• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvaltı setleri ne için?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Kahvaltı seti diye 200 - 500 tl civarında satılan setlere gerek var mı arkadaşlar? sanırım içinde yumurtalık ve çaydanlığı olan küçük tAbak setleri.. bana gereksiz geldi, kullananlarınız var mı? akşam gündelik yemek takımına ayrı kahvaltı setini ayrı mı almak lazım? bir de misafir yemek takımlarının içinde zaten misafirlik küçük tABaklar var? normal tabak takımlarlnda da vart küçük tbaklar?

ne dersiniz?

bence hiç gerek yok cnm. dediğin gibi yemek takımlarının zaten pasta ve servis tabakları var.bende karacanın lale desenli bi kahvaltı takımıvar. bu kahvaltı setinin çaydanlığı var ama inanben kullanmıyorum öyle duruyor. kendi çelik çaydanlığımda çayı servis ediyorum. ayrıca rafadan yumurtalıklarını zaten hiiiç kullanmıyorum. benden sana tavsiye yemek takımlarında genelde fincan takımı olmuyor.bu kahv. setlerinin zaten fincan takımları sattırıyor bence. o yüzden içine fincan takımı olan bi yamek takımı araştırabilirsin. yada bulamazsan kendin fincanlı yemek takımlarından oluştrabilirsin. 6 kişilik satılıyor kutularda pasata takımı diye geçiyor sanırım.ben carrfourda falan görüyorumbazen.

ben de evlenirken kahvaltı takımı almamıştım. yemek takımının küçük pasta tabakları kullanılabilir. ben bir de günlük kullanmak için daha az parçalı bir yemek takımı aldım onun pasta tabaklarını kullanıyorum kendi kahvaltılarımıza. ama kahvaltı tabakları daha çiçekli renkli oluyo hep.sanki sabaha daha uygun gibi. bi ara almak istedim ama dediğiniz gibi vazgeçtim. banada gereksiz geliyo o kadarda ucuz değil yani fiyatları.

Kahvaltı seti,olmazsa olmaz birşey değil.
Günlük takımının tatlı tabaklarını kahvaltıda kullanabilirsin.
Ayrı satılan çok şeker yumurtalıklar var.
Günlük takımına uygun renklerde yumurtalıklar alabilirsin.

çok sağolun kızlar içime su serptiniz şirin tekli satılan yumurtalıklardan alıp kullanmak tekli ve aya 6 lı satılanlardan allmak çok daha mantıklı :)

Bende kahvaltı takımı almadım.kahvaltılık reçel vs tupperware den aldığım kaplarda buzdolabında saklayıp yerken çıkarıyorum.çaydanlıkta çelik vazgeçilmezim o kadar ayrıntıya çalışan bir bayan olarak karşıyım:52:

Kahvaltı seti diye 200 - 500 tl civarında satılan setlere gerek var mı arkadaşlar? sanırım içinde yumurtalık ve çaydanlığı olan küçük tAbak setleri.. bana gereksiz geldi, kullananlarınız var mı? akşam gündelik yemek takımına ayrı kahvaltı setini ayrı mı almak lazım? bir de misafir yemek takımlarının içinde zaten misafirlik küçük tABaklar var? normal tabak takımlarlnda da vart küçük tbaklar?

ne dersiniz?

Tabiki şart değil.
Biz evimizde normalde kullandığımız için aldım.
Bi set daha almayı düşünüyorum hatta.:17:
Şık sofraları seviyorum.
Evet yumurtalıklar falan gereksiz siz kendinizde oluşturabilirsiniz.

ben aldım ama ınan kutudan çıkartmadım gnluk tabaklar ve uyumlu yumurtalıklar daha ıyı bence gerek yok okadar verdgn para içine oturuyo bana oturdu mesela:)

Evet cok sart degil tabii ki ama esimle sadece bir pazar gunumuz oldugu icin ona guzel sofra hazirlamak amaciyl aldim sofranin guzel gorunumu benim icin onemli dedigim gibi sart degil :)

kızlar bence bu misafir durumuna göre değişir bizim kahvaltıya misafirimiz çok geliyor mesela o yüzden şık bir takım şart diye düşündüm gerçi bi takım almıştım dandik evkurdan sonra hoşuma gitmedi die anneciğim gdip karacanın şu lale desenli olnlardan almış çok hoşuma gidio ve çok zevkle kullanıyorum...

illaki şart deil ama olsa güzel olur bence :26:

Back
X