yok borcu yıllarca haciz oalrak ödedi nişanlım simdi anaparaya düşürüp kapattılar.ya biz on yıldın beraberiz nişanlımla.nişanlım benim memleketime geldi hastanede çalışıyor.baba ile bir değil.
daha öncede buraya konu açmıştım çok olumsuz eleştiri almıştım.bilindiği gibi yaşadığım şehre nişanlım geldi ve evimizi tutmuştuk.salon ve beyaz esyayı nişanlımın ailesi alacaktı konusuldu okeylendi.limit verdiler limite uygun günlerce 10 perdeci gezdim hep hesap çıkardım sadece kapora vereceklerdi daha sonra telefon açtı kv illa burdan bakcaz alacağım var üç oda takımında alacam diye tutturdu.ama baştan beri 10 binlik takıma bile fazla diye sorun yaratıyordu.neyse nişanlım ve annem babam kalktık gönülsüzce gittik.zaten bir gün öncesi telefonda konustuk çok gerildik.nişanlımla biraz tartısmıştık işte oğlumu ara oğlum oraya geldi bilmem ne akşama cağırcam yanıma sizde konusun bizde konusalım olmuyosa olmuyo falan filan birsürü laf saydı bana.neyse kırgınlık olmasın gidelim dedik.nişanlım beğenmediğin bir mobilya olursa bana söylemen yeterli dedi.neyse gittik akşam konu açıldı.kadın nişanı kız yapar ama siz onuda bize yıktınız dedi.yalnız nişanı biz yaptık yemekli sadece nişan elbisemler çikolata alyans aldılar bizde damatlık alyans aldık.yani onlara yaptırılan bişey yok.fotoğrafçıyıda biz veridk.yani işin özü kadına göre çikolata ve nişanlığımıda ben almalıymışım.tabi bu arada niaşnlım annesini susturup bağırıyor.kadın kimseyi konusturmuyo sürekli benim anneme atarlanıyor.neyse sabah oldu mobilyacıya gttik.kapıdan girdik kadın basladı burdan bişey beğenmeyene ne derim bu mağazadan mobilya beğenilmezse ben bişeycik diyemem burdakileri almaya kimsenin gücü yetmezken getirdik bak ben bunu beğendim harika falan filan dedi babam ve kayınpederim susturdular bi gergilik çıktı.neyse beğendik yatak odası oturma odası salon eve geçtik.evde suratlar değişti hesap yapmaya başladılar bak 37 binlik mobilya alıyoz susu fiyat bu su fiyat laflar demeye başladılar biz bundan sonra hiçbir masrafa karışmayız dediler.neyse tamam dedik.kafamıza takılanları soruyozruz annem ağzını açınca bağırıp susuturuyor kv ve kp.en son kınaya geldi.daha öncede gelmesem demişti buna itinaden kınayı alıp gelceksiniz demi dedim.onlarda gelcez burdan kına lamayız filan dedi.siz alın dedi annemde herkesin bi gururu var kınayı oğlan annesi gelirken getirir dedi.neyse bi buçuk kilo kına alır gelirim kına sepetinde kiralarım deyince nişanlım orda koptu yeter artık mahvettiniz beni hep çenenden çekiyorum nişanlımla aramda hiç bişey yok ama konusmalarından oluyor diye ortalığı kırdı geçirdi.çünkü annesi lafı söyleyip inkar ediyor.kadın ne kocasını ne oğlunu konusturuyor.neyse babam nişanlımı sakinleştirdi oğlum boşver sakin ol diye.bu sefer kadın anneme hep sen yaptın sen bozyon işleri diye çıkıştı oğlumu mahvetmişler bu kız beni ilerde saymaz filan dedi babamda yeter be dedi herşeyi ben alırım dedi çıktık yola.nişanlımda bağıra bağıra ağlaya ağlaya çıktı.bikere oğlum dru demediler.nişanlımda benle geldi.ve baban ve ailene mahçup oldum annem yüzünden dedi.işin özü kız evi olarak evlerine gittik kovulmaktan beter olup geldik.nişanlım bırakmadı beni.ama korkum su anda o kadın annesi ve hep gölgesi olacak severek te olsa ayrılmayı bile düşündüm ama olan nişanlıma olacak hayatı mahvolcak .babamdakızım bırak dicem ama çocuk evlencem diyo suçu yokki dedi.bugüne kadar nişanlım onların üzerine yıktığı borcu ödüyordu zaten kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama çok doluyum çok kararsız ve huzursuzum
10 binlik takıma bile fazla demişler, 37 bin harcama çok diye müstakbel dünürler kota koymuş bak şu terbiyesizlere. Şimdi bunlara görgüsüz de denir konu sahibi ve ailesi tarafından.
Vah vah konu sahibine çok üzüldüm ya.:2:
Benim evimin toplam eşyası en fazla 16 bin tutmuştur.
bak canım her ne kadar nişanlınızı sevsenizde evlenince çok mutsuz olacaksınız şimdi sizin yanınızda efelendiği ailesi evlenince baş tacı olacak yaşını bilmiyorum ama sakın evlenme kk konuları okursan anlarsın
Eski konunuzu hatirladim hala kv diye tutturuyorsunuz gercekten derdiniz nedir tam olarak anlamadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünüzü açıp vicdanlıca okursanız derdin ne olduğunu anlarsınız
Gozlerinizi acmissiniz masallah ona diyecegim yok kv istemiyorsunuz kadin ne yapsa yaranamiyor siz evlenmeden buldumcuk olmussunuz bu kadar sikayet hic iyi degil
kişi kendinden bilir işi süpersinizuzaktan konusmak çok kolay iyice okursanız görürsünüz maddiyet yada ondan bir beklentim olmadığını tam tersi yalan dolan konusup oyun oynamasın yeter.
Keske benim gibi kv kp anne babama muhtac olmadan dugun yapabilseniz buraya haftada bir konu acmak zorunda kalmasiniz! Maddi beklentiniz yoksa herseyi kendiniz alin neden konu aciyorsunuz kim bilecek kina sepeti kiralik yada ikinci el begenmiyorsan kendin al demis dogrusuda bu siz her dediginiz olsun diye nisanlinizi dolduruyorsunuz oda annesine patliyor sonrada buraya gelip sikayetler evin boya parasini kvdenizden istemistiniz nasil beklentiniz yok lutfen biraz empati yapin dugun sizin memlekette olacak ev sizin memlekette olacak kv para verecek ama hicbirseye karismayacak var mi boyle bir dunya
kişi kendinden bilir işi süpersinizuzaktan konusmak çok kolay iyice okursanız görürsünüz maddiyet yada ondan bir beklentim olmadığını tam tersi yalan dolan konusup oyun oynamasın yeter.
Maddi bir beklentim yok diyorsunuz ama açtınız konular hep maddiyat üstüne bir beklentiniz olmadıgını belirtiyorsunuz 10 tl sepetin lafını yapıyorsunuz anlam veremedim...Kv tavrıda hoş değil bu açık ama kv başda tavırlı yaklaştıysanız bu şekilde davranmış olabilir... 3 takım için 37 bin çok değilmi be insaf kadın belki ondan çıldırmışdır.... Kendi aldırdı diyorsunuz başka uygun model yokmuydu mobilyacıda kadın da böyle tahmin etmemişdir...
37 bin bana çok geldi nerden aldınız eşyalarınızı çok merak ettim ben de yeni aldım eşyalarımı bellonadan tüm evin eşyaları( yemek odası, yatak odası, koltuk takımı, köşe takımı,mutfak masası, vestiyer,sehpalar.tv ünitesi) 15 bine aldık gayetde içime sinen eşyalar oldu. Maddi bir beklentisi olmayan biri kusura bakmayında 37 binlik eşyayı aldırmaz karşı taraf istesede...37 binlik mobilya alırken aileniz seslenmedi bir sepet için bütün aile birbirine girdiyse anlam veremedim....
arkadaşlar bence bastan açıp okuyun konuyu ben ordaki onbeş binlik malzemeleri alamam gücüm yetmez gel burdan 30 bine alayım dedi.15 i alamayan 30 u nasıl alacak.kaldıkı magaza gezdirmedi tek bir mağaza ile görüşmüş ordan bak dedi inanın laf çıkmasın diye nişanlımla beğendim ve hiç fiyat sormadım fiyata göre aldı demesinler diye biz istemedik yani zaten el oyması satan pahalı bir yere soktu ya ben 15 bine beğendiğim malzemelerle daha iyiydim inanın istemedim saşkının tavrına ne dediyse on uyaptım
bence konuyu anlamada sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?