Kahramanmaraş Hakkında Yardım

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı??????

canım ya aslında dediğin yerleri biliyorum ama uzaklıklarını bilmiyorum maalesef..maraşın ilcesinde yaşıyorum..

Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı??????

canım binevler ve yatılı bölge arası yürüyerek 15 dk bişey.yani aslında aynı esmt bile sayılır .sorunun cevabı için gec mi oldu bilmem ama..

crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok...

Bende Marasliyim ama maalesef memleketimden cok uzaktayim..
Ama seneye insallah tekrar ordayim bekleee beniiii Marasimmmm

crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok...

göksunu çok iyi biliyorum ben çok güzel bir yer değil aslında .. maraşa 2 saat uzak .büyükte değil.çeçenler yaşıyo genelde oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…