Kahramanmaras///46

amin canım amin inşallah rabbim hayırlı ve helalinden rızık gönderirde feraha çıkarsınız

canım benim haklısın ALLAHımın herşeye gücü yeter ,
benim sinirlendiğim ,ödeneklerin bizimle ilgili olmaması ama işyeri eşimin üzerine olduğu için bütün imzalar ondan oluyor yani her taşın altına elini o soktu ve bu hale geldik,güya evimizde olmalıydık bu yıl hani borç batağına çektiler bizi olur olmadık heryere çek istediler benimkide güvenip verdi sürekli ,bak olan bize oluyor ,valla içime at at olmuyormuş en sonunda patladım kusura bakma burada anlatıyorum ama

canım benim sen nerde anlatırsan ben seni orda dinlerim allah elbet oyuna getirenlerin cezasını verecektir içine atma ama isyanda etme nolur aman

hadi bugünde ben kahvaltıyı hazırladım. yine iyisiniz. tembeller kalkın bakalım. sitede düzelmiş. hergün kahvaltıyı ben hazırlıyorum, ama kızcam.

hu kimse yok mu. öğleden sonra yokum. birazdanda dr. gideceğim. şu ellerimi göstereceğim. beni sonra geç bulacaksınız burda.

Merhaba diptpdiptiannesi
ay ben senin ismine çok gülüyordum.
Biliyormuusn.
Diptisi resmini koyduğuj kdi saniyorudm.sonra farkettim site modlaraindna diptisdiptis var bir kardeşimiz.
Annaaaaaa dedim bu diptis kedi değil ablamizn kizi.:))))))))))
yav kusura bakma valla abla söylemezsem çatllaycağim.
Ben ne yapayim
ellrine sağlik kahvalti için maa canim hi. Bir şey istemiyor bugün.
Sabah marş çöreği vardi,işyerine gietirmiştim.onu zyetin ile yemeğe çaliştim.
Ama gene hamur işi yemiş oldum.
Neyse az sonra meyve yiyeyim de bari biraz vitamin alayim.canim sikiliyor.
Dün sinirlerim bozuldu bir an, ağladim ama katialrak artik her yerim kasiliyordu.göbüşüm de :)
sonra o sinirlerim biraz geçti yattim.
Rüyamda çok gergin şeyler gördüm.
Allahim yaridm etisn.bebeğimi çok üüdm bebeğim debeni affetsin.
Daha onu göremeden çok üzdüm.
Ne olur ona bir şey olamsin.
Ay kizlar sabh sbah neler anlatiyorum sizede kziamyin ya

canım niye kızayım. kızılacak ne var ki. bizim kız konservatuarda türk sanat müziği bölümünü bitirdi. orda ritm olarak diptidiptis temposu tuttururlarmış. kafaya takmış tabii. eh site isminede yakıştı yani. tabii beni üye yaparkende annesini ekledi. tabii biraz kısaltarak. çok kişi soruyor. dıptıs ne diye. işte burdan çıktı bizim isim. aslında benim adım betül. kızımınki de damla.

güzelim bebişe dikkat et. hele ilk aylarda gıdan çok önemli. beyin hücreleri bu zamanda gelişiyor. ona göre. tabii en iyisini yeni gençler daha iyi bilir.

güzelim bebişe dikkat et. hele ilk aylarda gıdan çok önemli. beyin hücreleri bu zamanda gelişiyor. ona göre. tabii en iyisini yeni gençler daha iyi bilir.

teşekkür ederim abla.
sağolasın aklınzıa bşr şey gelirse söyleyşn ya
ne kadar uğraşsak da işte ihmal ediyoruz siz hatıraltınç
ne olur
dıtssss dıptıısss :))))))))
gelicne haber ver bakaılm ne lekesi imiş bu llerinde ki allah şifa verisn balacığım

şimdi dr. dan geldim. oh kimsecik yoktu. hemen aldı dr. deterjandan olmuş. bir müddet elimi suya sürmemem gerekiyormuş. bu tabii mümkün mü? hele hanımsan.

ay kıslar 1 yaşıma daha girdim. hiç olacak şey değil. benim emektar, bana mamalar yapmışta getirmiş. vah vah. dünya tersine mi dönüyor. vallahi bu güne kadar görmemiştim. çok tuhaf geldi bana.

canlarım merhaba nasılsınız merhaba deyip kaçıcam hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

ay kıslar 1 yaşıma daha girdim. hiç olacak şey değil. benim emektar, bana mamalar yapmışta getirmiş. vah vah. dünya tersine mi dönüyor. vallahi bu güne kadar görmemiştim. çok tuhaf geldi bana.

emektar eşiniz oluyor galiba
demek ki
hanımalr hsata olunca erkekelr kıymetini anlıyorrrrr:))))))))))))

emektar eşiniz oluyor galiba
demek ki
hanımalr hsata olunca erkekelr kıymetini anlıyorrrrr:))))))))))))

vallahi evliliğim boyunca böyle iltifat görmemiştim. bizim oranın erkeklerini ben anlatmayayım. ilk olunca şaştım.

kıs bizde öyle ödüller yok artık. ama yanağına öpücük kondururum olur biter.:lepi:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…