Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.805 82.114 798 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.101 deynepnaz .!.: Sadece 7.yi tebrik etsen yeterli Kahvaltıyı sana hazırlattım Temizliği de Feraceli yapacak Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim Genişletmek için tıkla... ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beni
deynepnaz .!.: Sadece 7.yi tebrik etsen yeterli Kahvaltıyı sana hazırlattım Temizliği de Feraceli yapacak Çocuk bakmaya da birini bulsam ,bir düşüneyim Genişletmek için tıkla... ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beni
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.396 15.714 198 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.102 yemek dediniz de corba yapcam ne guzel oluyor yemegin oldugu gunler corba yapmaya usendim he
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.103 Memfis .!.: ben verdim ama sana kendime oy vermem ya ne biliyim tuhaf geliyor bana oldu bitti gitti ilk uce giren arkadasları tebrik ederim bende Genişletmek için tıkla... Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem
Memfis .!.: ben verdim ama sana kendime oy vermem ya ne biliyim tuhaf geliyor bana oldu bitti gitti ilk uce giren arkadasları tebrik ederim bende Genişletmek için tıkla... Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.104 Feraceli .!.: ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beni Genişletmek için tıkla... Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.
Feraceli .!.: ne biçim kaynanasın ya hizmetci sandı beni Genişletmek için tıkla... Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir.
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.396 15.714 198 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.105 deynepnaz .!.: Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem Genişletmek için tıkla... ben gorsem derdim kendine vernis oyunu
deynepnaz .!.: Zaten tuhaf olur kendine vermek,insanın kendisini kandırması olur.Baktım bizimkiler o an burada takılayım dedim,ciddiye alan oldu mu bilmem Genişletmek için tıkla... ben gorsem derdim kendine vernis oyunu
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.805 82.114 798 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.106 deynepnaz .!.: Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir. Genişletmek için tıkla... Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe
deynepnaz .!.: Sen bilmiyor musun gelin,en iyi gelin en çok ayakta duran ,hizmet eden gelindir. Genişletmek için tıkla... Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.107 Memfis .!.: ben gorsem derdim kendine vernis oyunu Genişletmek için tıkla... Ben zaten akşam verir vermez dedim, gizlemedim ki,.Gerçi gizlenmiyormuş zaten kimin oy verdiği..Maksat gırgır olsun,
Memfis .!.: ben gorsem derdim kendine vernis oyunu Genişletmek için tıkla... Ben zaten akşam verir vermez dedim, gizlemedim ki,.Gerçi gizlenmiyormuş zaten kimin oy verdiği..Maksat gırgır olsun,
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.108 Feraceli .!.: Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe Genişletmek için tıkla... Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına
Feraceli .!.: Ben senle evnmicem oglunla evlençem yanlış anlaşılma oldu galbe Genişletmek için tıkla... Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına
Feraceli Nirvana Pro Üye 9 Ocak 2015 19.805 82.114 798 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.109 deynepnaz .!.: Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına Genişletmek için tıkla... Oldu yatah odasınada dalarsın sen
deynepnaz .!.: Ben alt katıma alacağım gelini.BDVden tecrübeliyim geline nasıl davranılmalı konusunda merak etme sen,seni yalnız bırakmam,sabah akşam gelirim yanına Genişletmek için tıkla... Oldu yatah odasınada dalarsın sen
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.110 Feraceli .!.: Oldu yatah odasınada dalarsın sen Genişletmek için tıkla... Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım
Feraceli .!.: Oldu yatah odasınada dalarsın sen Genişletmek için tıkla... Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.896 213.777 1.423 60 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.111 Feraceli .!.: Oldu yatah odasınada dalarsın sen Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım Genişletmek için tıkla... Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle
Feraceli .!.: Oldu yatah odasınada dalarsın sen Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Dalmamam mı lazım,üstünüzü açık bırakır üşütürsünüz,hasta olursunuz,kontrol etmem lazım Genişletmek için tıkla... Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.112 Memfis .!.: Kazen Elif Mune xoxmrxuxm lilya zemzem01 DygEge wwater esra_78 yaren35 taylor Meggieee SeMeNa mavi kedi melikeeee _Ruzgargulu_ blue_ismyheart worldshop turecurdo peruza statistician merveb faatos lale_e cerushka Giz05 maffsydney 1gece zemenaz Shanna minahmet okuyucuyum fnrbhc44 eternity38 calamityjane lingen The Queen bombshell breakfast tutues zcagan hadinur izguben 2KediAnnesi Be_Ni_1012 bebeem snoopyyyy AYSHE9388 mctdnz Elos35 annekizaski blntkbr La_vender Franciscolachowski eslim aymina triskadan nagmeler __kartanesi__ hamaratcann framboise10 minnakkelebekim tkglcn 183314 Sare Lavinya cigercikedisi Azra Ece snowdrop_as Han_Ker Maykay EmelARVAS Mis lily asliii1 cansu1109 kubdef wingless denizyagmur4 kumsal61 Busenur111 sukruyeomay adalinurcan kbrcan0671 Nickim Minaj 0lsun rasawvatha ask sevgi Mnmsyne yesilkalp milas1625 ekin 27 Lion ella SedaUmut Ruya-Masal Ezgicihan Sedefli33 Hotice85 dalila40 OkAys sweetwitch01 unendinglove Toprkqns Kfy58 Elena24 sllda Shy23 Ftm sydi merveee96 ersoykizim elmirafoto bende cok tesekkur ederim sizlere begenmis olmanız benim icin cok degerliydi Genişletmek için tıkla... Wynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım ki
Memfis .!.: Kazen Elif Mune xoxmrxuxm lilya zemzem01 DygEge wwater esra_78 yaren35 taylor Meggieee SeMeNa mavi kedi melikeeee _Ruzgargulu_ blue_ismyheart worldshop turecurdo peruza statistician merveb faatos lale_e cerushka Giz05 maffsydney 1gece zemenaz Shanna minahmet okuyucuyum fnrbhc44 eternity38 calamityjane lingen The Queen bombshell breakfast tutues zcagan hadinur izguben 2KediAnnesi Be_Ni_1012 bebeem snoopyyyy AYSHE9388 mctdnz Elos35 annekizaski blntkbr La_vender Franciscolachowski eslim aymina triskadan nagmeler __kartanesi__ hamaratcann framboise10 minnakkelebekim tkglcn 183314 Sare Lavinya cigercikedisi Azra Ece snowdrop_as Han_Ker Maykay EmelARVAS Mis lily asliii1 cansu1109 kubdef wingless denizyagmur4 kumsal61 Busenur111 sukruyeomay adalinurcan kbrcan0671 Nickim Minaj 0lsun rasawvatha ask sevgi Mnmsyne yesilkalp milas1625 ekin 27 Lion ella SedaUmut Ruya-Masal Ezgicihan Sedefli33 Hotice85 dalila40 OkAys sweetwitch01 unendinglove Toprkqns Kfy58 Elena24 sllda Shy23 Ftm sydi merveee96 ersoykizim elmirafoto bende cok tesekkur ederim sizlere begenmis olmanız benim icin cok degerliydi Genişletmek için tıkla... Wynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım ki
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.113 HanimKelesimiGetir .!.: Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle Genişletmek için tıkla... Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?
HanimKelesimiGetir .!.: Eyvah eyvahhhh neler duyuyorum öyle Genişletmek için tıkla... Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü?
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.396 15.714 198 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.114 deynepnaz .!.: Wynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım ki Genişletmek için tıkla... 8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum
deynepnaz .!.: Wynonna .Teşekkürde sıralamanın ilk üçünü değiştir istersen ,olmuyor kıskananlar olabilirHiç kıskanmadım ki Genişletmek için tıkla... 8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.896 213.777 1.423 60 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.115 deynepnaz .!.: Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Bırakta karısı düşünsün onuda,helede yatak odasında sen neden dalarım diyon odaya.. Feraceli korkma annnem bişii edemez sana fururum onu
deynepnaz .!.: Neden eyvah dedin ki,insanın evladını düşünmesi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Bırakta karısı düşünsün onuda,helede yatak odasında sen neden dalarım diyon odaya.. Feraceli korkma annnem bişii edemez sana fururum onu
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.116 Memfis .!.: 8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum Genişletmek için tıkla... .
Memfis .!.: 8. oldum zaten bırakta boyle hava atıyım derlermis bide yanlıslıkla verdik zaten bizde diye ayy ne dumur olurum Genişletmek için tıkla... .
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.117 HanimKelesimiGetir .!.: Bırakta karısı düşünsün onuda,helede yatak odasında sen neden dalarım diyon odaya.. Feraceli korkma annnem bişii edemez sana fururum onu Genişletmek için tıkla... Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı, Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim.
HanimKelesimiGetir .!.: Bırakta karısı düşünsün onuda,helede yatak odasında sen neden dalarım diyon odaya.. Feraceli korkma annnem bişii edemez sana fururum onu Genişletmek için tıkla... Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı, Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.896 213.777 1.423 60 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.118 deynepnaz .!.: Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı, Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim. Genişletmek için tıkla... Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım
deynepnaz .!.: Karısı kendini düşündü de oğlumu düşünmesi kaldı, Feraceli kitap okurken uyuyakalır,hem oğlumu aç bırakır diyet yemekleri yaparak,ben bari düşüneyim. Genişletmek için tıkla... Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.349 107.602 598 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.119 HanimKelesimiGetir .!.: Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım Genişletmek için tıkla... Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.
HanimKelesimiGetir .!.: Bak sen kayganaya,hem kitabını okur hem oğluşuna bakar merak etme,sen çık aradan bakayım Genişletmek için tıkla... Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.896 213.777 1.423 60 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.120 deynepnaz .!.: Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı. Genişletmek için tıkla... Tabi tabi direk odaya dalıp üstünü örtersin demii
deynepnaz .!.: Benden de ne anlayışlı kv olur be,gelinim olacak kız yaşadı. Genişletmek için tıkla... Tabi tabi direk odaya dalıp üstünü örtersin demii