kAHvaltı setini kendimiz oluştursak

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar ben kahvaltı takımlarını pek begenmiyorum begendiklerimde 300 500 arası
kaya maya var porlandın oda tane tane satılyor daha pahalıya geliyor
bernardoda paris desenli var oda bizim kültürümüzün yerine paris desenli kahvaltı takımı ıcıme sinmiyor.
bernardo kampanya yapmış 2.urune %50 indirim var şuanda yıolbaşı sebebiyle
2.alacak urun bulamadım pahalı birşey almak lazımki fiyatı yarı yarıya dussun. kahvaltı takımını şöle parça parça nasıl yapabilirim fikir vericek olan varmı???

Canım normalde kahvaltı takımını her gün kullanacak mısın iyi düşün.Başta ben de çok heveslendim kahvaltı takımı alayım dedim,demlikler de ona uygun filan.Sonra düşündüm,biz normalde de evde kahvaltı takımı kullanmayız,yani kahvaltılıklar hep ortadan ortak alınır 6 kişilik alsam,bizim aile kahvaltıya gelse yetmez.12 kişilik yapmaya çalışsam daha da pahalı olur.Yani 300 tl vermek bana mantıklı gelmedi,daha birçok eksiğim var.Eğer ekonomik durumun iyiyse tabi ki yapabilirsin.Ama ben şöyle yapmaya karar verdim.Sadece eşim ve benim için 2 kişilik tek tek satılan servis tabaklarından alırım.Zaten çay bardağı normal alıyorsun çeyize,çok istersem tabakların rengine uygun 2 tane de fincan alırım.Eşimle bana özel olur ve fiyatı da 50 tlyi ya geçer ya geçmez.

Bernardoda Istanbul serisi var onu alin veya deniz feneri deniz yildizi gibi desenli olani tercih edin bende Istanbul var cok memnunum iyi aksamlar

maddi durum iyi hamdolsun ama saçma sapan şeylere para vermek istemiyorum.
neticede çoğu duracak nekadar kahvaltıya gelecekki ailem.
6 Adet Servis Tabağı
4 Adet Kahvaltı Tabağı
6 Adet Yumurtalık
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
1 Adet Demlik (Kapaklı)
1 Adet Sütlük
1 Adet Şekerlik (Kapaklı)
1 Adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
2 Adet Zeytinlik

neticede bunlardan oluşuyor.
yumurtalık zeytinlik peçetelik şekerliği ayrı ayrı tekrar alacaktım zaten hakkaten ole yapmak daha mantıklı.
2 çay fincanı tabağı 2 tabak alırım yada 6 lı alırım ama pembe istiyorum tabakları felan inş bulurum.
detayları sizinle paylaşacağım bugun alışverişe cıkacağım

neler aldığını merak ettim alışverişten dönüne paylaş bizimle
ben karacadan almıştım kahvaltılıkları

arkadaşlar dun akşam geldim alışverişten ama yazamadım nete girip
bayagı gezdim set halinde toplayacaktım yanlız burda bir yer var biraz pahalı ama çok super şeyler satıyor
genellikle tasarım urunler bir set gordum çay seti kadın bana kahvaltı seti dedi yanlışlıkla bende olur dedim.
bernardonun geçen sezon uretiminden ama harika bole pembe felan vintage tam
bayıldım hemen aldım
dün elimde listeyle gezdim biraz
buyuk meyva tabağı ve salata tabağı aldım
şekerlik aldım
karraf konulan ama benim sürahi olarak kullanacağım şeylerden aldım
zeytinlik aldım şu yeni çıkanlardan
listemi paylaşacağım nişan bohçası bolumunde çok az alacağım kaldıııı mutfak bolumunde:):):) dugun 1 nisan

Bende çeyiz setininde vardı ama bana da kahvaltılık çok kullanışlı olacak gibi gelmiyo.Gereksiz kullanmayacagın parçalar var,diğer takımlarda olan parçalar var.Boş yere para tuzağı.Ben kendiminkini anneme verdim.Annem kendine hem kahvaltılık hemde çay saati için takım alacaktı.Bende kahvaltılık yerine kendime farkı modeli olan kahvaltıda,çay saatinde,akşam yemeginde kullanabilecegim bi takım oluşturdum.Aslında benimki biraz şans eseri oldu ama çok memnunum:)Kahvaltı için ekstradan ortaya kahvaltı tepsileri varya kapaklı ondan alcam.Yeterde artar bile:)

bende çok dert edindim kahvaltı takımı konusunda.. çaydanlık, sütlük, peçetelik,porselen çay kaşığı çok saçma geliyor..45 parça kahvaltı takımının yarısı işe yaramıyor..ben de limango da şöyle bir kahvaltı takımı gördüm. çok beğendim ve siparişini dün verdim. kahvaltı takımı olarak değişik bir alternatif olarak düşündüm. 45 parça ayrıca fiyatı da çok uygundu;154 tl.. mavisi de vardı ama ben sarıyı aldım.. merakla gelmesini bekliyorum.. fikir olması açısından fotoları sizinle paylaşıyorum..

benim aldıgım çay setinden gordum başka şubede merak ettim sordum defolu olanları set halinde 240 tl ımıs valla ben cok begenerek aldım fiyatıda bana uygun geldi severek aldım cunki evet çoğu şeyi saçma .

ben geçen haftalarda 39,90 tl ye bime gelen güral prselenin kahvaltı setlerinden 2 tane aldım 12 kişilik olması için yani toplamda 80 tl. aşağıya fotoğrafını ekledim ama benimkinin deseni daha farklı. nette bunu bulabildiğim için bunu ekledim. ayrıca uygun renkte birkaç tanede kapaklı kahvaltı takımı almayı düsünüyorum. normalde bi kahvaltı seti 250 tl den baslıyor. böylece yarı fiyatından daha ucuza gelmis oldu. çok fazla kullanılacağını düsünmediğim için böyle yaptım. gayette güzel bir set hemde bilinen bir marka.

dün bende bimde gördüm bu seti gümüş renkliydi o.
porseleni gayet güzeldi.hayırlı uğurlu olsun
gerçekten az kullanılıyor zaten kahvaltı setleri

Kahvaltı takımı konusunda şu anda ben de çok kararsızım.Ablama ve yengeme sordum,ikisi de kahvaltı takımının güel zevkli olduğunu söylediler.Ne yapacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…