Benim kızım 16 aylık. genelde sabah saat 10:30 a kadar uyuyor. sabah 8.00 - 9.00 gibi uykusunda süt veriyorum. daha sonra 12:00 de omlet(peynirli+ sucuklu+ sade) ve birazda meyve suyu. (yiyor ama çok iştahli değil tabiki oyunlarla) daha sonra saat 15:00 de bir kase ev yapımı yoğurt (bazen içine kuşburnu recel veya herhangi bi recel) yoğurttan sonra 1,5 saat uyku. akşam 18:00- 18,30 gibi akşam yemeğinde ne varsa yine bin zorluklarla kandıra kandıra yediriyoruz. akşam saat 22:00 22:30 gibi meyve içinde mutlaka ceviz ve gece 12:00 12,30 gibi süt ve uyku..... ama gecelere kesinlikle derin uykusu yok belki 7-8 kere uyaniyor. bu kadar düzenli binbir zorlukla yedirmeme rağmen kesinlik kilo artışıda yok 10 kilo bile tam değil
canım bende arkadaşlara katılıyorum, beslenme düzeniyle ilgili. arkadaşların söylediğinin yanı sıra akşam 22:00- 22:30 saatleri meyve için çok geç bence. meyve vücuda enerji verir, dolayısıyla derin uyku olmaması çok normal. ayrıca bebeğinin gece uykusuna geçtiği belli bi saat vardır, ben o satten yaklaşık 45 dk önce hazır gece maması yediriyorum. hem tok tutuyo hemde rahat uyumasını sağlıyo, kolaygelsin.
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)