- 8 Haziran 2013
- 57.555
- 152.768
- 898
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum ben![]()
Ben öyle mi yapıyorumPazar a kalsın işte o yüzdensonuçta adminlerinde bir hayatı var herşeye yetisemezler
![]()
Cok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)Nasılsın![]()
Haksız mıyım kuzu
Ben bugün erken kalktım işimin başına geçtimPazar a kalsın işte o yüzdensonuçta adminlerinde bir hayatı var herşeye yetisemezler
![]()
Sen öyle yapmıyorsun da konu hemen kilitlenmeyince öyle diyorlar üyelerBen öyle mi yapıyorum![]()
İyi bende anca yemek yedik şükür nasıl gidiyor iş alıştın mi düzen kurabildin mi :))Cok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)
Dün aniden çıktı arada yapılacakBu yarisma nerden cikti guze olmusonumuzdeki aya benide cagirin he belki yaparim yani haftasonlari evde yemek yapiyorum sonucta belki yapabilecegim bisey cikar kategori yani :)
İs super gidiyo ya alistim uzun zamandir ordayim gibi hissediyorum ortam falan cok iyi cok şükür:) afiyet olsun bizde cay icicez :)Sen öyle yapmıyorsun da konu hemen kilitlenmeyince öyle diyorlar üyeler
İyi bende anca yemek yedik şükür nasıl gidiyor iş alıştın mi düzen kurabildin mi :))
İyi hadi ne güzelİs super gidiyo ya alistim uzun zamandir ordayim gibi hissediyorum ortam falan cok iyi cok şükür:) afiyet olsun bizde cay icicez :)
Super benide etiketleyin haftasonu bileydim bende kirardim iki yumurta zaten sabah yapmistimDün aniden çıktı arada yapılacak![]()
11.30
Dün 23 de yazmışlar bugün foto atımı 4 de bittiSuper benide etiketleyin haftasonu bileydim bende kirardim iki yumurta zaten sabah yapmistim![]()
Geçmiş olsunCok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)
Yeni gategori pazara denk düşüyor şansıma
Gordum ya oyle ara sira bakiyorum bendeDün 23 de yazmışlar bugün foto atımı 4 de bitti![]()