Kafayı yemek üzereyim

yoruma yorum yasak sevgili 77.. konuya dönün yoksa kibleyeceğim..

sevgiler..

not: doktora konunuzla ilgili bir sorununuz varsa konuyu katletmek yerine özel mesajıma beklerim..

Son düzenleme:
yoruma yorum yasak sevgili 77.. konuya dönün yoksa kibleyeceğim..

sevgiler..

not: doktora konunuzla ilgili bir sorununuz varsa konuyu katletmek yerine özel mesajıma beklerim..
Doktora konumla ilgili sorunum yok sevgili office saygilI olun lutfen kadinlarkulubu sizin sahsi siteniz degilki kibleyecegim diye ustden asagi saygisiz yorumlarda bulunasiniz.doktorayla ilgili sorunum sevgili uye bunu sizinle cozmem cozulecek sorunum kalmadi cunki 1 sene once bitirdim.sorunum olsa bile bilgi duzeyimizin ayni olnasi gerekir sevgi office saygili olun laf atmanin alemi yok adminlerden yazdiginiz saygisiz sitenin kalitesini dusuren yorumlarinizi gorduyune eminim kusura bakmayin ben 400000 uyeden biriyim saygili bir konusma talep ediyorum her acilmis konuda polemik yaratiyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

..............

Canım zaten ayrı şehirlerde olucaksınız bence sen içini gönlünü ferah tut he de geç herkes yaşıyor böyle sorunlar sonra gülerek hatırlarsın eşinle sen hep saygılı ol zaten öylesindir onları utandır nişanlında ayrılmayıda hiç düşünme hepsi geçer seninde mutlu bir yuvan olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

400000 üyeden biri olarak, başkalarının yorumlarına ahkam kesmek yerine size de kiblemeyi tavsiye ederim. KK sizinde şahsi siteniz değil. Şu an polemik yaratan sizsiniz.

Daha onceki konulariniza da bir goz atti.. sizde de benim yasadigim duygular var a.a sizinki artik kavgaya donusmus. Ben de benzer seyleri bazen hissediyorum. Insan kendi ailesinin ozverisini gorunce ve karsi taraftan ayni duyguyu alamayinca cok bozuluyor. Evet madfiuat evlilikte konu olmamali ama insan ister istemez benim ailrm.aliyo onlar ndeen almiyo hissine kapiliyor. Bir de etrafindaki kizlara gelinlere yapilanlar kendisine yapilmayinca kendisini degersizmis gibi hissedebiliyor.

400000 üyeden biri olarak, başkalarının yorumlarına ahkam kesmek yerine size de kiblemeyi tavsiye ederim. KK sizinde şahsi siteniz değil. Şu an polemik yaratan sizsiniz.

Suanda benim yorumuma yorum yazan sizsiniz polemigi ben mi yaratiyorum burda suan?benim bildiyim kadariyla hakaret iceren yorumlar kk sartlarinda yazmiyor.bundan sonra sizin dediyiniz gibi kiblemeyide tercih ederim.ayrica kadinlarkulubu benim sitem dedimmi ben ????

Son düzenleyen: Moderatör:
iste biz de sikbogaz etmedk ne yaparsanz saninizdan dedik. sonra iki ayda harcadilar beni. ustelik bosandktan sonra halasindan ogrendm ki elli bin parasi varms arti kimar oynuyomus gizli gizli. biz ailelerden bekledk dye mi kotu bitti yani. olaya yanls bakiyorsunuz.

113 bin mi yazıyo ben mi yanlış okuyorum. Ne eşyası bu gerçekten yanlış anlamayın sözüm size değil. Ama bu fiyatlarla saray döşenir yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlış yazmısım başka bir üyeyede söyledim 15 bin olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…