- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
yarısını yapabildim düzeltme sürem bitti ama şimdi diğer yarısı @ işareti koymadan etiketlendi,nasıl oldu bilmiyorum ama süper oldu,yoksa tek tek yazacaktım.Olmuyor zaten hiç deneme bile..
İlla yapacam diyorsan elmatikle halledecen bunu şimdiden kolay gelsin
Nevoşum benim yaRica ederim canımHer zaman bekliyorum
Ayy öldüresi var benisen yaparsın ben diyetteyim
yarısını yapabildim düzeltme sürem bitti ama şimdi diğer yarısı @ işareti koymadan etiketlendi,nasıl oldu bilmiyorum ama süper oldu,yoksa tek tek yazacaktım.
Tamam tamam uçindan biraz kemiririmBende almayım o zaman sen yemezsen olmaz
Hadi bakalım iyi olmuş kurtuldun tek tek yazmaktan
nuryolu bırıncılıgını tebrık ederım cnm
N Nana ucuncu olmana herkes gibi cok sevındım cnm
Katılan herkesin emegıne saglık cok guzeldı hersey
Bana oy veren begenen herkese cok cok tesekkurlerTek tek kopyalamak ıstedım beceremedım herzaman oluyodu...
Bir baska yarismada gorusmek yazismak yarismak dilegiylesevgiyle kalin
Nevreste .Kimlerin oy verdiğini nasıl öğreniyoruz,bende kopyala yapıştır yapsam.Yoksa görüntülemek içinde mi pro olmak gerekiyor.
Oy sayısının üzerine tıklayınca çıkıyorNevreste .Kimlerin oy verdiğini nasıl öğreniyoruz,bende kopyala yapıştır yapsam.Yoksa görüntülemek içinde mi pro olmak gerekiyor.
Elinize sağlık lezzetli görünüyor
Canım çok nefis görünüyor,her zamanki gibi yine döktürmüşsün
Teşekkür ederimElinize sağlık lezzetli görünüyor
Çok teşekkür ederim canımCanım çok nefis görünüyor,her zamanki gibi yine döktürmüşsün
Çocuklarına uzun ömürler dilerim,Allah sana torunlarını da görmeyi nasip etsin,kızlarının doğumgünü kutlu olsun,mutlu yıllar...
Aaaa unutmadınmı Nevoşum,çok teşekkürederim canım,AminÇok teşekkür ederim canımAmin inşaallah
Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Birlikte daha nice uzun yıllara inşaallah