• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman Tazeoğlu Sözleri

"Sen benim rastladığım değil, aradığımdın!
Yıllarımın ayracı oldu gelişin. Senden önce ve senden sonra diye ikiye ayırdım hayatımı.
Çok sevdim seni."

“Hayat, adanmak için değil yaşanmak içinmiş. Bunu sana adadığım hayatı mahvettiğinde anladım…”

1794662_874987442518429_6930002065034458526_n.jpg

Etrafımız üzenlere sarılan, sevenlere darılan insanlarla dolu.

İçinde "keşke"ler taşıyan aşk, kimseye mutluluk getirmez. Bana pahalıya mal olan ucuz bir aşk yaşadım. Elimde kalanlardan çok, elimden kaçırdıklarımla kaldım.

" Paylaşılan değil, saklanan acı daha derindir. Sakın kendine yalanlar söyleyip, acılar içinde kıvranma. İçine saklandığın yalanlar solunca hiçbir gerçek seni kabul etmez.”

Bukre

“Eğer yaşayacaksam çok güçlü bir aşk yaşamalıyım ya da hiç yaşamamalıyım. İhanet güçsüz aşkları sever çünkü…”

Büyümeden yaşlandım ben. Hayat bana ilk gördüğüm insanların, ilk gördüğüm gibi olmadığını öğretti.

Her şeye rağmen en güzel yanlışımdın sen.
Aşka ettiğim yeminleri sende bozmuş olmanın en tatlı hayal kırıklığıydın.
Asıl dert, derman diye verdiğindi. Verdiklerini de alarak gittin.
Aynı şiirin farklı satırlarıyız şimdi.

BUKRE/KAHRAMAN TAZEOĞLU

Neden sonra farkına varıyor insan,
Ayağına takılan bütün taşları yoluna kendi döşediğinin...

1621922_876683795682127_2135479884498828856_n.jpg

Son düzenleme:
Benim gibi sevenler kendini unutur, senin gibi sevenler “seviyorum” dediklerini.

KIYISIZLAR

Özlemek ne zor şeymiş böyle
Bir kokuya hasret kalmak
Sabah onunla uyanıp, akşam o varmış gibi uyumak ne zormuş
Gidenlerin yerini, gelenlerin doldurması ne zormuş
Bir kişiye hayatım diyebilmek, ama onun hayatı olamamak ne zormuş
Bir kişinin yanında, son nefesini vermeyi istemek ne zormuş
Bunların olmayacağını bilip, yaşamaya çalışmak ne zormuş
Aşk'ta şansını onla kaybedip bir daha sevemeyeceğini bilip, kendini avutmak ne zormuş
Sevmenin sadece acı olduğunu bilip,
Her sabah kendine uyanmayı isteyip, ona uyanmak ne zormuş
Onun gözleri başkasının gözlerinde boğulurken, gözlerin yollarda beklemek ne zormuş
Ne zormuş sevmek, ne zormuş
Ne zormuş aşk, ne zormuş..

./Açmamalıydım kapılarımı hayatıma umarsızca savrulan varlığına
İçimdeki çelişkileri dinlemeliydim
Hayatımdaki boşlukları doldurmana, kalbime yerleşmene izin vermemeliydim.
Sevmemeliydim seni...

[video=dailymotion;x11yi5f]http://www.dailymotion.com/video/x11yi5f_kahraman-tazeoglu-sevmemeliydim-seni-nefesim-sen_music[/video]

"Sanırım unutuyorum seni sevgilim. Yıkılası bir gurur yüzünden geçtim senden... benden... bizden... herkesten...

bAŞKa- K.Tazeoğlu

Sana olan aşkımı bilsen, bana olan duyarsızlığından utanırdın.Madem dikenime katlanmak zor geliyordu,
O zaman yapraklarımı neden okşadın?

— Kıyısızlar Kitabından

Sonunda hayat bize gidenlerin niçin dönmediğiyle değil, neden gittiğiyle ilgilenmemiz gerektiğini öğretir. Belki kader bir gün karşınıza teninize dokunmadan ruhunuzu okşayabilen birini çıkarır.

Bukre

“Seni gözümde bu kadar büyütmeme aptallık diyorsan, bu senin karakterinin küçüklüğü, benim hayal dünyamın büyüklüğüdür..”

“Allah kimseye taşıyamayacağı dert vermezmiş. Elbette ayrılıktan ölmeyiz. Ama yine de sen gitme biz’den.”

Back
X