Kahvaltı takımı önerisi olan?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar ben biraz baktım ama tam karar veremedim... en uygun ve kalitesi de iyi olanlar Porland ve Güral. En pahalı Cemile. Kucur diye bi marka var ama pek bilmiyorum. Schafer'a pek güvenemiyorum. Bernardo da güzel görünüyor, indirimi az daha fazla olsa ondan alırdım :)

Sizce 20-30 parça bi şey alsam yeterli olur mu yoksa şu 36-4o küsür parça olanlardan mı almam gerekir?
Sizler neler aldınız?

Cemile Hortance 47 Parça Kahvaltılık Seti - evmanya.com
http://www.evim.net/mutfak/biev-6-kisilik-yemek-kahvalti-pasta_p126476?cid=7929
Kahvaltı Setleri,Kahvaltı Takımları | Bernardo
Porland Porselen KAHVALTI TAKIMLARI
GÜRAL PORSELEN SPRİNG KAHVALTI TAKIMI GittiGidiyor'da 68335343
Gelin Damat Fırsatı
Kütahya Porselen Yasemin 37 Parça Kahvaltı Takımı ( Dekor No:3365 ) - MUTFAK SEPETİ
Schafer Diva 31 Parça Kahvaltı Takımı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
DORE'DEN FLORİA 20 PARÇA ÇAY SETİ.. GittiGidiyor'da 63464781

benim kahvaltı takımım karaca, porseleni gerçekten kaliteli çok zarif bir takım, sadece kahvaltı değil çay saati gibi ikramlarda da kullanmayı düşünüyorum.

Şu takımlar arasında seçim yapıcam sanırım :) Markalar sırasıyla Biev, Cemile, Kütahya ve Schafer. Biev ve Schafer'ı kalite olarak pek bilmiyorum :/
Sizce hangisi? :56:

$BİEV.jpg$CEMİLE.jpgEki Görüntüle 563175 $SCHAFER DIVA_31.PARA_KAHVALTI_TAKIMI360.jpg

Son düzenleme:
3.resim kahvaltı için neşeli canlı bir renk. Bu hafta Bim'de güral kahvaltı seti vardı 22 parça. Fiyat gayet uygun diğer parçaları rengine uydurup almayı düşünüyorum.

schaefer almada ne alirsan al güzelim :9:
ben misyon edindim kendime, herkesi schaeferden vazgeciriyorum :1:
kendim düstüm o hataya, baskasi düsmesin...

takimimi hepi topu 5 kere kullanmisimdir, caydanligin kolu kopmak üzere, tabaklarin desenleri cikiyor...

biev ve kütahya daha canlı duruyor sabah içiniz açılır ne güzeeeel :16:

$kucur_kahvalti_seti.jpg bunu niye eledin canım bu da hoş bir modelmiiş??
ben de buna benzer bi model almayı düşünüyorum da markayla ilgili olumsuz bi duyumun varsa almıyım o yuzden sordum =)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 563218 bunu niye eledin canım bu da hoş bir modelmiiş??
ben de buna benzer bi model almayı düşünüyorum da markayla ilgili olumsuz bi duyumun varsa almıyım o yuzden sordum =)

canım markayı pek tanımıyorum ve biraz göz yordu gibi geldi :/ bi de ben kelebek kuş desenli şeyleri seviyorum sanırım :))

ThirtyFouR kesinlikle ben de araştırdım Schafer'ın kalitesi cidden düşükmüş... Umarım Biev öyle değildir yaaa, bernardo'nun kardeş mağazasıymış diye duydum :) O yeşil takımı fiyat ve görüntü olarak daha hoş buldum :16: Ama kalitesi düşükse Kütahyanın Medusa modelini alırım daha iyi...

Canım ben schafer ın eski bir modelini aldım esse den şu geçenki öğretmenler günü indiriminden aldım. Bana 6 kişilik yetmeyecekti misafirimiz geldi mi kalabalık oluyoruz. O yüzden aynı takımdan 2 tane aldım. Misafir için kullanacağım bu kahvaltı takımını. Kendime ayrıca 8 kişilik cıvıl cıvıl bir takım yapmak istiyorum farklı renklerden kombin tabi bulabilirsem. Olmadı karacanın bir kaç takımı var güzel onlardan alırım diyorum.

Bu misafir için. Tabi zevk meselesi bu benimki çok sade.
Schafer SHF 8500A 39 Para Artemis Collection Kahvalt Takm - Nebbu.com - Ne ararsan bir arada burada!
(Bakma buradaki fiyata ben çok uyguna aldım.)

Bu da günlük diye düşündüğüm takım ama aslında kendim kombin yapmak istiyorum bulamazsam bunu alırım belki indirime girerse:
48 Pr. Kahvalt Takm Kr iei Kahvalt Takmlar - Stoneware Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

Canım ben schafer ın eski bir modelini aldım esse den şu geçenki öğretmenler günü indiriminden aldım. Bana 6 kişilik yetmeyecekti misafirimiz geldi mi kalabalık oluyoruz. O yüzden aynı takımdan 2 tane aldım. Misafir için kullanacağım bu kahvaltı takımını. Kendime ayrıca 8 kişilik cıvıl cıvıl bir takım yapmak istiyorum farklı renklerden kombin tabi bulabilirsem. Olmadı karacanın bir kaç takımı var güzel onlardan alırım diyorum.

Bu misafir için. Tabi zevk meselesi bu benimki çok sade.
Schafer SHF 8500A 39 Para Artemis Collection Kahvalt Takm - Nebbu.com - Ne ararsan bir arada burada!
(Bakma buradaki fiyata ben çok uyguna aldım.)

Bu da günlük diye düşündüğüm takım ama aslında kendim kombin yapmak istiyorum bulamazsam bunu alırım belki indirime girerse:
48 Pr. Kahvalt Takm Kr iei Kahvalt Takmlar - Stoneware Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

sevdiceğim de Schafer'ın modellerini beğendi ama şikayet edilen tüketici sitelerinde en çok şikayet toplayan ürünler genelde bu markadan :/ O yüzden Schafer'ı eledim...

evet onu ben de düşündüm alırken şikayetvar.comu takip etmiştim.. ama benim seçtiğim takımda çaydanlık yok ayrıca üzerinde desenler de yok sadece kabartmalar var o yüzden sorun olmaz diye umuyorum neyse göreceğiz ilerde :)

3.resim kahvaltı için neşeli canlı bir renk. Bu hafta Bim'de güral kahvaltı seti vardı 22 parça. Fiyat gayet uygun diğer parçaları rengine uydurup almayı düşünüyorum.

aynen canım ben pembe olanından aldım hem kaliteli hemde gayet hoş sadece kullanılacak ana malzemeler var yeter bence gerisi boş yer kaplayacak sade ve şık.

canım bende markafoniden verdanın kahvaltı takımını aldım 130 tl idi sanırım porselen çok beğenerek aldım ama tabi bi kütahya porselen yada giüral gibi olamaz kalitesi ben renk ve desenlşerine bittim çok kalitesizde değil evlenip kullanırım sonra eskirse filan yeni alırım zaten çoğu evli kişi ilk zamanlar hevesleniyor insan sonra kullanmıyor diyor ama en azından tabaklarını reçelliklerini kullanırım demi :12: takımımın resmi bu bakalım beğenecekmisiniz :)

$vrd.jpg

bu arada senin eklediğin resimnlerdeki 3. sırada olan kırmızılı takımı beğendim ben canım kütahya olan demi :32:

bu arada senin eklediğin resimnlerdeki 3. sırada olan kırmızılı takımı beğendim ben canım kütahya olan demi :32:

evet canım kütahyanın, 250 tl falan fiyatı. verda da iyi marka çaydanlığını kullanıyorum kaliteli malı baya. güle güle kullanırsın inşallah, modeli de çok şirinnnn :16:

ya bende daha söz nişan muhabbeti yok bi adayım bile yok ama çok hoşuma gidiyor bu eşyalara bakmak almak ama evde yer yok artık almamaya karar verdim :( bide kısmeti kapatıyormuş dediler bunları böyle ortada bişey yokken almak :26: sen ne durumdasın canım ne tavsiye eders,n

ya bende daha söz nişan muhabbeti yok bi adayım bile yok ama çok hoşuma gidiyor bu eşyalara bakmak almak ama evde yer yok artık almamaya karar verdim :( bide kısmeti kapatıyormuş dediler bunları böyle ortada bişey yokken almak :26: sen ne durumdasın canım ne tavsiye eders,n

canım ben öyle kısmet kapanıyor gibi batıl inancım falan yok bence saçma bi şey. ne yani sen çeyiz aldın diye seni isteyen olmayacak mı saçma bence :) inanma sen diyenlere...
ama bence çeyiz almak yerine para biriktir. ben aday yokken az da olsa para biriktirdim. alacaksan sadece yatak odası havlu gibi şeyler al. ben havlu, nevresim, uyku seti gibi şeyleri önceki senelerden aldım, iyi ki de almışım çünkü sadece mutfağı almak bile 1 senede çoook zoruma gitti, maddi açıdan kastı. bi de yatak odasının modası geçmiyor, bi şey olmaz bence alabilirsin...
şimdi sevgilim var ve ara tatile şubatta nişan, yaza düğün falan düşünüyoruz. bu sene o yüzden mutfak eşyası alıyorum. mutfağın modası çok çabuk geçiyor o yüzden son noktada almak daha mantıklı.
diyeceğim, alacaksan yatak odasına başla. sonra az para biriktir nişan düğün vs için. son sene de mutfak alırsın olur biter :16:

canım ben öyle kısmet kapanıyor gibi batıl inancım falan yok bence saçma bi şey. ne yani sen çeyiz aldın diye seni isteyen olmayacak mı saçma bence :) inanma sen diyenlere...
ama bence çeyiz almak yerine para biriktir. ben aday yokken az da olsa para biriktirdim. alacaksan sadece yatak odası havlu gibi şeyler al. ben havlu, nevresim, uyku seti gibi şeyleri önceki senelerden aldım, iyi ki de almışım çünkü sadece mutfağı almak bile 1 senede çoook zoruma gitti, maddi açıdan kastı. bi de yatak odasının modası geçmiyor, bi şey olmaz bence alabilirsin...
şimdi sevgilim var ve ara tatile şubatta nişan, yaza düğün falan düşünüyoruz. bu sene o yüzden mutfak eşyası alıyorum. mutfağın modası çok çabuk geçiyor o yüzden son noktada almak daha mantıklı.
diyeceğim, alacaksan yatak odasına başla. sonra az para biriktir nişan düğün vs için. son sene de mutfak alırsın olur biter :16:

kız benim 7-8 tane nevresimim 2 tanede battaniyem var yeni aldım:)ama haklısın almayacam para birktiririm :31:

kız benim 7-8 tane nevresimim 2 tanede battaniyem var yeni aldım:)ama haklısın almayacam para birktiririm :31:

nevresim benim de çok yaaa ama gerekir 2 kişi+misafirler felan... uyku seti, havlu, bornoz gibi şeyler al modası eskimez. ben önceki senelerde sitelerde indirim gördükçe almıştım. mesela Ecobella'nın yatak odası ürünleri çook güzel öneririm :) Maisonette'nin de havlularından bolca aldım çünkü etrafa da hediye olarak vermem gerekiyor...

Diğer türlü sen para biriktir, kap kacak küçük ev aleti falan alma. sonra yenisi çıkar için gider :16:

Back