Tavuk Yemekleri Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)

En başarılı bulduğunuz ''Yumurta Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    449
  • Anket Kapalı .
Şaka yapıyorlar canım🤗😍
Nevros benim en büyük silahım bu unuttun mu :KK53: benim tarafıma geçecekler :süslü:
N Nana vaz gectinmi şimdi editörlükden son pişmanlık fayda etmez bak dilimden kurtulamazsin :-):-)
Yönetim beni istemiş, yüz üstü bırakamam ki 🤷‍♀️
N Nana maksat eğlence olsun bize diye yaptık alınganlık yapmak yok kız şaka yapiyoruz şurda kendi aramızda niye suratın asıldı ciddiye alma çok üzülürüm 🙄🙄
☹☹☹ üzüldüm tabi kalbim kırıldı, gönlüm çıt pıt yerlerde, destek olun :KK61:

Farkettim ama valla art niyetle söylemiyorum dedimya sayenizde yüzüm güldü iyiki böyle bisey yaptınız dedim maksat tamemen samimiyetten 🥺
🤣🤣 yavrum burda herşeyi niye ciddiye alıyorsun 😳 öyle olsa nevros beni atardı :KK53:
Naptınız ortime :sinirli:
Beni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beni :110:
🤣🤣🤣
Sheetlerim takıldı 🤣
Oh şükür 🤭 dimdik

Geldin
🤣🤣 birde bana sor, biktim bu bantlardan sporcu sutyeninden :sinirli::sinirli:

Nevros benim en büyük silahım bu unuttun mu :KK53: benim tarafıma geçecekler :süslü:

🤣🤣 yavrum burda herşeyi niye ciddiye alıyorsun 😳 öyle olsa nevros beni atardı :KK53:

Beni istemiyorlar, kazen abi fikirlerimi begendi diye dışladım, giybetimi yapıyorlar. Üzüyorlar beni :110:

🤣🤣🤣

Sheetlerim takıldı 🤣

Ben ciddi olmadığını biliyordum👻

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne ortalığı karıştırıyor🤦🏼‍♀️👿

🤣🤣🤣

Sheetlerim takıldı 🤣

Kız biliyorum editörlük konusunda şaka yaptigini benim anlatmak istediğim o değil samimi bulup yaptığım şakaları ciddiye alirsan üzülürüm demek istedim yoksa hepimiz biliyoruz herşeyin espiriden ibaret olduğunu canım benim 😘🤗

X