Bizim oyları birileri simetrik yapsınNur'un oylardan bizim oyları simetrik yapsınlarAyy bu mesajıda yeni gördüm,taksit taksit gülüyorum ama olsun,ilahi biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim oyları birileri simetrik yapsınNur'un oylardan bizim oyları simetrik yapsınlarAyy bu mesajıda yeni gördüm,taksit taksit gülüyorum ama olsun,ilahi biz
Bekliyoruz canımBu heyecanı bende yasamak istiyorum serbetlilere katilmak sart oldu
Bana 1, yamukprensese 2 sana 3, oyBizim oyları birileri simetrik yapsınNur'un oylardan bizim oyları simetrik yapsınlar
Bilmem kiDatluladan ne va
Oylarda değişimi sadece verenler yapabiliyorEtiket yapalım davet edelimAma sebebini yazalımSonra bizi deli zannetsinlerBana 1, yamukprensese 2 sana 3, oy
sayın mod um 6 oy alamazmısınız Nuryolun dan
Hahhaaaahhahhahha Nevreste supersin sonra sikeli yarismaOylarda değişimi sadece verenler yapabiliyorEtiket yapalım davet edelimAma sebebini yazalımSonra bizi deli zannetsinler
Yok simetrik olsun diye istiyoruz diyeceğizZaten ne kadar alırsak alalım nur'u geçmek mümkün değilHahhaaaahhahhahha Nevreste supersin sonra sikeli yarisma
Evet kesinlikle katılıyorum sana Nevoş,benimde simetri takıntım var,mesela benimki de 300 olsunBizim oyları birileri simetrik yapsınNur'un oylardan bizim oyları simetrik yapsınlar
Yok o kadar olmazEvet kesinlikle katılıyorum sana Nevoş,benimde simetri takıntım var,mesela benimki de 300 olsun
deynep oyunu bana vermişBu arada deynepnaz kime verdi,yoksa yoksaaaa 93 mü olucam Allahım inanamıyorum
Duyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş..Ama kimseye söylemem.Bu arada deynepnaz kime verdi,yoksa yoksaaaa 93 mü olucam Allahım inanamıyorum
Bunu kenara not al canım, rövanşı olacak, sanada gösterip vermesinler oyları inşDuyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş..Ama kimseye söylemem.
Duyduğuma göre şimdi oyunu kullanmış, nananaise vermiş.Tabloya bakmış,bakmış birşey değişmeyecek öbür oyu da kendine vermiş,canı bazlama çekmiş..Ama kimseye söylemem.
Ben deynepnaz 'a vermiştim gerimi alsamBunu kenara not al canım, rövanşı olacak, sanada gösterip vermesinler oyları inş
Oy verselerde bize bu saatten sonra birşey değişmeyecek,ama istiyorsan değiştireyim oyumu,oy dediğin nedir kiBunu kenara not al canım, rövanşı olacak, sanada gösterip vermesinler oyları inş