya da forumda bunun için topic var.
"Çeyizimiz için biz neler aldık" diye.
Orda açılan konulara bakıp fikir edinebilirsin.

canım ben kahvaltı setimi neredeyse 4 sene önce aldım ve hala modeli bana çok güzel geliyor:) beğendiysen al koyacak bir şey bulursun. dolapların üstüne yada üst üste yığ benim odam sığınma odası gibi valla

Çok sevimli ama acele etme bence nezaman evlenceksin ki yakınsa al ama daha varsa yeni modeller çıkar pişman olma ama içimde kalmasın diyorsan al .)

arkadaslarım kahvaltı takımımlarına bakıyorumda
sizce bu nasıl
Eki Görüntüle 762376
yada kahvaltı takımını sonra ya mı bıraksam?

canım bende çok sevmiştim kütahyanın bu takımını... birde içide büyük pembe çiçeği olan var bu modelden.. çok güzel... çaycısı olmasıda güzel ve çokta uygun.. bencede al derim..

Canım selam, bende sözlenmeden fln önce ilk kahvaltı takımımı almıştım şimdide hala hoşuma gidiyor tabi başka şeylerde begeniyorum ama diyorum ki iyki almışım koymuşum kenara çünkü alıncak öyle çok şey çıkıyor ki bi süre sonra maddi anlamda yetemiyorsun yani ben kendi adıma konuşayım

Ve senin kahvaltı takımın çok tatlı şirin üstüne üstük çaycısıda var çokta kullanışlı olur bencede al derim şimdiden ne alsan kar valla

Bizdede kızlar önce büyükleri alır çeyizlerine yemek tak. kahvaltı takımı çatal bıçak tak tencere vs

Hayırlı olsun şimdidenn

güzel bir takım renkli cıvıl cıvıl tam kahvaltılık bence al erken filan deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…