bayana niye yukleniyorsunuz ben onu anlamadim. acik acik anlatmis ucuz almak istemis ama kadin ordan aldirmis. mesele kina sepeti filan degil. az yapar oz yapar ama aile ustune duseni bi sekilde yapar. ailelere yuk olmadan evlilik de yeni moda oldu. ben evlenirken her seyimi en alasindan ailem yapti. karsi taraf butun borcu ogluna yikti ekstradan taktiklari ucun besin pesine dustuler de iki ayda yuvani dagittilar el birligiyle. ki bu insanlara hic bisey aldirmamistk. kiymetli mi oldum? yoo. konu sahibi arkadasn bu arada bzm kaynana evime ikinci el tul teklf etmisti artik son hadde geldigmz icin patlamstm gitti annesini aglatti kizmis bagrms guya. 30 yasina kdr onlarla yasamis artk benle yasayacakms neler neler demisti. evlendgmz gibi hic konusu acilmamisken annemi aglatmamam gerekiyodu dedi ve inanir.msn ailesnin yanindan cikmadi. iki ayda da aksamn bi vakti kapinin onune birakldm. sen iyi dusun bu aileyle yapablr msn. sonucta erkeklerin cogu anaci. su an sana oynuyor olabilir.
İşte kendiniz alsaydınız ikinci el olmazdı o tül.bayana niye yukleniyorsunuz ben onu anlamadim. acik acik anlatmis ucuz almak istemis ama kadin ordan aldirmis. mesele kina sepeti filan degil. az yapar oz yapar ama aile ustune duseni bi sekilde yapar. ailelere yuk olmadan evlilik de yeni moda oldu. ben evlenirken her seyimi en alasindan ailem yapti. karsi taraf butun borcu ogluna yikti ekstradan taktiklari ucun besin pesine dustuler de iki ayda yuvani dagittilar el birligiyle. ki bu insanlara hic bisey aldirmamistk. kiymetli mi oldum? yoo. konu sahibi arkadasn bu arada bzm kaynana evime ikinci el tul teklf etmisti artik son hadde geldigmz icin patlamstm gitti annesini aglatti kizmis bagrms guya. 30 yasina kdr onlarla yasamis artk benle yasayacakms neler neler demisti. evlendgmz gibi hic konusu acilmamisken annemi aglatmamam gerekiyodu dedi ve inanir.msn ailesnin yanindan cikmadi. iki ayda da aksamn bi vakti kapinin onune birakldm. sen iyi dusun bu aileyle yapablr msn. sonucta erkeklerin cogu anaci. su an sana oynuyor olabilir.
Senin tek derdin kv ak dese karada dese sen kadina takmissin cunki koca kadin surekli sana laf sokuyor seni asagiliyor parasiyla eziyor 50 yasindaki dul kardesi ile ayni kefeye koyuyor
Bu kv takintini bir kenera birak mutlu olmaya calis yapmiyor iste kadin zorla guzellik olmaz istemiyor seni belli ki yaptiklari ile mutlu ol yada uzak dur muhattap olma
Simdi asip kesen nisanlik evlenince seni zorla goturmeye kalkar yine buraya konu acarsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence çok derin bir empati kurun ananız babanız değilde evlatlarınız ile kendiniz olarak empati kurun.eskiden beri anne ve baba durumları varsa çocuğunu kime ne düşerse alarak evlendirir.evet imkan varsa çocuklar kendileride yapar.bence arkadasın tülü almadığına değilde 2.eli teklif eden zihniyete bakıp kendinizi bir yerine koyun olurmu uzaktan atıp tutmak ders fikir vermek kolay gelir herkese.bunca şeyi yazarken kendinizi geçtim kızlarınızı kardeslerinizi düşünün büyük konusmayın
kişi kendinden bilir işi süpersinizuzaktan konusmak çok kolay iyice okursanız görürsünüz maddiyet yada ondan bir beklentim olmadığını tam tersi yalan dolan konusup oyun oynamasın yeter.
bence konuyu anlamada sıkıntı var
zaten sadece salonu onlar alacaktı beraber seçtik.hesapladık halısı perdesi herşeyiye 113 bin tuttu onu alamam burdan kaitelisin alayım diye çağırdı bizi anlamadığımızda 15 bin fazlada 30 bine nasıl gücü yetcek
bu zaman zrfında nişanlım hep arkamdaydı.kızlar ben 30 binlik mobilya filan değil derdim bana salonumu alacaklardı tamam para yolk dediler 15 binlik eşyalar pahalı geldi.37 binlik mobilya aldırmaya karar veriler kendi memeleketlerinden.yani bi çıkar hesap bişeyler var ben ucuz olsun huzur olsun istiyorum.mesela ben dedimki benim için 30 binlik mobilyadan bir kıan sepeti daha değerli manevi bir süs sonuçta dedim istesem ben alırım ama iler debkıp kına sepetime kadar ben aldım deyip o insana samimi olamamki.yani resmen bi oyun içinde bulduk kendimizi.kv başladı ablamda biz kına yapmadık su gelinine bunu almadı su bunu yapmadı demeye.ya ablası 50 yasında evlendi.ya zoruma gitti ben 50 yada dul kadın değilimki muameleleri zoruma gitti çok.nişanlımı seviyorum ama bu kadın olacak he phayatımda oyuzden ayrılmayı bile düşünüyorum ya bilmiyorum çok doluyum kızlar.
burada insanlar derdini paylasiyor agzi guzel bazi hanfendiler yorum yaptigini saniyor yagmurlu havada su vermezmis allahin sopasi yok elestirdigini yasamadan olmezsin arkadasim unutma olurnu abuk sabuk olanlarda yapmak icin yorum yapmasin adam akilli bir tarafinizla okumayip dikkatli okursaniz rakam para pulun konu olmadigini gorursunuz yeter
burada insanlar derdini paylasiyor agzi guzel bazi hanfendiler yorum yaptigini saniyor yagmurlu havada su vermezmis allahin sopasi yok elestirdigini yasamadan olmezsin arkadasim unutma olurnu abuk sabuk olanlarda yapmak icin yorum yapmasin adam akilli bir tarafinizla okumayip dikkatli okursaniz rakam para pulun konu olmadigini gorursunuz yeter
o eleştiri değil kınama, biz de seni kınamıyoruz eleştiriyoruz.. kaldı ki o zaman sen neyi kınadın da şimdi bu durumdasın sevgili üye? konu para pul değil evet, evin boya parası için, 1.5 kilo kına için sürekli karşı tarafı yolma derdindesin.. nişanlını da dolduruyorsun şimdilik de işte evlenince öyle olmayacağını BDV yi biraz gezsen anlarsın.. amiyane tabirle bugün yediğin hurmalar hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?