akli_karisik Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 851 4 29 Temmuz 2009 Konu Sahibi akli_karisik #1 Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı??????
Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı??????
akli_karisik Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 851 4 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi akli_karisik #2 aramızda hiç maraşta yaşayan yokmuya ((
Ayshe MUTLUYUMMMMM.:)) Kayıtlı Üye 24 Kasım 2008 3.021 1 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #3 canım ya aslında dediğin yerleri biliyorum ama uzaklıklarını bilmiyorum maalesef..maraşın ilcesinde yaşıyorum..
canım ya aslında dediğin yerleri biliyorum ama uzaklıklarını bilmiyorum maalesef..maraşın ilcesinde yaşıyorum..
akli_karisik Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 851 4 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #4 croxilex .!.: canım ya aslında dediğin yerleri biliyorum ama uzaklıklarını bilmiyorum maalesef..maraşın ilcesinde yaşıyorum.. Genişletmek için tıkla... hmm inşallah çok uzak diillerdir :))))) yürüyerek gitsem olurmu diye sormuştum yakın olmaları iyi olur ben pek bilmem maraşıda
croxilex .!.: canım ya aslında dediğin yerleri biliyorum ama uzaklıklarını bilmiyorum maalesef..maraşın ilcesinde yaşıyorum.. Genişletmek için tıkla... hmm inşallah çok uzak diillerdir :))))) yürüyerek gitsem olurmu diye sormuştum yakın olmaları iyi olur ben pek bilmem maraşıda
handealan Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 1.123 9 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #5 Shem .!.: Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı?????? Genişletmek için tıkla... canım binevler ve yatılı bölge arası yürüyerek 15 dk bişey.yani aslında aynı esmt bile sayılır .sorunun cevabı için gec mi oldu bilmem ama..
Shem .!.: Kızlar küçük bi sorum olucak.kahramanmaraşta binevler-yatılı bölge arası kaç kmdir?çok mu uzak yoksa yakın mı??tarif edebilecek varmıııı?????? Genişletmek için tıkla... canım binevler ve yatılı bölge arası yürüyerek 15 dk bişey.yani aslında aynı esmt bile sayılır .sorunun cevabı için gec mi oldu bilmem ama..
nagish Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2008 987 6 36 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #6 crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok...
crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok...
BebisKoM88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 4.214 0 25 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #7 Bende Marasliyim ama maalesef memleketimden cok uzaktayim.. Ama seneye insallah tekrar ordayim bekleee beniiii Marasimmmm
Bende Marasliyim ama maalesef memleketimden cok uzaktayim.. Ama seneye insallah tekrar ordayim bekleee beniiii Marasimmmm
akli_karisik Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 851 4 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #8 nagish .!.: crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok... Genişletmek için tıkla... göksunu çok iyi biliyorum ben çok güzel bir yer değil aslında .. maraşa 2 saat uzak .büyükte değil.çeçenler yaşıyo genelde oralarda
nagish .!.: crocilex acaba nerde yaşadığını öğranabilirmiyim.. benim sevgilim de kahramanmaraşlı göksun lu... merak ediyorum orayıı çok... Genişletmek için tıkla... göksunu çok iyi biliyorum ben çok güzel bir yer değil aslında .. maraşa 2 saat uzak .büyükte değil.çeçenler yaşıyo genelde oralarda
akli_karisik Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 851 4 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi akli_karisik #9 handealan .!.: canım binevler ve yatılı bölge arası yürüyerek 15 dk bişey.yani aslında aynı esmt bile sayılır .sorunun cevabı için gec mi oldu bilmem ama.. Genişletmek için tıkla... geç olmadı bu ay içinde gitcem teşekkür ederim bilgi içinn a.s.
handealan .!.: canım binevler ve yatılı bölge arası yürüyerek 15 dk bişey.yani aslında aynı esmt bile sayılır .sorunun cevabı için gec mi oldu bilmem ama.. Genişletmek için tıkla... geç olmadı bu ay içinde gitcem teşekkür ederim bilgi içinn a.s.