Kahvaltı daveti

Pankek, mıhlama, firinda kaşarlı patates. Yada firinda baharatli patates. Yesil zeytin salatasi mısırlı Suanlik aklima gelenler. Bide domates salcali sosise bayilirim 🙈

Ya geçen Diyarbakır’da kurutulmuş domatesi ince ince kıyıp biraz baharatla zeytinyağına yatırmışlardı aman Allah’ım bandırdım bandırdım yedim inanılmaz güzeldi.
Hellim peyniri kızartabilirsin
Pişi yapabilirsin
Tatlım gene yöresel mırtığa derler Diyarbakır’da un kavurması bandırmalık o da çok güzel olur
Kızartma klasik dersen patlıcan biber közleyip onu da bırakabilirsin
Ben kahvaltıda meze tarzı şeyler de çok severim ki
Hanımlar herkese merhaba 4 gün sonra komşularımı kahvaltıya çağıracağım. Saha doğrusu gün sırası bende 🤪 Kahvalti önerisinde bulunabilir misiniz 🌹 G Gzmyts53 M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi Veziir Veziir 1fafeyla 1fafeyla tomrs tomrs My_Moonlight06 My_Moonlight06

Kız ben yazana kadar dehşet tarifler kahvaltılıklar yazılmış 😍😍 Aşko krep yapabilirsin domates peynirle falan çok güzel oluyo tost ekmeklerini soslayıp üstüne kaşar sucuk mısır zeytin yapıp fırında da yapabilirsin güzel oluyo ❤

Ya geçen Diyarbakır’da kurutulmuş domatesi ince ince kıyıp biraz baharatla zeytinyağına yatırmışlardı aman Allah’ım bandırdım bandırdım yedim inanılmaz güzeldi.
Hellim peyniri kızartabilirsin
Pişi yapabilirsin
Tatlım gene yöresel mırtığa derler Diyarbakır’da un kavurması bandırmalık o da çok güzel olur
Kızartma klasik dersen patlıcan biber közleyip onu da bırakabilirsin
Ben kahvaltıda meze tarzı şeyler de çok severim ki
Bende Hatay liyim biliyorsunuz ki deli gibi mezeler yapilir bize ama Elazığlı lar sever mi bilmiyorum burasi genelde hamur işi hoşlanıyor 😂

Kız ben yazana kadar dehşet tarifler kahvaltılıklar yazılmış 😍😍 Aşko krep yapabilirsin domates peynirle falan çok güzel oluyo tost ekmeklerini soslayıp üstüne kaşar sucuk mısır zeytin yapıp fırında da yapabilirsin güzel oluyo ❤
Valla öyle güzel tarifler geldi ki kendimi bir an aç hissettim ne becerikli hanımlar varmis ya 😂 yalanci pizza gibi mi oluyor o

Tost ekmekli pizzayi çok beğendim yumurta kapama da güzel oluyor krep veya onu yapabilirim galiba
Aynen kolay tarifler hem. Başka aklıma gelen Pankek olur, patates kroket yapabilirsin, salam kızartmayı çok seviyorum ben 🤣 başkaa önceden sigara böreği hazırlayıp dolaba atıp sabah iki dk kızartabilirsin

Back
X