Milli Eğitim bakanlığına;
Biz kadınlar olarak, ülkemizdeki kağıt israfına dikkatinizi çekmek istiyoruz.Öncelikle kendi aramızda bu konuyu tartıştık.İsrafın boyutları hakkında hepimiz aynı fikirdeyiz.Yani korkunç boyutlarda!....
Özellikle bürolar ve okulların israfın merkezi haline geldiğini sizin de bildiğinizden eminiz.
Milli Eğitim Bakanlığı olarak sizin artık düğmeye basıp,güzel ülkemi tasarrufa teşvik etmenizi kendi adıma rica ediyorum.
Bu konuda en kısa zamanda kampanyalar düzenlenmesi, eğitim verilmesi gerekmektedir.
Gereğini saygılarımla arz ederim.
Katılımınız için teşekkürler.
Mesajınız başarı ile iletilmiştir
Sayın Veysel Eroğlu'na
Biz kadınlar olarak ülkemizdeki kağıt israfına dikkatinizi çekmek istiyoruz. Öncelikle kendi aramızda bu konuyu tartıştık.İsrafın boyutları hakkında hepimiz aynı fikirdeyiz.Yani korkunç boyutlarda!....
Özellikle bürolar ve okulların israfın merkezi haline geldiğini sizin de bildiğinizden eminiz.
Çevre ve Orman Bakanı olarak sizin artık düğmeye basıp,güzel ülkemi tasarrufa teşvik etmenizi kendi adıma rica ediyorum.
Bu konuda yazılı ve görsel basında eğitici kampanyalar başlatılabilir başlangıç olarak.
Gereğini saygılarımla arz ederim.
Mesajınız sorunsuz şekilde bize ulaşmıştır. İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.