Tavuk Yemekleri Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)

En başarılı bulduğunuz ''Yumurta Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    449
  • Anket Kapalı .
Kapmak derken bende anlamadim :işsiz: belli bir sayı mı var herkes istediği tarifle katılamıyor mu :ruh:ben gene ingiliz kaldım :KK17:
Aynı tarifleri yapamıyorsunuz.Mesela Evva Evva sucuklu yumurta aldı sen onu yapamazsın.
Bana yazmanız lazım ben size verilmeyen bir tarif vermeliyim:)

Bana sorulmadan yapılanları kabul etmiyoruz.
Hem kategoriye uygun olması lazım hem kimsenin onu yapmaması lazım:)

Çift peynirli yumurta tarifi yapılmamış...
Tereyağında lor peyniri kavrulur üzerine rendelenmiş kaşar peyniri eklenir kaşar peynir eriyince iyice çırpılan yumurtalar eklenir, nefis çok ama çok güzel bi omlet olur 🥰 afiyet olsun..

Çift peynirli yumurta tarifi yapılmamış...
Tereyağında lor peyniri kavrulur üzerine rendelenmiş kaşar peyniri eklenir kaşar peynir eriyince iyice çırpılan yumurtalar eklenir, nefis çok ama çok güzel bi omlet olur 🥰 afiyet olsun..
Hafi gel yarın yarışma var katıl anlatacağına yaparsın :KK39:

böyle afili süslemeler yapamam elim kaba 😄 görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..😊

Hafi gel yarın yarışma var katıl anlatacağına yaparsın :KK39:
Haha😊😊 çok teşekkür ederimm davetin için... Ama böyle afili süslemeler yapamam elim kaba 😄 görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..😊

Haha😊😊 çok teşekkür ederimm davetin için... Ama böyle afili süslemeler yapamam elim kaba 😄 görüntüden kaybederim malesef.. ne güzel süslemiş katılanlar ben sadece sevdiğim ve hep yaptığım tarifi paylaştım normalde yumurta çok yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum..😊
Rica ederim çok güzel yazmışsın kayıtsız kalamadım 😊 yapamam diyenden korkacaksın asıl 😁 bu yarışma eğlenme amaçlı yapıldı canım asıl ödüllü olanı var katılmak istersen yarın başlıyor kolay kategorilerde oluyor.🤗

Rica ederim çok güzel yazmışsın kayıtsız kalamadım 😊 yapamam diyenden korkacaksın asıl 😁 bu yarışma eğlenme amaçlı yapıldı canım asıl ödüllü olanı var katılmak istersen yarın başlıyor kolay kategorilerde oluyor.🤗
Bi göz atarım ama cesaret edemem 🙈

20201103_122013.jpg

:KK53:

X