- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Eeee nerden biliyonuzda istedigini kapiyoO civar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee nerden biliyonuzda istedigini kapiyoO civar canım
Aynen çok güzel olacakİnşallah ablacım yine çok heyecanlı
Sağol canımEllerine sağlık canım
Konuyu açınca hemen bana yazacakEeee nerden biliyonuzda istedigini kapiyo
Okadar mi gecen internet yoktu bilmiyorum olayiKonuyu açınca hemen bana yazacak
Eeee nerden biliyonuzda istedigini kapiyo
Evet konu açılınca bana yazacaksınız:)Okadar mi gecen internet yoktu bilmiyorum olayi
Aynı tarifleri yapamıyorsunuz.Mesela Evva sucuklu yumurta aldı sen onu yapamazsın.Kapmak derken bende anlamadim belli bir sayı mı var herkes istediği tarifle katılamıyor mu ben gene ingiliz kaldım
Ben salata demiştim ama ben nevo yum ya hani yanlis p ucu vermiş olabilirimEvet salataydi
Aaaaaaa amaaaa artik oynamicam beeee 1kEn 2oluyonuzBen salata demiştim ama ben nevo yum ya hani yanlis p ucu vermiş olabilirim
Hafi gel yarın yarışma var katıl anlatacağına yaparsınÇift peynirli yumurta tarifi yapılmamış...
Tereyağında lor peyniri kavrulur üzerine rendelenmiş kaşar peyniri eklenir kaşar peynir eriyince iyice çırpılan yumurtalar eklenir, nefis çok ama çok güzel bi omlet olur afiyet olsun..
böyle afili süslemeler yapamam elim kaba görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..
Haha çok teşekkür ederimm davetin için... Ama böyle afili süslemeler yapamam elim kaba görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..Hafi gel yarın yarışma var katıl anlatacağına yaparsın
Rica ederim çok güzel yazmışsın kayıtsız kalamadım yapamam diyenden korkacaksın asıl bu yarışma eğlenme amaçlı yapıldı canım asıl ödüllü olanı var katılmak istersen yarın başlıyor kolay kategorilerde oluyor.Haha çok teşekkür ederimm davetin için... Ama böyle afili süslemeler yapamam elim kaba görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..
Bi göz atarım ama cesaret edememRica ederim çok güzel yazmışsın kayıtsız kalamadım yapamam diyenden korkacaksın asıl bu yarışma eğlenme amaçlı yapıldı canım asıl ödüllü olanı var katılmak istersen yarın başlıyor kolay kategorilerde oluyor.
Tamam bekliyoruzBi göz atarım ama cesaret edemem
Genemiiii yımırta