Saç Kesim Şekilleri Kahkül

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Kızlar, biliyorsunuz bir ara kahkül çok modaydı ben de kestirmiştim birkaç yıl öyle kullandım. Şimdi modası geçti diyorlar ama ben yeniden kestirmek istiyorum. Siz ne diyorsunuz, yüzüm oval, sizce yakışır mı? Kahkül seviyor musunuz, sizce bayanlara yakışan bir şey mi? Fikirlerinizi merak ediyorum...

oval yuzlulere duz kahkul yakisiyo genelde ama resim ekleyebilirsen daha
dogru fikir verebilirsin...

Canım bana yakışmasından genel olarak kahkül hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Birkaç yıl önce herkes kahküllüydü, ben de kestirmiştim, o aralar modaydı galiba. Şimdi tekrar kestirsem mi diyorum ama geri dönüşü de çok zor oluyor, bir de her kuaför güzel kesemiyor o yüzden tereddütteyim. Artık kimse de kestirmiyor galiba, modası mı geçti nedir. Genel olarak bayanlara yakışan bir şey midir diye sormak istemiştim.

bence modasi fln gecmedi kendini begendigin rahat hissettigin herey senin modandir..
bana kahkul yakismiyo benim hep yandan bi percemim vardir hocte dusunmedim artik modasi gectimi acaba diye bence sende istedigini yap bunlara kulak asma...

bence modasi fln gecmedi kendini begendigin rahat hissettigin herey senin modandir..
bana kahkul yakismiyo benim hep yandan bi percemim vardir hocte dusunmedim artik modasi gectimi acaba diye bence sende istedigini yap bunlara kulak asma...

cok guzel ızah etmıssın bence kendıne yakısanın modası gecmez.senınle aynı fıkırdeyım.

kahkul vazgeçilmezim benim moda falan düşünmüyorum valla sürekli kahkullüyüm çünkü diğer türlü yakışmıyo bana istersem yana alıyorum istersem düz kullanıyorum birde düzgün kesebilecek bi yer bulsam güzel olacak çünkü benim kahkulumu çok kalın kesiyorlar ve düzelmiyo güzel bir yer bul öyle kestir derim ben söylediğin gibi dönüşü zor oluyo

eger ben begeniyorsam moda si olsun olmasin begendigim modeli kestiririm esas herkezde oldumu bi özeligi olmuyor
ben sahsen begeniyorum ama saclarim kisa oldugu icin uzun kullaniyorum

bencede modasının olup olmaması cok onemli degıl.onemli olan sana yakısması.eger yakısıyorsa dusunmeden kestir.

canım kahkulun modası flan gcmedı.hemde bu senın zevkın yapmak ıstıyosan sakın vazgecme.Ben hiç kahkul kullanmamıstım hep perçem kullanıyodum.Bu hafta burda okudugum bı yontemle evde kestim sacımı ve mukemmel oldu kahkulum.Eğer kendine guvenıyosan sende dene.Yapamam diyosan kesinlkle dokunma sacına ve ıyı bır kuaföre git. :)

Ben geçen yıl bir kuaföre kahkül istediğimi ve nasıl istediğimi de söylemiştim... Ama bir çoğunun yaptığı gibi "sen bana bırak" demişti... Güvendim... Sonunda kuşa çevirdi beni... Evet ehil ellerde kesilirse çok hoş bir görüntü oluyor...

Bir kaç ay önce yine kestirdim ama bu kez kesinlikle istediğim modelde ısrar ettim ve şimdi mutluyum :)

Kahkül farklı bir hava katıyor insanın yüzüne... saçlar katlı kesildiyse daha da güzel oluyor :)

kahkül kesinlikle çok güzel ama vakti olana..modası da geçmedi aslında, daha doğrusu kabarık fönlenmiş kahkülün modası geçti ve bence de berbat duruyor o şekilde...ben kaş hizasında dümdüz kestiriyordum ve asla kabarık değil düz fönletiyordum çünkü kabarık kahkül 90larda kaldı bence dümdüz kaşımın üstüne iniyorlar ve çok cool bir havası oluyor aslında..ama işe giderken uğraşmak sıkıntı oluyor diye uzattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…