Sevgili uye rahatsizedici tarzda yorum yazmayi birakmayi dusunseniz daha saygili yazsaniz sizce daha guzel olmayacak mi bi turk dil kurumu baskani oluyorsunuz bir bakiyosun hayat profesoru ama tabiki bu size gore boyle tum yorumlarinizda agresiflik konuyu acan uyenin sinirlerini bozmaya calisiyorsunuz hayatla ne derdiniz varsa artik kkulubunden cikartiyorsunuz acisini saygiya davet ediyorum sizi mesajlariniz gercekden ortam gerici ve polemik yaratan turden.
Doktora konumla ilgili sorunum yok sevgili office saygilI olun lutfen kadinlarkulubu sizin sahsi siteniz degilki kibleyecegim diye ustden asagi saygisiz yorumlarda bulunasiniz.doktorayla ilgili sorunum sevgili uye bunu sizinle cozmem cozulecek sorunum kalmadi cunki 1 sene once bitirdim.sorunum olsa bile bilgi duzeyimizin ayni olnasi gerekir sevgi office saygili olun laf atmanin alemi yok adminlerden yazdiginiz saygisiz sitenin kalitesini dusuren yorumlarinizi gorduyune eminim kusura bakmayin ben 400000 uyeden biriyim saygili bir konusma talep ediyorum her acilmis konuda polemik yaratiyorsunuzyoruma yorum yasak sevgili 77.. konuya dönün yoksa kibleyeceğim..
sevgiler..
not: doktora konunuzla ilgili bir sorununuz varsa konuyu katletmek yerine özel mesajıma beklerim..
Doktora konumla ilgili sorunum yok sevgili office saygilI olun lutfen kadinlarkulubu sizin sahsi siteniz degilki kibleyecegim diye ustden asagi saygisiz yorumlarda bulunasiniz.doktorayla ilgili sorunum sevgili uye bunu sizinle cozmem cozulecek sorunum kalmadi cunki 1 sene once bitirdim.sorunum olsa bile bilgi duzeyimizin ayni olnasi gerekir sevgi office saygili olun laf atmanin alemi yok adminlerden yazdiginiz saygisiz sitenin kalitesini dusuren yorumlarinizi gorduyune eminim kusura bakmayin ben 400000 uyeden biriyim saygili bir konusma talep ediyorum her avilmis konuda polemik yaratiyorsunuz
evet farkında annesine 30 binlik malzeme aldın 10 liralık sepetin tantanasını neden yapıyosun laflarına dikkat et bu kızın içnde kalıyo o da bana yansıyo dedi.kadında kalmasın napayım dedi.ve biz nişanlımı sakinleştirmeye çalışırken kayınpeder sus artık 10 ol sun 100 olsun alınır demiş.kayınvalide de 250 liralık şey ne alcam demiş.ya hem bilmiyom diyo hep sepetin fiyatına kadar söylüyo ya dünden beri kulaklarında sesi ne yemek yiyorum ne çalışıyorum mal gibiyim.
..............
Doktora konumla ilgili sorunum yok sevgili office saygilI olun lutfen kadinlarkulubu sizin sahsi siteniz degilki kibleyecegim diye ustden asagi saygisiz yorumlarda bulunasiniz.doktorayla ilgili sorunum sevgili uye bunu sizinle cozmem cozulecek sorunum kalmadi cunki 1 sene once bitirdim.sorunum olsa bile bilgi duzeyimizin ayni olnasi gerekir sevgi office saygili olun laf atmanin alemi yok adminlerden yazdiginiz saygisiz sitenin kalitesini dusuren yorumlarinizi gorduyune eminim kusura bakmayin ben 400000 uyeden biriyim saygili bir konusma talep ediyorum her acilmis konuda polemik yaratiyorsunuz
daha öncede buraya konu açmıştım çok olumsuz eleştiri almıştım.bilindiği gibi yaşadığım şehre nişanlım geldi ve evimizi tutmuştuk.salon ve beyaz esyayı nişanlımın ailesi alacaktı konusuldu okeylendi.limit verdiler limite uygun günlerce 10 perdeci gezdim hep hesap çıkardım sadece kapora vereceklerdi daha sonra telefon açtı kv illa burdan bakcaz alacağım var üç oda takımında alacam diye tutturdu.ama baştan beri 10 binlik takıma bile fazla diye sorun yaratıyordu.neyse nişanlım ve annem babam kalktık gönülsüzce gittik.zaten bir gün öncesi telefonda konustuk çok gerildik.nişanlımla biraz tartısmıştık işte oğlumu ara oğlum oraya geldi bilmem ne akşama cağırcam yanıma sizde konusun bizde konusalım olmuyosa olmuyo falan filan birsürü laf saydı bana.neyse kırgınlık olmasın gidelim dedik.nişanlım beğenmediğin bir mobilya olursa bana söylemen yeterli dedi.neyse gittik akşam konu açıldı.kadın nişanı kız yapar ama siz onuda bize yıktınız dedi.yalnız nişanı biz yaptık yemekli sadece nişan elbisemler çikolata alyans aldılar bizde damatlık alyans aldık.yani onlara yaptırılan bişey yok.fotoğrafçıyıda biz veridk.yani işin özü kadına göre çikolata ve nişanlığımıda ben almalıymışım.tabi bu arada niaşnlım annesini susturup bağırıyor.kadın kimseyi konusturmuyo sürekli benim anneme atarlanıyor.neyse sabah oldu mobilyacıya gttik.kapıdan girdik kadın basladı burdan bişey beğenmeyene ne derim bu mağazadan mobilya beğenilmezse ben bişeycik diyemem burdakileri almaya kimsenin gücü yetmezken getirdik bak ben bunu beğendim harika falan filan dedi babam ve kayınpederim susturdular bi gergilik çıktı.neyse beğendik yatak odası oturma odası salon eve geçtik.evde suratlar değişti hesap yapmaya başladılar bak 37 binlik mobilya alıyoz susu fiyat bu su fiyat laflar demeye başladılar biz bundan sonra hiçbir masrafa karışmayız dediler.neyse tamam dedik.kafamıza takılanları soruyozruz annem ağzını açınca bağırıp susuturuyor kv ve kp.en son kınaya geldi.daha öncede gelmesem demişti buna itinaden kınayı alıp gelceksiniz demi dedim.onlarda gelcez burdan kına lamayız filan dedi.siz alın dedi annemde herkesin bi gururu var kınayı oğlan annesi gelirken getirir dedi.neyse bi buçuk kilo kına alır gelirim kına sepetinde kiralarım deyince nişanlım orda koptu yeter artık mahvettiniz beni hep çenenden çekiyorum nişanlımla aramda hiç bişey yok ama konusmalarından oluyor diye ortalığı kırdı geçirdi.çünkü annesi lafı söyleyip inkar ediyor.kadın ne kocasını ne oğlunu konusturuyor.neyse babam nişanlımı sakinleştirdi oğlum boşver sakin ol diye.bu sefer kadın anneme hep sen yaptın sen bozyon işleri diye çıkıştı oğlumu mahvetmişler bu kız beni ilerde saymaz filan dedi babamda yeter be dedi herşeyi ben alırım dedi çıktık yola.nişanlımda bağıra bağıra ağlaya ağlaya çıktı.bikere oğlum dru demediler.nişanlımda benle geldi.ve baban ve ailene mahçup oldum annem yüzünden dedi.işin özü kız evi olarak evlerine gittik kovulmaktan beter olup geldik.nişanlım bırakmadı beni.ama korkum su anda o kadın annesi ve hep gölgesi olacak severek te olsa ayrılmayı bile düşündüm ama olan nişanlıma olacak hayatı mahvolcak .babamdakızım bırak dicem ama çocuk evlencem diyo suçu yokki dedi.bugüne kadar nişanlım onların üzerine yıktığı borcu ödüyordu zaten kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama çok doluyum çok kararsız ve huzursuzum
400000 üyeden biri olarak, başkalarının yorumlarına ahkam kesmek yerine size de kiblemeyi tavsiye ederim. KK sizinde şahsi siteniz değil. Şu an polemik yaratan sizsiniz.
İkinci el teklif eden zaten ayıp etmiş. Ama ben diyorum ki, kimseden beklentiniz olmasın ki böyle çirkinliklerle karşılaşmayasınız. Uzaktan atıp tutmuyorum. Evlenirken ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden bir beklentim olmadı. Çalıştık ve gücümüz ölçüsünde, zevkimiz doğrultusunda aldık. Evlenmeden önce eşimle oturduk, hesap kitap yaptık. Bu işin altından kalkabileceğimize kanaat getirince evlendik. Yoksa bir sene daha erteleyecektik.
Ben çalışmayabilirdim, imkanımız da olmayabilirdi ama öyle bir durumda dahi insanları şunu alacaksınız, bunu almanız lazım diye sıkboğaz etmezdim. Gönüllerinden ne koparsa razı olurdum. Olmadı ucuzundan tek oda yapar, düğün takılarımla öderdim.
zaten sadece salonu onlar alacaktı beraber seçtik.hesapladık halısı perdesi herşeyiye 113 bin tuttu onu alamam burdan kaitelisin alayım diye çağırdı bizi anlamadığımızda 15 bin fazlada 30 bine nasıl gücü yetcek
113 bin mi yazıyo ben mi yanlış okuyorum. Ne eşyası bu gerçekten yanlış anlamayın sözüm size değil. Ama bu fiyatlarla saray döşenir yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?