Kahramanmaras///46

bombacum bizde kocişimle kurtlar vadisindeki murro ve çeto gibiyiz.ben deniz ..murro kocişimde çetooo

bombaaaaa askcolice söyleme bi şal örüyorumki görme harikaaa ama sen şansını kaybettin saaa yaptım

kızlar bu şal modelini yapıyorum nasıl sizce

Son düzenleyen: Moderatör:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir strateji tatlım, teşekkürler:):1hug:

canlarım ben kaçıyorum sonra görüşürüz bebişlerim acıktı onları doyurucam öptüm hepinizi.
haaa kızlar bakın ne dicem bu gece msnde toplaşalım kaynatalım ne dersiniz.haber bekliyorum muhakkak yazın

ah be kızlar umursamaz olunmuyor. her türlü lafı ye sonra hiçbir şey olmamış gibi davran. bende nighrose gibiyim. günlerce haftalarca o lafı takarım. bu arada inadımda. küstüm mü barışmam. ancak hediye filan alırsa bu jeste biraz yumuşarım. öyle basit bir hediyeyede kanmam. büyük hediye olacak illa.
ya ettikleri laflara dikkat etseler. biz onlar için saçımızı süpürge ediyoruz. bu eve onlar kadar bizde katkıda bulunuyoruz. ama kıymeti dahi olmuyor. herşeyi biz mi düşünmek zorundayız. niye onlarda aynı bizim kadar sorumluluk yüklenmiyorlar.
bazen bende çok kızıyorum. hele eve girer girmez ne yiyeceğiz lafı yok mu o laftan nefret ediyorum. yok bişey diyincede bişeyler uydur işte. bu lafta beni gıcık ediyor. bir kerede kendi düşünse ya.
ya toplum onları böyle yapmış. ben buna inanıyorum. aşırı benciller. çocuğum bile (oğlum) bu şekilde. bende hırsla babanlaşma diyorum. ki onu ben yetiştirdim. hayret ediyorum.

Ablacım en güzelini yapıyosun:hooray: Demek ki yaş ilerlese de toplumun ve yetiştirme tarzının üstlerine yüklediği egolardan megolamanlıktan kurtulamıyor bu adamlar.. Allah yardım etsin bize ne diyeyim:Saruboceq: Öptüm çoka.s.

selam gelmemle gitmem bir olucak -tatlicadiarzu-,
yeni dizi başladı adanalı ,moralim bozuk zaten acık onu izleyip neşeleneyim ,hihoyyyt
sonra görüşürüz
bu arada askcolic sen suzana ne kadarda çok benziyorsun yerimseniben,
güzeller geçidi maşallah ,yaş kaç pardon bayanların yaşı sorulmaz ama sengözlerimebaksanab
bilelim yani + 18 kötükedihüsobir durum konuşulurken sen kulağını kapicaksın onun için sordum:sm_cool:

roseciğim boş ver hiç takma kafana herevde olan şeyler bunlar bobanın yazısına çok güldüm biz tom ve jery gibiyiz yazmış ya aynen bizi anlatmış
birazda gülelim dedim

erkekler bilğisayar gibidir
Sık sık kilitlenir ve hafızası
asla yetmez.
Erkekler çikolata gibidir...
Tatlıdır, keyif verir ama sonuçta
gelir popona yapışır.

Erkekler kahve gibidir...
iyisi seni bütün gece uyutmaz.

Erkekler yıldız falı gibidir...
Sana ne yapman gerektiğini söyler,
lakin her seferinde yanılır.

Erkekler park yeri gibidir...
İyilerin hepsi kapılmıştır.

Erkekler kar fırtınası gibidir...
Ne zaman geleceğini, ne kadar süreceğini
önceden tahmin etmene imkan yoktur.

Erkekler tatil gibidir...
Hep kısa gelir.

Geleceğini planlayan erkeği nasıl anlarsın?
İki şişe rakı alır.

Erkekler neden evlenmeyecekleri kadınların
peşinden koşar? Köpekler de kullanmayacakları
otomobillerin peşinden koştuğu için.

Yeni bir koca ile evdeki köpek arasında ne
fark vardır? Köpek bir yıl sonra da sen eve
geldiginde kuyruğunu sallar.

Tuvalet kağıdını değiştirmek için kaç erkek
gerekir. Dünya tarihinde böyle birşey
yaşanmadığı için bilinmiyor.

Yarım beyinli bir adama ne denir?
Kabiliyet.

Erkek kredi kartının çalındığını neden polise
haber vermez?
Hırsız karısından daha az harcar.

Erkek neden karısının elini tutar?
Bıraktığı anda alışverişe gideceğini bildiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…