Kahvaltı Takımı Bulamıyorum

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Kızlar şöyle güzel olan kahvaltı takım örneklerini yazar mısınız?

Bernardo'ya baktım kırmızılı takımı yakından pek hoş değil

Kütahya'dan netten beğendiğim yakından güzel değil

Noblelife mıydı neydi ordan ehhh diyebileceğim bir tane mor yaprakılı vardı

Ama şöyle içime sinecek bir şey bulamadım

Szini varsa örnek gösterir misiniz????

cnm ben güral porselenden ital bi ürününü aldım kara beyaz yaldızlı şık bişi misafirlik yani shaferde siyah kırmızılı bi model var hoşuma gidiyo bide güralın kapaklı modeli var onlarada bak istersen ben gnülük içinde seramik düzüçek gibiyim ama karar veremedim sen bi bak gene konuşuruz canımcım sıkma canını bulursun gönlüne göre işalahh..:)

canım bernardoda uçuk pembe-su yeşili çiçekli kelebekli bi kahvaltı takımı var.katlı pasta servislerini de ek olarak alabiliyorsun.kahvaltı takımı almayı düşünmediğim için hayran hayran bakmıştım sadece.ben çok beğendim ama sen nasıl bulursun bilmem.uçuk pembe runnerlarla mağazasında bi standda görmüştüm haaarika görünüyorlar.bi bak istersen

Bernardo'ya bakmıştım onların kahvaltı takımları güzel ;ama evet bu işteee diyemedim

Shaffer'e bakayım bir de

Gerçi bugün bir satıcı ne gerek var kahvaltı takımına dedi bir sürü konuştu

Kafamı allak bullak etti sağolsun -tatlicadiarzu-

noble life'da en az 20 model var ..
Ve bence 6-7 tanesi gerçekten çok şık.
Kalitesi de shaffer ile kıyaslanamaz bile,.
karaca,shaffer porselen değil seramik adeta çok kaba

bence bu süper bi model benim aldığım da karacaydı ama aradım bulamadım çünkü 1 sene oldu alalı kare modeldi tavsiye ederm...

Eklentiler

• $resimCASRKRJ5.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 80
Schafer in kahvaltı tk modelleri hoş bence. Mesela bir örnek. Cıvıl cıvıl.. Porseleni de hoş, bizim bir arkadaşta vardı aynısından.

ben karacanınkini çok beğendim ama içerik olarak uygun gelmedi bana güral bak derim. hem demliği var hem de kapaklı kahvaltılıklrı var. piyasada başka hiçbir üründe kapaklı ürünler yok. bence onu kaçırma derim. ben bu ay bardak takımı aldım artık bi kaç ay sonra da kahvaltı takımını almayı düşünüorum.

ben kahvaltı takımı almadım su ana kadarda gerek duymadım keske alsaydım demedim kahvaltılık almıstım sadece ama illa alayım diosan schafer e bak derim guzel desenler var

Bende senin durumundayım kahvaltı takımı bulamıyorum. Hepsi çok renkli bu yüzden bana kaba geliyorlar bilmiyorum sade olsun istiyorum bulamıyorum.

angeloflove seni bir yerden tanıyor gibiyim opuyorumnanaktan

ben takım olarak almayacağım kahvaltı takımını,çünkü kırldı mı modeli bozuluyor.takımımı kendim oluşturacağım renkli tabakları birleştirerek. Sende öyle yapabilirsin hem tabağın kırıldı mı yedeğini bulabilirsin. çok pahalı oluyorlar birde 6 kişilik. Yeri geldi mi 6 kişiden fazla misafirin oluyor.
yinede hangisini alırsan hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun..

porland-kaya maya serisi,tabii beğenenlereyerimseniben

porland-kaya maya serisi,tabii beğenenlereyerimseniben

bende bu sitede gördüm çok beğendim valla :) ama kendim kullanmak için güraldan alıcam kapaklı misafir falan gelirse yemek takımımın pasta tabaklarını kullanmayı düşünorum 12 kişilik fincanları falan da var.

Valla canım ben birini güraldan aldım birinide schaferden ama hangisi dersen kesinlikle schafer çünkü tabakları çok kullanışlı hemde cıvıl cıvıl

ben kütahya porselenden aldım çok hoşuma gitti deseni filan herşeyiyle çok hoş yakından görünce beğenmediğini söylemişsin ama ben aldım ve çok beğendim ama tabiki tercih meselesi sana kalmış bişey beğenip beğenmemek...

Valla canım ben birini güraldan aldım birinide schaferden ama hangisi dersen kesinlikle schafer çünkü tabakları çok kullanışlı hemde cıvıl cıvıl

bak kararsız kaldım şimdi bilmiyorumkismile gerçi daha var .. biraz daha düşünelim bakalım .. schafer a daha dikkatli bakayım o zmn

kesinlikle ve kesinlikle kütahya porseleni tavsiye ediyorum.hem modelleri cıvıl cıvıl tam kahvaltı zamanını şenlendirecek nitelikte,hem de yılların tecrübesi var sonuçta.hem yeni çıkan modelleri çaydanlıklı değil çay makineli ve çok cici:)

evet bende çay makineli olanından aldım desenleri cıvıl cıvıl herşeyiyle mükemmel kalitesini konuşmaya bile gerek yok yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…