Kendine haksizlik etme bende kac kere katildin sandimBirinci.Ama ilk beşe bile giremedim ki,bence başarızım.
Benim tarifi beğenmeyerek oy verdin yaniBen ettim sen etme.
Aslında senin ve nuryolunun birde kakaonun sunumunu beğendim ama siz oya doydunuz ,istemezsiniz diye düşündüm.
Rica ederimnuryolu Tebrikler canım
Nevreste Emeğine sağlık Nevoşum
Beğeniniz ve oyunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
- @vahide1204
- @_Eda_
- @soocute
- @citkirildim
- @GezegeNKralicesi
- @55hkm55
- @blondgunes
- @sema75
- @blue_ismyheart
- @zfyrnkp
- @merveb
- @Samsonn
- @eysaih
- @88li
- @YaKaMoZz-z
- @nomoresorrow
- @YEKTA61
- @The Queen
- @breakfast
- @2KediAnnesi
- @mini87
- @ciarasisi
- @IKRA_NUR
- @hamaratcann
- @KedidirKedii
- @ayca_ayca
- @tuba gunay
- @Nisanur_34
- @ikitavsan
- @Elie_Wang
- @shapes
- @asbala
- @ayza52
- @laklakci
- @Mayiscicegi8616
- @vanilya86
- @judithh
- @Mazef
- @Zehra0987
- @paydujka
- @unendinglove
- @_angela_
- @nyxasia
- @sepetteki_son_curuk_elma
Bu arada, oy verip tekrar geri almak hoş değil.
Sağol canımRica ederim
Seninde emeğine sağlık
Beğenmesem oy verir miyim.Benim tarifi beğenmeyerek oy verdin yani
Beğenmesem oy verir miyim.2.seçim olarak dedim.Memfis te sunumunu beğendiklerim arasındaydı mesela.Ama malesef 2 oy hakkım var.
Tebrik ederim 3.oldun.Yarışmada heyecan kattınız bize,Kakao ve aranızda yaşanan yakın puanlardan.1.olmayı zaten istemiyordun sen,madalya avatarıma yakışmaz diyordun
Evvettt istediğim ilk üç tü, pro olsam bana yeter de artar bile. Sanırım bu yarışma da en çok sevinen ben oldum. Oy verenlerime kocaman teşekkür edeyim bendeTebrik ederim 3.oldun.Yarışmada heyecan kattınız bize,Kakao ve aranızda yaşanan yakın puanlardan.1.olmayı zaten istemiyordun sen,madalya avatarıma yakışmaz diyordun
Bende merakli melehat senin kacinci katiliminEvvettt istediğim ilk üç tü, pro olsam bana yeter de artar bile. Sanırım bu yarışma da en çok sevinen ben oldum. Oy verenlerime kocaman teşekkür edeyim bende
Açıkçası ben birincilik veya proluk için değil de,ağzımdan katılacağım diye söz çıktı bir kere,sözümde durmak için katıldım.Evvettt istediğim ilk üç tü, pro olsam bana yeter de artar bile. Sanırım bu yarışma da en çok sevinen ben oldum. Oy verenlerime kocaman teşekkür edeyim bende
Zaten son katilimciydin yanlis degiilsemAçıkçası ben birincilik veya proluk için değil de,ağzımdan katılacağım diye söz çıktı bir kere,sözümde durmak için katıldım..
Bu dört olduBende merakli melehat senin kacinci katilimin
Ermissin muradina tebrikler canimBu dört oldu
Evet sonunda, teşekkür ederim canımErmissin muradina tebrikler canimnice basarilara