Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru kabak neymişOlabilemez kuru kabak haşladım onu pişirmek niyetindeyim
Herkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diyeAhhhhh, sırtımda bir hançer.. Hemde yarı bursalı kütüğüne aldirdigim brütüsten
Tabi bir elimde tavuğum diğer elimde horozum bende burda olmalıyım reklamın iyisi kötüsü olmazSen yumurtacilar kralı tabi ki gel
Pattisliye oy vermiş gibi gördüm yanlismi bakmışımNiye 9 diyet mi bozuyormuş
Kim diyor onu kuru iftiraHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye
Baktım evet pattisliye vermişPattisliye oy vermiş gibi gördüm yanlismi bakmışım
Kabakları yemeklik kuruttum yazdan şimcik nohutlu bulgurlu şöyle mis gibi yemeğini yapıp yoğurtla yicem ağzım sulandı diyetin ilk günü beni böyle yerlere niden etiketliyorsun açımIKuru kabak neymiş
Çiçek değil yoksa sana mi verdiHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye
Sucuk var tabi ki bozuyorNiye 9 diyet mi bozuyormuş
Nınık sen kacıncısın
Bunu hic düşünmemiştim benHerkese çiçek dağıtmışsın, kesin sen birincisin diye
Karatayda yenir bozmazSucuk var tabi ki bozuyor
Söylemek yasak sen önce oyunu ver fisildayayim sonraNınık sen kacıncısın
İlk gün mü bensiz miKabakları yemeklik kuruttum yazdan şimcik nohutlu bulgurlu şöyle mis gibi yemeğini yapıp yoğurtla yicem ağzım sulandı diyetin ilk günü beni böyle yerlere niden etiketliyorsun açım
Yaw ben verdım bıle bi Anadolu insanı olarak damak ve goz zevkımıze en uygun olan var bıtane oSöylemek yasak sen önce oyunu ver fisildayayim sonra
Ay inşallah.Bir sonrakine gel
Bim çıkar gelirmiş nana ya 100 lira çekle
Bir sonrakinden sende pose
onun doğalını nirden bulalım bizi Kayseri’ye yollama şimdiKaratayda yenir bozmaz