- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Şimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi
Bana niye diyon minik, bu sırayla yapılacak ben sıramı saldım@Nana bir sonraki salata olsun diyet topiklerinden de rağbet görür hem![]()
MerakŞimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi![]()
![]()
Yok yaBana niye diyon minik, bu sırayla yapılacak ben sıramı saldım![]()
Sonuncuyu bende taniyom ne tesadüf son dk da geldi yine iyi pişirmiş ben çiğ kalmıştır dediydim amma utandırdı beniBen sonuncuyu tan8yorum![]()
Ne zannettin hepiniz sırayla yapacaksınızMerakediyorum
Yok ya![]()
Benim kimsenin gözünde yerim yok yada yerinde gözüm yokSıra Minik'te![]()
Asasasads o benimSonuncuyu bende taniyom ne tesadüf son dk da geldi yine iyi pişirmiş ben çiğ kalmıştır dediydim amma utandırdı beni![]()
Ben sandılar sona koyuncaAsasasads o benim![]()
Yok sıra sende salata yapıyoruz
Ya bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünküYok sıra sende salata yapıyoruz![]()
Hepsini karıştırdım ben, yoksa bu cin gözler hemen bilirdiBen sandılar sona koyunca![]()
Pazar a kadar dinlemsinler oylama yorgunkugu atılsınYa bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünkü![]()
Sunum yapmadık yapmadan nasıl açıyorsunYa bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünkü![]()
Kahretsin 10 dakika da yap at tabi inanmazlar görmeden marifetimiKülliyen yalan inanmam![]()
![]()
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum ben
Pazar a kalsın işte o yüzdenSunum yapmadık yapmadan nasıl açıyorsun![]()
İcimden gecti desemBeni yine buldun mu![]()