Bak sorun kafkas adetleriymiş. Sende başta ne sordun şimdi nasıl değiştirmeliyim çabası içersine düşmüşsün gibi bir hisse kapıldım. Tepkilerden seni yıldırmasın! Sorunun cevabını almadan gitme :)
Takı takarsa , ilerde boğazımdan keser diye korkuyorsan bence hiç evlenme. Gerçi nasıl bir çıkarım yapmışsın hayret ettim doğrusu.
Eşin gerekeni yaparım demiş. Sen istemem demişsin ama istemen gerektiğini düşünüyorsun. Yani sadece ağzını aramışsın güzel taktik :) İnşallah kız tarafına göre olur bu işlerde boll bolll istersin canım :) Bencede artık sorma fazlada merak etme, bozdurduğunda para edecek, yada bozdurmana gerek kalmayacak şeyi takacaklardır.
ne takarlar acaba ? Şöyle bi düşünelim.. Adetler bi kenara.. Çokta bir seçenek yok sanırım... evi varmıss sana hediyeler alıyormus falan filan dedinya. sanırım 1 milyoncudan çakma kolye almaz
takı takacak işte ne takıcak
İyi oku iyi.Takı konusunda adetlerini souyorum ztn onların adetlerini değil.Adam gibi düzgün cwp weren sizin gibi bu muhalefetlerden daha çok.Benim eşimin bana olan dawranışını sen nerden biliyosunda konuyu saptırıyorsun...war yani sizin gibi cinslerde war bu memlekette...
merak etme baştan sona kadar okudum. ve şu çıkarımı yaptım.. Unutma parayla saadet olmaz