- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Şimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi
Bana niye diyon minik, bu sırayla yapılacak ben sıramı saldım@Nana bir sonraki salata olsun diyet topiklerinden de rağbet görür hem
Sıra Minik'teBana niye diyon minik, bu sırayla yapılacak ben sıramı saldım
Merak ediyorumŞimdi hangisi hangisinin yaza bilirmiyim tahminlerimi
Yok yaBana niye diyon minik, bu sırayla yapılacak ben sıramı saldım
Sonuncuyu bende taniyom ne tesadüf son dk da geldi yine iyi pişirmiş ben çiğ kalmıştır dediydim amma utandırdı beniBen sonuncuyu tan8yorum
Ne zannettin hepiniz sırayla yapacaksınızMerak ediyorum
Yok ya
Benim kimsenin gözünde yerim yok yada yerinde gözüm yok Kukrim destek veriyordu nana ya oyapsinSıra Minik'te
Asasasads o benimSonuncuyu bende taniyom ne tesadüf son dk da geldi yine iyi pişirmiş ben çiğ kalmıştır dediydim amma utandırdı beni
Ben sandılar sona koyuncaAsasasads o benim
Yok sıra sende salata yapıyoruzBenim kimsenin gözünde yerim yok yada yerinde gözüm yok Kukrim destek veriyordu nana ya oyapsin
Ya bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünküYok sıra sende salata yapıyoruz
Hepsini karıştırdım ben, yoksa bu cin gözler hemen bilirdiBen sandılar sona koyunca
Külliyen yalan inanmamAsasasads o benim
Pazar a kadar dinlemsinler oylama yorgunkugu atılsınYa bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünkü
Sunum yapmadık yapmadan nasıl açıyorsunYa bugün akşam açarım yada pazar eşim evde çünkü
Kahretsin 10 dakika da yap at tabi inanmazlar görmeden marifetimiKülliyen yalan inanmam
Aaaa üstüme iyilik sağlık aaa dostlar başı sıkışan topu bana atıyor oynamıyorum benBenim kimsenin gözünde yerim yok yada yerinde gözüm yok Kukrim destek veriyordu nana ya oyapsin
Pazar a kalsın işte o yüzden sonuçta adminlerinde bir hayatı var herşeye yetisemezlerSunum yapmadık yapmadan nasıl açıyorsun
İcimden gecti desemBeni yine buldun mu