Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Duyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş..Ama kimseye söylemem.
Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiKız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun

Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiKız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun
Son zamana kadar bekledim ki,ihtiyacı olan birine satayım oyumu,ama gerek kalmadı,dur ben daha kendime teşekkür etmedim.
Teşekkür ederim deynepnaz oyunu bana verdiğin için
108 kişiden 6 kişi mi ne yazdı verdiğini ,insan heves ediyor yav,teşekkür etmeye

Yamuk prensencim, şimdi oyumu senden çektim, deynepnaz A verdim, ama sonuca bak..
AAA dur nassılsa bişey değişmiycek, ben iyisimi geri sana veriyim oyumu

Deynep'cim oyumu sana verdim Bol şans diliyorum
Teşekkürümü alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…