Kahramanmaras///46

bugün site çok ağır. zor girebiliyorum. ama sizlere güzel bir şiir daha buldum. hadi iyisiniz.

günaydınalr herkese kızlar
offff offfff hava çok bulutlu ve yağmurlu az önce son sigaramı içtim.kim giidp alcak şimdi bakkaldan be ya off

Hımmmm seni gidiiiiklava: bak gözümden kaçmadı Hamiş falan olursan sigarayı hemen bırak hayatım aman ha çok zararlıyasakkelime, benim kardeşim premature bebek dünyaya getirdi 6,5 aylık:CüvCüv: Hatta şimdiden bile azalt derim sağlığın için canım:teselli:

Çaya kaç şeker alırsın dediğimiz eşlerimizi Allah bizlerden ayırmasın inşallah ablacım çok güzeldi, sağolŞeniz Kesinlikle sana katılıyorum bu kızlar canlarının kıymetini bilmeyip hastalanıyorlar nesut'cum çok geçmiş olsun bitanem, kendine dikkat et olur mu artık, işler senden kıymetli mi? Dermancım gözünaydın, Allah tamamına erdirsin canım. Ama hani sen benim sorumu cevaplamadın İstanbuldaymışsın kayınvalidem Cemile'nin annesinin kuzusu sen misin Maraş'ta düğünü olacak hadi söyleeeeeeeeeeeeeee? Herkesi kucaklıyorum, iyi akşamlarrra.s.

[QUOTE="NightRose";4079468]Çaya kaç şeker alırsın dediğimiz eşlerimizi Allah bizlerden ayırmasın inşallah ablacım çok güzeldi, sağolŞeniz Kesinlikle sana katılıyorum bu kızlar canlarının kıymetini bilmeyip hastalanıyorlar nesut'cum çok geçmiş olsun bitanem, kendine dikkat et olur mu artık, işler senden kıymetli mi? Dermancım gözünaydın, Allah tamamına erdirsin canım. Ama hani sen benim sorumu cevaplamadın İstanbuldaymışsın kayınvalidem Cemile'nin annesinin kuzusu sen misin Maraş'ta düğünü olacak hadi söyleeeeeeeeeeeeeee? Herkesi kucaklıyorum, iyi akşamlarrra.s.[/QUOTE]

:1hug: canım haklısın. eşlerimiz iyiki var. :asigim: allah onlarla daha nice seneler birlikte yaşamamızı nasip etsin.:Saruboceq: bazen kızsakta onlar bizim tek dayanağımız. kötükedihüso kısaca onlarlada olmuyor, onlarsızda olmuyor.:1hug:a.s.

iyi geceler canlarım anca ayağa kalkabildim kalktımda sayılmaz ya süründüm.yinede hamd olsun allahıma verdiği can aldığım nefes için.betül ablam çok haklısın kızmaya ama neolduğunu bende anlayamadım.yemeklerimi bile yatakta yemek zorunda kaldım.
çaya kaç şeker inan beni çok duygulandırdı.allah kimseyi yalnız birbaşına koymasın.helede eşinden ayırmasın.ben dayanamam.bugün yine her zamanki gibi hiç dinlenmeden of bile demeden bana baktı birde üstüne üstün sultanım sana layıkıyla hizmet edebiliyormuyum demezmi şu an yazarken bile göz yaşlarıma hakim olamıyorum.allah kimsenin erini başından eksik etmesin.

canım benim geçmiş olsun. ya siteye doğru dürüst giremiyorum. girsemde topiklere giremiyorum. herkezde benim gibi sanırım. yazıyı yazıyorum. gönderemeden site yok oluyor.
allah eşlerimize ömür versin. onlarda olmazsa bizim dayanacağımız kimse kalmaz. hele çocuklar yuvadan uçunca, bir başımıza kalıyoruz. allah ağız tadınızı bozmasın. muhabbetiniz bir ömür boyu olsun.

bomba bu gün siteye girebilir. o gelmeden size kahvaltı vereyim yiyin. yoksa size kalmaz.

sitede hep tartıştığıma bakma sen ben aslında uysal biriyimdir.yemeğimi seve seve paylaşırım.3tane bana bir tane nightoseye verrim.kardeş kardeş geçinir gideriz

aman öyle olun. yanlız 3 tane bana 1 tane ona beni düşündürdü.:roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın şekerkızlar:sm_cool: Ablacığımın ellerine sağlık ne güzel kahvaltı hazırlamışŞeniz bombacımdan kalanlarla idare ettim ama hepsi çok güzell, zevkli bir sofra değil mi? Eline koluna sağlık, bombacıma da afiyet şeker olsun:roflol: Bugün yoğun bir gün sitenin yavaşlığıda beni delirtiyor arada uğrayacağım, öptüm hepinizi:1hug:a.s.

yok anam ben almayayım. sen iste ben sana daha çok mamalar hazırlarım.kötükedihüso
sen kavga etme yeterki. banlanınca burası neşesini kaybediyor. bak doymadın diye yine sofra hazırladım.

mrh kızlar nasılsınız ben kötüyüm bugün ya nişanlımla gelmeden kavga ettik moralim çok bozuk

bütün TÜRKİYE'NİN başı sağolsun ,şehit ailelerine ALLAH ım sabır versin ,:çok üzgünüm:

ŞEHİTLER
Şehitler, Kuvayi Milliye şehitleri,
mezardan çıkmanın vaktidir!
Sakarya'da, İnönü’nde,
Afyon’dakiler Dumlupınar’dakiler de elbet ve de Aydın’da,
Antep’te vurulup düşenler,
siz toprak altında ulu köklerimizsiniz yatarsınız al kanlar içinde.
siz toprak altında derin uykudayken düşmanı çağırdılar,
satıldık, uyanın!
Biz toprak üstünde derin uykulardayız,
kalkıp uyandırın bizi!
uyandırın bizi!
Şehitler, Kuvayi Milliye şehitleri, mezardan çıkmanın vaktidir!
Nazım Hikmet 1959

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…