• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

Kızlar nasıl gidiyorr yeme icme isleriii:3: :)) Walla benim süper gidio bugün kahwaltıda domatesli omlet peynir reçel çay salatalık ekmek ws yedim arada cikolatalı puding öğlen tavuk patates kızartma salata ekmek arada yas pastaa:) aksam da patlıcan yemeği ekmek biraz öncede cayla bisküvi falan yedim yatmadan daa meywe yicem masallahh :nazar::1:

Kızlar nasıl gidiyorr yeme icme isleriii:3: :)) Walla benim süper gidio bugün kahwaltıda domatesli omlet peynir reçel çay salatalık ekmek ws yedim arada cikolatalı puding öğlen tavuk patates kızartma salata ekmek arada yas pastaa:) aksam da patlıcan yemeği ekmek biraz öncede cayla bisküvi falan yedim yatmadan daa meywe yicem masallahh :nazar::1:

ohh ohhh maşallah :1: ben bugün az yedim şimdi onu tamamlamaya çalışıyorum.çok yüksek kalorili şeyler lazım :1:

merhaba kızlar,

sağlıklı beslenme ürünleri bilgi ve satışının yapıldığı internet sitem yayına başladı.Görüş ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

xxxxxxxxxx

sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bendede var kahretsinn :( geçen sene bola vardı ona bile gitmeye cesaret edemedim kıyafetler vicuda oturmuyor :/ bende 15 yaşındayım kilom yaklaşık 40 falan dediğin gibi yaşıtlarımız çok güzel ve heleki onların üstünde ki kıyafetlerin süper durması.. Belki boydanda olabilir bazı arkadaşlarım benden boysuz aynı kiloyuz ama onlar zayıf göstermiyor
bu forumda okumuştum günde 3 bardak salep kilo yapıyormuş bunu denedin mi ? bi deniyelim bence

biran önce bu dertten kurtulalım artıkk :(

aynı sorun bendede var kahretsinn :( geçen sene bola vardı ona bile gitmeye cesaret edemedim kıyafetler vicuda oturmuyor :/ bende 15 yaşındayım kilom yaklaşık 40 falan dediğin gibi yaşıtlarımız çok güzel ve heleki onların üstünde ki kıyafetlerin süper durması.. Belki boydanda olabilir bazı arkadaşlarım benden boysuz aynı kiloyuz ama onlar zayıf göstermiyor
bu forumda okumuştum günde 3 bardak salep kilo yapıyormuş bunu denedin mi ? bi deniyelim bence

biran önce bu dertten kurtulalım artıkk :(

salep ancak ayda 1 içerim .. önceleri çok severdim çok içe içe tiksindim artık ceviz olayı da oylee işte. ama bu aralar daha fazla içmeliym .. kilo aldırdığını duydum çok kalori var içinde . özellikle sütlü olması çok iyi . Deniyelim tatlım bakalım ..:7:

arkadaşlar,
bu kadar farklı yolları denemek yerine neden etkisi kanıtlanmış yolu denemiyorsunuz? Reklam olmaması açısından ismini artık söylemiyorum.İnternet sitemxxxxx burada hem ürünlerin tanıtımını yapıyorum.Bana her türlü sorunuzu orada sorabilirsiniz ve emin olun maliyet olarak da şu an harcadıklarınızdan farklı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı konudan şikayetçiyim.54 kiloydum bu yaza kadar sonra bi stres depresyon olayları oldu şuan 48e kadar düştüm.şunu diyebilrmki bu işin psikolojiyle çok ilgisi var.ne zamanki eyvah kilo veriyorm dedim ardı arkası kesilmedi.tartıya çıkıp 51 kilo olmuşum ya diyip strese giriyordum şimdi 48oldum.geçen yıl böyle takıntılarım yoktu.bu olayı takıntı haline getirnce psikolojik olarak yıpranıyosun ve yediklerinde hiçbir işe yaramıyor.bu stresten çıkmak gerekiyor önce.kendim yaşadım biliyorum.

bu ara kilo vermeye başladığım dönem bu yazdıklarının hepsini bnde denemdim ama hiçbir faydasını göremedim..sipraktin olsn cici bebe olsn pekmezler olsun hatta gece bi tabak dolusu makarna yerdim.önce psikolojimizi düzeltelim kızlarr:)

Back