- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
Ya p ile başlıyor çoğunuz biliyorsunuzdur zaten. Düzenli olarak için,ben 6 ay kullanmıştım ve güzel sonuç aldım ama bırakınca gitti o aldığım 10 kilo tekrar başladım ve spor falan da yapıyorum hafiften tabiii
açıkçası karışım filan denemedm ben :) çok yemeye calışıyorum olmuoo. işte bu mama işine basladm bakalm hayırlısıyla alıcam kiloları inşallah...:)
Selam millet ben geldimmm
bugün çok az yedim yaa bol kalorili şeyler tavsiye edin de yiyim şimdi
P mi ?? anladınız mı ?? anlayanlar bana ozelden yazabilir mi??
yaa benden sınavlar falan basladı işteh falan kalmadı yaaaaaaaaaaaaaaa((( 50:
benimde 2 hafta sonra vizeler var şimdiden stresi sardı pofff iştahım kapanmasıın(
inş . bakalım öyle diyorsan öyle olsun da bence bebe bskuvsine basla cabuk sonuc veriyor..
Amin bebeğim iyi bir şekilde geçsin :)
Ohhh beee geldin mi sonundaaa özlettin yaa kendini dun aksam internetimde sorun vardı butun gun giremedim(
Öğlende girdim de sen yoktun çıktım canım :))
Okul var canım yaa 5 e kadar .. sabah girdim ben sen yoktun 9 da baslıyordu senin dersin dimi??*
Belli bir saat yok canım hergün farklı derse göre değişiyor bugün okula gitmedim ondan girdim
hmmm anladım canım . bugun vurup kafayı uyumak istiyorum ama uykum yok sansa baaaak
benim ders çalışmam lazım yaa offffbaşkası çalışsın benim yerime :)
ahh yarın kim der simayın 2 tane yazılısı varve simay hiçbir şey bilmiyooo :))))))) manyak manyak müzik dinliyooooo DDD
simay kalk ders çalış kıııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?