Hg ayseğulcüm meraketmeye başlamstk..Meraba kizlar. Gecmisi okudum.burcin dedigin gibi yogunluktan giremiyorum. Okulda en cok ders saati bende.31 saat dersim var cok yoruluyorm. Eve gelin w cocuk yemek sinav hazirla derken sizip kaliyorm o derece...bu yil secmeli derslere de sinav getirildi. Her sinifa bes sinav yapiyorm.biri bitmeden ikinci basliyor...7 sinifa giriyorum fotokopiden cikamiyorum malum minikler icin...
Ama sukur heraey yolunda. Gul ve burcin siz de iyisiniz sanirim. Minik kizina nice guzel yillar dilerim gulcum. Sinav puanin bana iyi gibi geldi ama yetmiyor demek.hersey ne kadr zorlasti... burcin ogluslarla nasil gidiyor hayat. Kaganin okulu ve keremin bakici durumu iyidir ins.
Ywni arkadaslara da selamlaaaar. Opuyorum herkesi. Ugriycam sık sık :)
h.bben de 39 saat derse giriyorum,12 sınıfım var ve 2 çocuk,üstelik biri 1.sınıf,epey zor oluyor.Yine de uğramaya çalışıyorum.Küstüm hepinize o yüzden,unuttunuz beni
hoşgeldin,malesef öyle
gunaydin canim kahramanmaras iyi gunesligünaydıııın
memleketimin güzel insanları görüşmeyeli nasılsınız?
canım kahramanmaraşımı çok özledim,insanın memleketi gibisi yok
burnumda tütüyor memleketim
Benimde cnm. Hg bu arada..günaydıııın
memleketimin güzel insanları görüşmeyeli nasılsınız?
canım kahramanmaraşımı çok özledim,insanın memleketi gibisi yok
burnumda tütüyor memleketim
cokmu uzaktasiniz is ve evlilik olunca gurbet gurbet geziyor insan benim cok sukur oyle bir dedim yok burdayim memleketimde ogretmensiniz galiba anneler
iyi ne guzel Rabbim kolaylik versin hangi ildesin maras merkezdenmisin ilcesindenmievet canım,ben öğretmenim.Ayşegül de öyle.Gerçi uzun zamandır burdayım,alıştım artık
iyi ne guzel Rabbim kolaylik versin hangi ildesin maras merkezdenmisin ilcesindenmi
Ayyy burcin masallah masallah diyorum kirk bir kere:) benden daha yogunsun iki cocukla bravo. Haklisin valla. Benim bunye zayif siziyorum aksamlari niye oyle . Bu supradyn falan gibi ilaclar var ya kullanan oldu mu. Ciddi ciddi dusunuyorum.kilo aldiriyo dedi bi arkadasim
Burcin face e katil nolur . Seni ya da digerlerini orda arkadas eklersek surekli iletisimde kaliriz. Super olur. Bi dusun bakalim olur mu :) goknurun minik tosunu buyudu.ilknur kizlarla turta murta yapiyor . Face daha pratik. Tek tusla herkes orda.gul sen de.
Tubis2014 aysegul ben. Burcin de soylemis ogretmenim ben de. Mugladayim ben memleketimde. Marasta gorev yaptim. Kizlarla tanistik. Esimle de orda tanistim. Sen neresinde oturuyosun
Cnm esim kullanmayalım dio. İlişkiye evliliğe zarar verio dio zamanla anladım bende:) face olsa gzl olurdu daha sık görüsürdük ama arada buraya geel ihmal etme biziiAyyy burcin masallah masallah diyorum kirk bir kere:) benden daha yogunsun iki cocukla bravo. Haklisin valla. Benim bunye zayif siziyorum aksamlari niye oyle . Bu supradyn falan gibi ilaclar var ya kullanan oldu mu. Ciddi ciddi dusunuyorum.kilo aldiriyo dedi bi arkadasim
Burcin face e katil nolur . Seni ya da digerlerini orda arkadas eklersek surekli iletisimde kaliriz. Super olur. Bi dusun bakalim olur mu :) goknurun minik tosunu buyudu.ilknur kizlarla turta murta yapiyor . Face daha pratik. Tek tusla herkes orda.gul sen de.
Tubis2014 aysegul ben. Burcin de soylemis ogretmenim ben de. Mugladayim ben memleketimde. Marasta gorev yaptim. Kizlarla tanistik. Esimle de orda tanistim. Sen neresinde oturuyosun