Kafayı yemek üzereyim !!

Bana göre çok iyisin :) Almışsındır inşallah . Tam olarak ne yapıyorsun kilo almak için istahsızmısın sen? belki benim yapmadıgım birşey vardır da denerim.

Benim yemek düzenim hiç yoktu bazen günde 1 öğün yediğim bile olurdu.ayrıca iştahsızdım.öncelikle onu düzenledim.günde 3 öğün güzel yiyorum.5-6 gibi eve gelince bebe bisküvisi,yoğurt,kek,börek falan evde ne varsa ondan yiyorum.akşam yemeğinden sonra da birşeyler atıştırıyorum.gece yatmadan önce mutlaka bebe bisküvisi yiyorum. bir de iştah açıcı şurup ve balık yağı hapı kullanıyorum.
En son tartıldığımda 1 kiloya yakın almıştım

:) Gelişme var yani . ben ilk tekniğimde balık yağı ve iştah açıcı.İyi de sen çalısan biri değil misin uyku yapıyor baya bi iştah açıcı ?

aynı durumları bende yasadım uflesem ucucan falan çılpı daha neler neler bana oyle dıyenler sımdı yarma gıbı bense tam ıdealım sımdıde ay ne guzel senın gıbı olabılsem her gıydıgın yakısıyo genc kız gıbısın bır cocuk annesı denmez bız daha dogurmadık bıde dogursak noluruz dıolar sen bosver gelecekte goruruz onları

iyi de herşey tadında yaşanıyor çok haklısın ama şimdi bir elbise beğeniyorum tam oturmuyor , hiç mi hiç yakışmıyor ya .. işte o an kabinin içinde kendimi lanetliyorum işte.. seviyorum açık kıyafetleri ama kemiklerim çıkıyor herkes zevkimi çok beğenir ama zevkimi kendime uygulayamıyorum maleseff.

ilk bir iki gün yaptı ama şimdi bünyem alıştı heralde hiç etkilemiyor

Allah allah çok garip ama ben butun yaz kullandım ve 9 da yatıp 12 gbi kalkıyordum aynaya bakmaktan korkuyordum.tki Gözlerim kurbağa gibi şiş oluyordu öğlen bile etkisi altında kalıyordum sersemlesiyordum

ooo ben o kadar abartmıyorum.bu yaşta bu kadar çok içme ama kemiklerin çok zarar görür

Aynen benim annem de öyle.O da vermeye çalışıyor.Biraz kilo aldı mı sonra durduramazsın yeter böyle diyor ama durmak yoook

Canım benim yaa ben de de öylee .. moral falan kalmıyor tabi dmi?

evettt hiç kalmıyorrrr( bi tartılıyorum kilo almısım gibiii bi tartılıyorum vermişim gibiiii ama devam edicem bu ama işinee. forumda okudugum kadaryla 10 12 kilo almış mama sayesınde umarım bende alırımm. basta cok umutluyduumm ama umudum yavas yavas sönüyorrr çok üzülüyorumm. (((((( etrafımdakılerın ayyy bu kadar da zayıflık iyi değill yaaa, bence sen bu bacaklarla etek gyme demelerıne çok sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm

boşver kıskanıyor şişkolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…