• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzuyla Pahalısı Arasında Hiç Fark Olmayan 12 Ürün

Yazdığımın negatiflikle ne ilgisi var ki? Katılmak zorunda mıyız açılan konulara?

Ya da suyun aktığı yöne gitmeyince negatif olunuyorsa varsın negatif olsun mesajlarım.

Bu da çok hoş valla.
yok valla inan bunu düşündüm okumadan. sadece düşüncemi yazdım. ve yanılmadım dedim. hoş gerçekten :)

yok valla inan bunu düşündüm okumadan. sadece düşüncemi yazdım. ve yanılmadım dedim. hoş gerçekten :)
Negatif olan yeri neresi ben de onu anlamadım.2 görüş vardır katılırsın ya da katılmazsın. Katılmayınca negatif oluyorsun kk da bazen bu doğru. İkinci de konu zaten yoruma açık değil çok fazla yani ürün değerlendirme gibi, kişiler kullandıklarına göre analitik yorumlar yapar. Bu da enteresan oldu tabi.

ben eşyalarımı bu sene yapıcam profilonun çamaşır makinesi iyi mi ona göre buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi toplu alırız.bizim burda tekeli beko ve arçelik tutuyor özellikle arçelik uçuk fiyatlara satılıyor.

olsun bizde seni böyle sevdik. senin yarzında lazı
ben eşyalarımı bu sene yapıcam profilonun çamaşır makinesi iyi mi ona göre buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi toplu alırız.bizim burda tekeli beko ve arçelik tutuyor özellikle arçelik uçuk fiyatlara satılıyor.
profilo hakkında inabnın hiç bir fikrim yok

Profilonun çamaşır makinası ve buzdolabını kullanıyorum uygun fiyatlara aldım diğer markalara göre 3 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yok çok şükür

herşey için geçerli değil o. tamam her ucuz sağlıklı değil ama ,flormar, essense yada golden rose ojeyle chanel arasında hiç fark yok. üstelik saydığım türk olan markalar aştı kendilerini.essence türk değil ama çok uygun fiyatı.. nerdeyse tüm renk serisi var bende.
çin mallarına gelince. evet işçilik çok ucuz olunca gerçekten kaliteli çok şeyi alabiliyorsun. zaten markalar bile orada yaptırıyorlar çoğu ürünü.
tabiiki her çin malı iyi değil. ama gerçekten saplık açsından riskli olmayan ama fiyatıyla gönüll alan çok fazla ürün var. tedi diye bir mağaza keşfettim. inanılmaz güzel ve ucuz ürünleri var.
tcibo gibi. ama fiyatları onun10da biri
tşler doğrusun cnm:)

kızlar bu wafle nedir ya hiç yemedim meraktayım
aldığımız gibi yiyomuyuz onu :cool:

Güzel başlık, hemen daldım konuya, oyelere itirazım var ama, ucuz ojeler sürülmüyor ayol, renk dağılımı kötü oluyor çok geç kuruyor... Bim in Wafflesini de merak ettim bi alayım tereyağlıymış ama artık napalım. Bakalım test edelim.

Back