- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım,hep iyi olalım inşallah Allah senin de islerini rast getirsin inşallahÇok şükür ablacim hergun hastaneye git gel devam dünya telaşı işte iyi olmana sevindim dahada iyi olursun ins Allah
Benimkiii geliyoooor o da biliyooor, aklımı basimdannn alıp gidiyorGeldi benimki
Nevros benim en büyük silahım bu unuttun mu benim tarafıma geçeceklerŞaka yapıyorlar canım
Yönetim beni istemiş, yüz üstü bırakamam ki
☹☹☹ üzüldüm tabi kalbim kırıldı, gönlüm çıt pıt yerlerde, destek olun
yavrum burda herşeyi niye ciddiye alıyorsun öyle olsa nevros beni atardıFarkettim ama valla art niyetle söylemiyorum dedimya sayenizde yüzüm güldü iyiki böyle bisey yaptınız dedim maksat tamemen samimiyetten
Beni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beniNaptınız ortime
Sheetlerim takıldı
birde bana sor, biktim bu bantlardan sporcu sutyenindenOh şükür dimdik
Geldin
Yavvv sizene alan razı satan razı niye kiskaniyorsunuzJenna16 baci sen kaç cikiyon de hele ,abla olacak ne yaptın ben 18.5 tabiki
Iste aklimi alip gidiyo onsuz olmuyoBenimkiii geliyoooor o da biliyooor, aklımı basimdannn alıp gidiyor
18denn gün aldımNe ablası gizz sen kaç yaşindasun de hele
İyiyim ahretligim ortiminn konuda takılıyoruz .sen nasılsınHosbuldum ahretligim,nasılsın?
Hehehehe dün bana diyordun abla mi oldunNe ablası gizz sen kaç yaşindasun de hele
Bu kızı üzen karşısında beni bulur işte o kadaBeni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beni
Sana apla diyebilirmiyim18denn gün aldım
Sensin abla bana abla diyecek neyse abartmıyimHehehehe dün bana diyordun abla mi oldun
Ben ciddi olmadığını biliyordumNevros benim en büyük silahım bu unuttun mu benim tarafıma geçecekler
yavrum burda herşeyi niye ciddiye alıyorsun öyle olsa nevros beni atardı
Beni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beni
Sheetlerim takıldı
birde bana sor, biktim bu bantlardan sporcu sutyeninden
Kız biliyorum editörlük konusunda şaka yaptigini benim anlatmak istediğim o değil samimi bulup yaptığım şakaları ciddiye alirsan üzülürüm demek istedim yoksa hepimiz biliyoruz herşeyin espiriden ibaret olduğunu canım benimNevros benim en büyük silahım bu unuttun mu benim tarafıma geçecekler
yavrum burda herşeyi niye ciddiye alıyorsun öyle olsa nevros beni atardı
Beni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beni
Sheetlerim takıldı
birde bana sor, biktim bu bantlardan sporcu sutyeninden
Ben de iyiyim şükür ahretligimİyiyim ahretligim ortiminn konuda takılıyoruz .sen nasılsın
Citirim benim18denn gün aldım
Heh aferin böyle ol canımı yeKız biliyorum editörlük konusunda şaka yaptigini benim anlatmak istediğim o değil samimi bulup yaptığım şakaları ciddiye alirsan üzülürüm demek istedim yoksa hepimiz biliyoruz herşeyin espiriden ibaret olduğunu canım benim