Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Duyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş.:KK53:.Ama kimseye söylemem.:KK45:
Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecekti:KK70:Kız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun:rolleyes:

Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecekti:KK70:Kız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun:rolleyes:
Son zamana kadar bekledim ki,ihtiyacı olan birine satayım oyumu,ama gerek kalmadı,dur ben daha kendime teşekkür etmedim.
Teşekkür ederim deynepnaz deynepnaz oyunu bana verdiğin için:KK68::KK53:
108 kişiden 6 kişi mi ne yazdı verdiğini ,insan heves ediyor yav,teşekkür etmeye:KK45:

Yamuk prensencim, şimdi oyumu senden çektim, deynepnaz deynepnaz A verdim, ama sonuca bak..
AAA dur nassılsa bişey değişmiycek, ben iyisimi geri sana veriyim oyumu :rolleyes:

Son zamana kadar bekledim ki,ihtiyacı olan birine satayım oyumu,ama gerek kalmadı,dur ben daha kendime teşekkür etmedim.
Teşekkür ederim deynepnaz deynepnaz oyunu bana verdiğin için:KK68::KK53:
108 kişiden 6 kişi mi ne yazdı verdiğini ,insan heves ediyor yav,teşekkür etmeye:KK45:
Deynep'cim oyumu sana verdim :KK68:Bol şans diliyorum :KK45:
Teşekkürümü alayım :KK70:

Aferin ,ağzının tadını biliyormuşsun, ama oyum aynı beni mi kandırdın,hislerimle mi oynadın?:mad:
Canım kimler oy vermiş görünüyor..:KK66:
Ben çoktan verdiğim için değişiklik olmadı :KK45:
Screenshot_2016-03-30-23-22-51.png

X