kafayı yicem kızlar yardım :(

O çocuğa güvenmekten başka yapacağın hiç birşey yok şuan. Bu da sana ders olsun bir daha güvenemeyeceğin, sevmediğin, seni sevdiğinden emin olmadığın ve tuhaf olduğunu düşündüğün insanlarla ilişkiye girmezsin. Bir de şuanda diğer yorumlara bakarken farkettim, senin ilk aşık olduğun çocukla ilişkinin bir resmiyeti yok mu yani, adı konmamış bir ilişkide ne hakla hangi sıfatla hesap sorucak karşındaki insan sana. Bence o ilk çocukta seni pek seviyor sayılmaz, hani duysa bile çok problem olmaz diye düşünüyorum ben ama bence ikisini de bırakıp kendine temiz bir sayfa açmalı seni seven yeni birini bulmalısın.

Bir de bekaret bekaret diye bi taraflarını yırtanlar görsünler işte, bekaretin yerli yerinde duruyor sanırım senin, yoksa ısrarla ters ilişki diye belirtmenin başka bir sebebi olamaz, ama yine de masum değilsin, sevip sevilmediğin ilişkiler yaşıyorsun olsun tersten ya sonuçta yarın öbürgün kırmızı kuşağını takıp evlenebilirsin pekala, gerekirse çarşafını bile gösterebilirsin elaleme ''masumiyetinin simgesi '' olarak, demek ki ahlak bi kaç damla kanla ölçülmüyor.

Son düzenleme:
tatlm öncelıkle şunu belırtmek ıstıyorum anladgm kadaryla sevdgn cocuk cok fazla uzerıne düşülmesınden hoşlanmıyor.. bi süre takındgı tavırlara bakılırsa bıraz bunaltmıssın onu.. ztn erkeklerde bu tip seylerden pek hoslanmazlar bıraz gerı cek kendını.. oncekı yasadgn gbı acı cekme.. en azndan snn onu deıl onun snı defalarca aramasını sagla.. herneyse gelelım asıl sorununa... evet bi hata yapmıssın yapamaman gerken bi hata.. boşluktaydın ve belkı svermıyım dıe dşündm sanırım. tbı ilgiside seni cezbetti. sncta sevdgn kişi telını acmıodu msj atmıodu vs bu tip ilgisiz tavırlardaydı tabı snde en ufak bı ılgıde hoopp atladın.. bişeyler yaşamış olman deılde aslında vicdan burdakı tek sorun.. kafanı yastga koydgnda veya onun yanında uyudgnda ya duyarsa fln dıye kaybetme korkusu sarıyordur içini muhtemelen.. aklına gelıodur yasadıklarn.. bunu atlatman tabıkı zaman alır vicdanını nasıl rahatlatrsın blmıorm cnm. bide aklıma sey takıldı hani demısya sana evınede gtmıssın dıe.. bunu nasıl ögrenmıs kı? yanı ne demıs elma snn evıne geldımı mı demiş.. :/ cocugada sureklı sakın söleme gbı seyler söyleme bnce. cnku bu snn en zayıf noktanı yanıtır..sana en ufak bı kızgnlıgındada, elmanın en cok korktgu sey bu deyıp söleyeblr.. boşwer sen olmuşu btmişi artık ilşkine bak.. 3. şahısların aranıza gırmesıne ızın verme artık.. üzme kendını tatlm..

yaa konu çok uzunmuş,biri bana özet geçse olmaz mııı

Benim anladığım kadarıyla sevdiği ilgi duyduğu biri varmış, birliktelermiş başkalarıyla görüşmüyorlarmış ama tam adını koymamışlar ilişkiye, sonra çocuk mezun olup kız okula devam edince, çocuk artık beni arama, beni boğuyosun mealinde birşeyler söylemiş, kız da okuldan yeni bir çocuktan hoşlanmaya başlamış ters ilişkiye giriyorlarmış falan filan. İşte ama ikisininde aklı eski sevgililerindeymiş birbirlerini çok fazla sevmiyorlarmış, sonra bırakmışlar birbirlerini kız eski takıldığı çocukla yeniden ilişkiye başlamış, eski çocukla yeni çocukta birbirlerini azıcık tanıyolarmış, aynı ilçeye işleri düşüyormuş filan burasını kendin oku bence çünkü kızın sorusu burada. İşte kız diyo ki ilk çocuk sadece kendisiyle ilişkiye girdiğimi sanıyor ikinci çocuk gidip ona söyler mi?

Buarada anlamadığım okumaya üşenip yorum yapmaya üşenmicek misin yahu? Nasıl oluyor o öyle?

Ters ilişki ne demek ya..madem öyle bir şey var tersi düzü neden belirtiyorsun ki,olmuş bitmiş..söyleyeceğini sanmıyorum,öteki çocukla görüşme ama bir daha..

İki konu açmışsın cinsel içerikli sorunlar ikisi de ..hayat bundan ibaret değil tatlım,insanların ne dertleri var

nasıl insanlarsınız ?? kız anlatmışta hata yapmış . siz onu yargılayın diye değil belli ki kız kotu duruma düşmüş . kötü yazacaksan yazma kardeşim .

Elma, başta sen o sevdiğin çocuga tek sen varsın düşündüğü gibi güvenmemelisin . Evet o senle barıştı ama neye göre kime göre?? Sana birşey diyecegim yok hayat senin hayatın ama bundan sonra biraz daha dikkatli olmalısın boyle konularda .. sonuçta tek hata senin hayatına mal olabilir . evlenecegin adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…