Ütü çocuğun öz bakımına mi giriyorÇocuğun öz bakımı (ütü beslenme uyku vs)
Bebeğin giysilerini ütületecek sanırım kendininkileri değildir yaÜtü çocuğun öz bakımına mi giriyor
Merhaba ilgileniyorsanız özelden dönüşünüzü bekliyorum.Maaşı ne kadar acaba
Evet uyku da öz bakıma giriyor hatta! Başvuracaksınız özelden yazabilirsinizÜtü çocuğun öz bakımına mi giriyor
Aynen köle arıyorum. Daha önce kölelik yaptınız sanırım. İşe talipseniz dönüşünüzü bekliyorum. Yalnız bişginiz olsun öğle aralarında çalışacak arkadaşı zincire vurucaz, yemek yok, çok susarsa musluktan su içebilir. Sonuçta köle!Siz bakıcı değil köle arıyorsunuz bence Allah aşkına kendiniz hepsini yapamıyorsunuz da sırf ihtiyacı için çalışan bir insana neden bu kadar yukleniyorsunuz?
15.000 + tam sigorta+ yol anlaşabiliriz5 aylık bebeğimizin bakımı ile ilgilenecek ve ufak ev işlerinde destek olacak yardımcı arıyorum.
08:00-18:00 çalışma saati
Hafta sonu ve resmi tatillerde çalışmayacak
Çocuğun öz bakımı (ütü beslenme uyku vs)
Çocuktan arta kalan zamanda dinlenme ve ev işlerinde yardımcı ( çamaşır katlama,pratik yemek, ,ütü, nevresim değişimi, toz alma bulaşık makinesi yerleştirme vs genel günlük toparlama işleri)
Aaaaa ben leb dememiştim halbuki siz leblebiyi çözmüşsünüz. Yeterince eğlendirebildiysek ne mutlu bize. Kimin çamaşırını katlayacağının derdi umarım sizi çok germemiştir. Sizin benim evimin kapısından içeri girebilecek vasıflara ve mizah yeteneğine sahip olduğunuzu hiç sanmıyorum. Hoşçakalın, tabii becerebilirseniz!Bebeğin giysilerini ütületecek sanırım kendininkileri değildir yaçamaşır katlama, nevresim değişimi, bulaşık yerleştirme, pratik yemek falan derken de bebenin çamaşır, bulaşık, yemeğini kastediyordur kesin.
İyiymiş ben talibim maaş ne kadar bakıcı artı pratik temizlik ücreti mi
Komik mi? +yemek çeki de veriyorum.15.000 + tam sigorta+ yol anlaşabiliriz
Sizin evde yiyemiyor muyum. ÜzdüKomik mi? +yemek çeki de veriyorum.
Beni germez ama ihtiyacı olan biri sırf çalışmak için böyle bir işe girerse o rahatsız olur ama ihtiyacı var diye gerildiği halde susar. Üzücü…Aaaaa ben leb dememiştim halbuki siz leblebiyi çözmüşsünüz. Yeterince eğlendirebildiysek ne mutlu bize. Kimin çamaşırını katlayacağının derdi umarım sizi çok germemiştir. Sizin benim evimin kapısından içeri girebilecek vasıflara ve mizah yeteneğine sahip olduğunuzu hiç sanmıyorum. Hoşçakalın, tabii becerebilirseniz!
Terbiyemi ne ara ölçtünüz? Haddinizi çok aşıyorsunuz!En azından 8-18 siz terbiyesini başkası verecek. Bence bu harika bir haber bebek icin
Tavsiye vermeden önce biraz durup düşündünüz mü? Yeni bebek sahibi olmuş bir kadın evine ve kendisine destek olabilecek birini ararken konusuna girip alay eder şekilde konuşan sizsiniz! Çalışma şartları hakkında gereksiz polemik yaratıyosunuz. Sizi hiç ilgilendirmiyo gerçekten. İyi geceler diliyorum.Beni germez ama ihtiyacı olan biri sırf çalışmak için böyle bir işe girerse o rahatsız olur ama ihtiyacı var diye gerildiği halde susar. Üzücü…
Hoşça kalıyorum ben şu an ama siz bu sinirle pek hoş durumda değilsiniz sanki, bir papatya çayı falan için iyi gelir
Evet düşündüm biz de geçtik bu yollardan. Ben de bebeğime bakacak ablası olacak birini aradım. Evime bakacak değil ama orda eşimle paslaştık.Tavsiye vermeden önce biraz durup düşündünüz mü? Yeni bebek sahibi olmuş bir kadın evine ve kendisine destek olabilecek birini ararken konusuna girip alay eder şekilde konuşan sizsiniz! Çalışma şartları hakkında gereksiz polemik yaratıyosunuz. Sizi hiç ilgilendirmiyo gerçekten. İyi geceler diliyorum.
Bu yollardan geçtiyseniz anlamanız lazımdı. Evimde robot süpürge var süpürüyor, kurutma makinesi var o var bu var, zaten düzenim dönüyor. Ev işi tabiiki gerektiğinde yapacak birini arıyorum. Bebeğim gündüz 4-5 saat uyuyor, çalışacak kişi bu süre içerisinde iş yapıcak elbette . Hangimiz mesai saati içinde 4-5 saat dinleniyoruz. Bu benim tercihim, istemeyen iş yaptırmaz ben de ona saygı duyarım. Zaten emzirmesini, alt değişimini evde olduğum sürece ben yapacağım. Bu detayları işe başvuracak kişiyle paylaşmam gerekirken buraya yazmak durumunda bırakıldım. Bakıcımız ayrılmak durumunda kaldı, ajanslardan dönüş gelene kadar heryere ilan veriyim dedim ama ne ile karşılaştım. Kimse köle gibi çalışmayacak yani evimde. Konu açtığıma bin pişman oldum umarımEvet düşündüm biz de geçtik bu yollardan. Ben de bebeğime bakacak ablası olacak birini aradım. Evime bakacak değil ama orda eşimle paslaştık.
Eşimin iş arkadaşının yeğeni varmış öyle bulduk sağ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?