- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Baklava ile revani bir olurmuSonuçta baklavanın asıl kategörisi şerbetli tatlı ister hazır hazır ister el açması olsun . Ben doğru bulmadım bu sınırlamayı .
Bakalım Nevreste nin son kararı ne olacak ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava ile revani bir olurmuSonuçta baklavanın asıl kategörisi şerbetli tatlı ister hazır hazır ister el açması olsun . Ben doğru bulmadım bu sınırlamayı .
Baklavamı yapcaksın hemde el açmasıBaklava ile revani bir olurmu
Bakalım Nevreste nin son kararı ne olacak ..
Anammmmmmm.... Benim açtigim baklavam çöpe mi gitcek. O kadarda uğraştım...Nur'cum kategoriyi Kolay Şerbetli Tatlılar olarak değiştirdik..Haksızlık olmasın
El açması baklavalar kabul edilmeyecek haberin olsun
El açması bir baklava türevi var kafamda.. Ama şimdi el açması baklava ile hazır yufkadan yapılan baklavayı aynı kategoride değerlendirmek biraz haksızlık olabilir gibi bir düşünce oluşturuyor.Baklavamı yapcaksın hemde el açması
Yemin ederim dedim ben dün, içimden bi his kakao bi baklavayla uğraşıyor diyeAnammmmmmm.... Benim açtigim baklavam çöpe mi gitcek. O kadarda uğraştım...
Şaka yaptımmmm yapmadımki baklavaNur'cum kategoriyi Kolay Şerbetli Tatlılar olarak değiştirdik..Haksızlık olmasın
El açması baklavalar kabul edilmeyecek haberin olsun
Şaka yaptimmmm... Ama araştırdım o dediğini çok güzel bir tarif imiss..Yemin ederim dedim ben dün, içimden bi his kakao bi baklavayla uğraşıyor diye
Gayet mantıklı bir fikir.Açıkcası bende pratik tatlıyı tercih ederim yufka açamadığımdanEl açması bir baklava türevi var kafamda.. Ama şimdi el açması baklava ile hazır yufkadan yapılan baklavayı aynı kategoride değerlendirmek biraz haksızlık olabilir gibi bir düşünce oluşturuyor.
Mesela burada elinde baklava açacak en az 5 kişi var. Ama kalkıp sırf daha pratik diye hazır yufka olan benimde favorim olur. Açmayı bilmiyorsam heleki..
Dün gece Nevresteyle konuşurken bu noktada ki durumun adaleti aslında muhakeme edildi.. Mesela el açması baklavalar dururken bu sefer kimse revani gibi bir tatlıya o kadar ilgi göstermez.
Tatlılarda aslında kategoriktir..
Pratik yapılanlar..
El ile emek harcanarak yapılanlar..
Örneğin su böreği ile yufka böreğini aynı kategoride yarıştırıp, sonra yufka böreğinin kazanması, sadece sunum ve şekil anlamında olur. Ama öğreticilik az olur. Yani pratiklik 1-0 öne geçer.
Zaten şerbetli tatlı deyince sadece baklava yok, enaz 30 çeşit sadece kendim sayarım şerbetlide.. Yediklerim dışında yemediklerimle..
Sonuçta karar veren Nevreste olacak.. Ben demokratik fikrimi sunuyorum
Dilimi eşek arısı soksunŞaka yaptimmmm... Ama araştırdım o dediğini çok güzel bir tarif imiss..
Valla kategori nasıl olursa olsun, bana farketmez.. Bana hepsi uyarGayet mantıklı bir fikir.Açıkcası bende pratik tatlıyı tercih ederim yufka açamadığımdan
Hamaratım diyorsunValla kategori nasıl olursa olsun, bana farketmez.. Bana hepsi uyar
Hamaratlık değil aslında, sadece meraklıyımHamaratım diyorsun
Dilimi eşek arısı soksun
Yapmışsındır sen, eğer yaptıysan girmiycem işte yarışmayaŞaka yaptimmmm... Ama araştırdım o dediğini çok güzel bir tarif imiss..
Gül tatlisida çok güzelHamaratlık değil aslında, sadece meraklıyım
O zaman sen yapGül tatlisida çok güzel
Beni 12 ye çok güzel bir tarif verdim 3-4 sayfa önce, bence ondan yapGül tatlisida çok güzel
Gazoz içer misinSende ağına düşürmeye çalışan Nuri Alço gibisin
O kadarınıda sen yap herşeyi ben mi söyleyeceğimKurdela mi ??? O da ne
Bu tatliyi mutlaka denemeliyim ,nevosum guzel dediyse guzeldir Ama olculeri tam yaz nevoscum ,sonra malzemem ziyan olmasin
Gördüm, gördümBeni 12 ye çok güzel bir tarif verdim 3-4 sayfa önce, bence ondan yap