- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiDuyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş..Ama kimseye söylemem.
Ben değiştirmem merak etmeBen ettim sen etme.
Aslında senin ve nuryolunun birde kakaonun sunumunu beğendim ama siz oya doydunuz ,istemezsiniz diye düşündüm.
Kardes payi olsun dimiYok simetrik olsun diye istiyoruz diyeceğizZaten ne kadar alırsak alalım nur'u geçmek mümkün değil
Son zamana kadar bekledim ki,ihtiyacı olan birine satayım oyumu,ama gerek kalmadı,dur ben daha kendime teşekkür etmedim.Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiKız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun
Hayırlı geceler canımKızlar ufak ufak kaçıyorum ben,az işlerim var,belki ilerleyen saatlerde yine gelirim,herkese iyigeceler,tatlı rüyalar şimdiden,hepinizi öpüyorum ve hepinizi seviyorum
Yamuk prensencim, şimdi oyumu senden çektim,Keşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiKız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun
Yok o çok olurKardes payi olsun dimi
Yamuk prensencim, şimdi oyumu senden çektim,deynepnaz A verdim, ama sonuca bak..
AAA dur nassılsa bişey değişmiycek, ben iyisimi geri sana veriyim oyumu
Deynep'cim oyumu sana verdimSon zamana kadar bekledim ki,ihtiyacı olan birine satayım oyumu,ama gerek kalmadı,dur ben daha kendime teşekkür etmedim.
Teşekkür ederimdeynepnaz oyunu bana verdiğin için
108 kişiden 6 kişi mi ne yazdı verdiğini ,insan heves ediyor yav,teşekkür etmeye
Ben vereyim mi oyumu hatta mumkun olsa 2 dene vereyimKeşke bana verseydin,nasıl olsa bana verseydinde sonuç değişmeyecektiKız gönlüm olsun,önce ver 93 olsun sonra geri çek kime verirsen ver,maksat hareket olsun
Bu kadarcık mıydı sevincim kursağımda kaldı,bari sabaha kadar kalsaydı ,bende diyorum kim verdi.
Aferin ,ağzının tadını biliyormuşsun, ama oyum aynı beni mi kandırdın,hislerimle mi oynadın?Deynep'cim oyumu sana verdimBol şans diliyorum
Teşekkürümü alayım
Espirisine kendime verdim,yoksa söyler miyim kime verdiğimi,değiştirsem mi acaba?
Sen daha durr, nasılsa başka yarışmalar olacak
Canım kimler oy vermiş görünüyor..Aferin ,ağzının tadını biliyormuşsun, ama oyum aynı beni mi kandırdın,hislerimle mi oynadın?
Ayy ne güzel bir tablo bu,çerçeveletsem mi acaba,canlarım benim
Tebrikler bu kacinci katilimindiAyy ne güzel bir tablo bu,çerçeveletsem mi acaba,canlarım benim,gururum okşandı.
Birinci.Ama ilk beşe bile giremedim ki,bence başarızım.Tebrikler bu kacinci katilimindi