tam anlatamadım sanırım :) Yani bana kalsa istemiyorum gerçekten çünkü hiç bişeyi benden esirgeyen bi insan değil çok şükür.Ama etrafımda taksın,iste fln diyorlar... Onada konuyu açınca birşey demiyor..Kafkaslara göre olucak diyor ama bu kafkaslar nasıl yapar eder hiç anlatmıyor...bende kafkaslarda geline ne yaparlar ne takarlar diye merak ediyorum
tam anlatamadım sanırım :) Yani bana kalsa istemiyorum gerçekten çünkü hiç bişeyi benden esirgeyen bi insan değil çok şükür.Ama etrafımda taksın,iste fln diyorlar... Onada konuyu açınca birşey demiyor..Kafkaslara göre olucak diyor ama bu kafkaslar nasıl yapar eder hiç anlatmıyor...bende kafkaslarda geline ne yaparlar ne takarlar diye merak ediyorum
senin bence istememe gibi bir lüksün yok
yani erkek tarafida kendini göstermek ister bu cok normal,
takip takistirdiklarini göstermek hoslarina gider
o yüzden karisma bence
o zaman sen ona benden tam olarak ne yapmamı istiyorsun diye açık açık sorman lazım
çünkü burada biri sorunu yanıtlasa bile tam net olmayabilir
Türkiyeyi düşünürsek adetler şehirden şehire hatta köyden köye bile değişebiliyor
Bence istemem yan cebime koy modundasın. :)
müneccimsin herhalde sen de...Bana takımı takıp ewlilik boyunca kısan,harcamaların hesabını soran bi adam olmasındansa,düğünde takmayıp ama yediği lokmayı bölüşüp benden bir şey esirgemeyen bi eşi tercih ederim..Çok şükürde öyle bir insan we asla süistimal etmedim etmemde... Benim ki sadece merak.Ayrıca burda tanıdığım yok kimden çekinip de,bi moda girme derdine düşücem
espri yapmış arkadaş kızacak bir şey değil bence ayrıca o senin söylediğin durum eğer sen zorlarsan olabilecek bir şey
ama senin anlattığın durumda böyle bir şey söz konusu olmaz bence
nerede öyle hem takı takacağım diye zorla ondan sonra burnundan getir
Takı takmakla evlilikte yediği lokmayı paylaşmasının ne ilgisi var. Zaten takı takınca ordan burdan kısılıp darlık çekilecekse takmanın ne anlamı var. Evlendiğinizde sizden birşey esirgeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Bunu takıyla bağdaştırmanız çok garip. Evlilik uzun vadeli bir şey sonuçta. Evliliğin tek etkisi evlilikten sonra bir süre taksit ödemek olur.
beni tanımayan biri,hassas olduğunu düşündüğüm konuda espri yapma hakkına sahip değildir..
Üzgünüm senin de ne dediğini anlamadım.Benim anlattığım durumda ne söz konusu olamaz,kim kimi ne için zorluyorda kimin burnundan geliyor..
Ki, bunların önemi yok çünkü benim sorumun cvbı bu konuşmalar değil.Kafkas adetleriydi
Valla ben espri yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?