Saç Kesim Şekilleri kahkül yaptırıcam ama tüy oluşumundn korkuorm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_krtr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
19
0
kahküh yaptırmak çok istiorm ama bide tüy oluşumuda olucak ve oda hiç hş bi görüntü oluşturmuo bence..peki o tüy alınabilio mu bilginiz varmı ??:sm_confused:

o konuda bir fikrim yok, ben kahkül kestirdiğimde tüy oluşmamıştı, kişiden kişiye değişiyor heralde
ama yazın yaptırma bence canım yaa, bu sıcakta çekilmez, çok terletir alnına yapışır düzleştirsen sıcaktan bozulur vs...

bende istiyorum ama yakışmıo sankı bana ya :KK43:

ben yan dan kullanıodm hafiif tüylenme olmuştu önceden :/ kahkül yaptırmaya korkuorm şimdi :KK43:

benim bir kaç arkadaşım kahküllü hemde yıllardır fakat kimse tüylenme problemi yaşamadı ama kkişiden kişiye değişebilir canım

bende çoğu zman kahküllü kullanıyorum saçlarımı.ama öle bi problem yaşamadım.

ben uzun bir süre kahkül kullandım. Tüy problemi olmadı hiç bir şekilde. Ama bakımı zor, hele ki yazın hiç uğraşılmaz. İyi düşün

ben daha ilkokuldayken tutturmuştum kahkül de kahkül diye:)kuaför anneme kahkül kesersek alnında tüylenme oluşur demişti evet bi oluşumda var hala var yani saçınızın biraz önünden yeni saçlar çıkıyor ama ben arada perçem attırıyorum bikezde liseyken kahkül attırdım sonuçta nadir yaptırıyoruz yani.alnın küçük değilse bence problem olmaz ama alnın darsa senin kararın...ben yine düşünüyorum kışa doğru kahkülü...

X