Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben zaten o şekilde yapmıyorum 2 çeşit peynir yeterli diye düşünüyorum. Peynir zeytin o tarz şeyleri çok takmıyorum farklı bikac çeşit biseyler için soruyorumYa ben 6 sene önce evlendim. Benim zamanımda yoktu öyle peynir tabakları falan filan. Varsa da yaygın değildi. En fazla iyi bir mekanda serpme kahvaltı yaptığımızda öyle çeşit çeşit olurdu her şeyden. Sonra instagramda bir patladı. Herkes enteresan enteresan kahvaltılar hazırlıyor. Bizim evimizde envai çeşit peynir bulunur mesela ama henüz kule gibi peynir tabağı yapmışlığım yok. Öğrendiğim şey; yiyilebilecek miktarda yap. Çünkü sonra hepsini kaldırmak ayrı dert.
BakiyimKahvaltı hazırlamak en keyif aldıgım seydirinternetten kahvaltı masalarını inceleyebilirsin bol cesit ve sunumda cok hos fikir sahibi olursun
Biberleri fırınlıyormuyuz bu şekilde yoksa başka bir işlemmi yapıyoruz merak ettim hoş olur bencedeuzun biberin içini oyun ve peynir doldurun sonra dilim dilim kesin cok hoş oluyo
Kızartıp soğumaya bırakıyoruz sonra peyniri yoğurup içine doldurup kesiyoruz. Internette baktımBiberleri fırınlıyormuyuz bu şekilde yoksa başka bir işlemmi yapıyoruz merak ettim hoş olur bencede
Hemen bakayım bende zaten şu kırmızı kapya biberi neye koysam harika oluyor ya çok güzelKızartıp soğumaya bırakıyoruz sonra peyniri yoğurup içine doldurup kesiyoruz. Internette baktım![]()
Yok ben zaten o şekilde yapmıyorum 2 çeşit peynir yeterli diye düşünüyorum. Peynir zeytin o tarz şeyleri çok takmıyorum farklı bikac çeşit biseyler için soruyorum
Ay evet doğru kendim yapicam 1 tepsi zaten çok abartmicam. Herkes te bişey getirmiyor ama misafirlere pek güven olmaz dediginiz gibi daha önce yemeğe misafir aldık 2 çeşit tatlı getirmişler benim yaptığımdan yenmedi çok fazla. Neyse başka birilerini aldık yemeğe dedim bu defa tatlı yapmicam nasıl olsa tatlı getiriliyor bi baktım hiç bişey getirmemişler ☺ hemen kuzene telefon açtım getirdi postaneden biseyler.Börek falan yapacaksan aklında bulunsun. Her gelen elinde simit ve börekle geliyor. Hazır alacaksan da gelecek olanları önceden almayın diye uyar canım yoksa var ya öğle ve akşam yemek yerine börek yeme ihtimaliniz yüksek oluyor. Mesela ben bu sabah kendim gittim özene bözene börek simit falan aldım kahvaltı için abartmışım biraz (açtım ne yapayım). Eltimle öğleden sonra dışarı çıktık, öncesinde yemek yerine simit börek yedim. Dışarıda da yemek yedim. Az öncede oturdum israf olmasın diye yine börek yedim simite de çikolata süre süre zorla bitirdim.![]()
Ayyy umarım Ama yerler ya daha önceden tanıyorum az da olsaşu verilen önerilerden yarısı ağzıma bile sürmeyeceğim şeyler.
inşallah misafirleriniz benim gibi cins değildir:))
Ben erzurumluyum eşimin ailesi de Erzurumlu o yüzden pek böyle süslü kahvaltılar değil de ben derin dondurucumda kete olur onu çıkartırım sabah pastırmalı yumurta yaparım domates biberle kahvaltı sosu hazırlarım çoğu zaman da sahanda memlekete özgü peynirimiz var onu eritirim. Herkese özel tabaklara boleriz zaten zeytin peynir reçel bal pekmez tereyağı bunlar normal kahvaltiliklar daha çok kalabalık olursa da patates de kizartırım kurtarıcı bi etkisi var ama onun dışında çok da değişik şeyler yapmıyorumMerhaba kızlar bana kalabalık misafir gelecek kahvaltıya bende değişik biseyler yapmak istiyorum neler yapabilirim ? Yeni evliyim çok tecrübem yok oyuzden.
Fırınlayan yada kızartanda var ama ben çigden yapıyorum ve yesil biberi daha cok sevdigim için yeşille yapıyorumBiberleri fırınlıyormuyuz bu şekilde yoksa başka bir işlemmi yapıyoruz merak ettim hoş olur bencede
kaygana otlu bir krep çok hoşMerhaba kızlar bana kalabalık misafir gelecek kahvaltıya bende değişik biseyler yapmak istiyorum neler yapabilirim ? Yeni evliyim çok tecrübem yok oyuzden.