Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekillerikahkül yaptırıcam ama tüy oluşumundn korkuorm
kahküh yaptırmak çok istiorm ama bide tüy oluşumuda olucak ve oda hiç hş bi görüntü oluşturmuo bence..peki o tüy alınabilio mu bilginiz varmı ??:sm_confused:
o konuda bir fikrim yok, ben kahkül kestirdiğimde tüy oluşmamıştı, kişiden kişiye değişiyor heralde ama yazın yaptırma bence canım yaa, bu sıcakta çekilmez, çok terletir alnına yapışır düzleştirsen sıcaktan bozulur vs...
ben daha ilkokuldayken tutturmuştum kahkül de kahkül diye:)kuaför anneme kahkül kesersek alnında tüylenme oluşur demişti evet bi oluşumda var hala var yani saçınızın biraz önünden yeni saçlar çıkıyor ama ben arada perçem attırıyorum bikezde liseyken kahkül attırdım sonuçta nadir yaptırıyoruz yani.alnın küçük değilse bence problem olmaz ama alnın darsa senin kararın...ben yine düşünüyorum kışa doğru kahkülü...