• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman Tazeoğlu Sözleri

"Özleyeceksen hatalarımla, eksiklerimle birlikte özle. Onlar değil miydi zaten severken göz ardı ettiğin, giderken bir bıçak gibi bana çektiğin!"

radyo yedideyken sıkı takipçisiydim şimd nerlerde öyle uzun zaman oldu ki radyo dinlemeyeli

"Keşke seninle ayrı dünyalarda yaşayan iki aynı olsaydık. Oysa şimdi, sadece aynı dünyada yaşayan iki ayrıyız."

Son düzenleme:
radyo yedideyken sıkı takipçisiydim şimd nerlerde öyle uzun zaman oldu ki radyo dinlemeyeli
Fazla depresif modda vede genelde ayrılık üzerine yazsada bende sıkı takipçisiyim.Çok beğenerek takip ediyorum.Kitaplarının çoğunu zevkle okudum :17::17:

"Yolumdan dönemediğim için değil, seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum. Yeryüzünün bütün aşkları senin ve beni unutabilirsin!"

1619497_862557903761383_985353162_n.jpg

“Biraz ezilmiş olabilirim ama hâlâ umut var; çünkü kırılmış değilim.”

BUKRE

" Eğer yaşayacaksam çok güçlü bir aşk yaşamalıyım ya da hiç yaşamamalıyım. İhanet güçsüz aşkları sever çünkü…"

"İnsan geleceğe ilerlemedeki cesaretini geçmişten alır. Geçmişte bıraktığımız yıkıntılar bile bazen yeni bir başlangıcın temeli olabilir. Dönüp geriye baktığımda, aşktan yana çok ihanet gördüğümü ama asla aşkı bir ihanete dönüştürmediğimi görebiliyorum. Çünkü bazı insanlar aşk için vardır, bazı insanların da aşkı vardır."

"Seni adam sanmakla ben en çok aşka ayıp etmişim. Söylediğin yalanlar belki benim belimi büker ama bil ki en çok ama en çok seni lekeler. Sonunda kirletilmiş bir ilişkiyi, bir tek ayrılık temizler."

Bukre'den.

" Bir ihtimali oynamak ne kadar gurur kırıcıydı. Sev­diği adam, iki kişinin arasında kalmıştı. İki kişinin arasında kalmak, aslında kimsesizliği seçmekti."

Bukre Kitabından.

"Küçücük gözbebeğimden, hayatıma girdin de kocaman kalbimin neresine sığamadın da gittin?"

SÖZ' den

"Bana dokunurken, yabancı tenlerin kokusunu bulaştırmayacaksan, gözlerime bakarken aldattığın kadına bakar gibi bakmayacaksan, dilimde tutamadıklarımın, kalbinde açacağı yaraları göze alabileceksen gel. Çünkü affetmek ağır iyileşen bir yaradır. Başladığın yere geri dönebilmek için, başladığın mesafeden daha fazlasını kat etmen gerekir. Buna hazırsan gel.

Ve geleceksen, bir gün geçmişi kaldıramayıp seni sorgusuz sualsiz terk edebileceğimi bil ve bana güvenmeden gel! Çünkü ben âşığım. Benden her şeyi bekle!"

Bukre Kitabından...

"İnsanları güzelleştiren ya da çirkinleştiren şey onların dış görünüşü değil davranışlarıdır."

"Birini sevmek için karşılık beklemem ki… Zaten sevdiğim hiçbir şarkı da benim için bestelenmedi."

"Uğruna verdiklerim, sonunda seni kendine aşık etti. Ve beni hiç kimseye benzemediğim için severken, ötekilere neden benzemiyorum diye terk ettin. Şimdi yaşananlar mı daha acı yoksa yaşanacaklar mı? Aşk, acının dolaylı tanımıymış; geç öğrendim. "

BAMBAŞKA 'dan

“Eğer aynı şehirde yaşıyorsanız, geçmiş bir türlü geçmiş olmaz. Hayır! Şehir onu hatırlatmaz; şehir zaten onun yokluğudur.”

Bukre'den.

Back
X