- 8 Haziran 2013
- 56.122
- 149.031
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum ben
Ben öyle mi yapıyorumPazar a kalsın işte o yüzden sonuçta adminlerinde bir hayatı var herşeye yetisemezler
Cok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)Nasılsın
Haksız mıyım kuzu
Ben bugün erken kalktım işimin başına geçtimPazar a kalsın işte o yüzden sonuçta adminlerinde bir hayatı var herşeye yetisemezler
Sen öyle yapmıyorsun da konu hemen kilitlenmeyince öyle diyorlar üyelerBen öyle mi yapıyorum
İyi bende anca yemek yedik şükür nasıl gidiyor iş alıştın mi düzen kurabildin mi :))Cok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)
Dün aniden çıktı arada yapılacakBu yarisma nerden cikti guze olmus onumuzdeki aya benide cagirin he belki yaparim yani haftasonlari evde yemek yapiyorum sonucta belki yapabilecegim bisey cikar kategori yani :)
İs super gidiyo ya alistim uzun zamandir ordayim gibi hissediyorum ortam falan cok iyi cok şükür:) afiyet olsun bizde cay icicez :)Sen öyle yapmıyorsun da konu hemen kilitlenmeyince öyle diyorlar üyeler
İyi bende anca yemek yedik şükür nasıl gidiyor iş alıştın mi düzen kurabildin mi :))
12 deBen bugün erken kalktım işimin başına geçtim
İyi hadi ne güzelİs super gidiyo ya alistim uzun zamandir ordayim gibi hissediyorum ortam falan cok iyi cok şükür:) afiyet olsun bizde cay icicez :)
Super benide etiketleyin haftasonu bileydim bende kirardim iki yumurta zaten sabah yapmistimDün aniden çıktı arada yapılacak
11.30
Dün 23 de yazmışlar bugün foto atımı 4 de bittiSuper benide etiketleyin haftasonu bileydim bende kirardim iki yumurta zaten sabah yapmistim
Geçmiş olsunCok fena grip oldum evde takiliyoruz yarin isede gitmiycem sen nasilsin :)
Yeni gategori pazara denk düşüyor şansıma
Gordum ya oyle ara sira bakiyorum bendeDün 23 de yazmışlar bugün foto atımı 4 de bitti