Kafayı yemek üzereyim !!

evet sipraktini kullandım bebe biskuvsini yaklasık 2 hafta kadar kullandım hala devam ediyorum annem kilo aldın farkındayım diyor ama tartıya cıkınca hep aynı kilo anlayamıyorum.

ben 17 yaşındayım 1.63 boyundayım 42 kiloyum.. boyum kısa olduğundan minyon görünüyorum ama seni anlıyorum çünkü bende kilo almak istiyorum. şunu söyliyimki bebe bisküvisini 3 ay boyunca kullandım kimisi 1 ayda 4 kilo almış ama ben 1 ayda 1 kilo aldım 3 ay kullandım 42 oldum düşün yani.. hem sen 2 haftadır kullanıyosun sakın bırakma bak azmet başarırsın. ve şunu söyliyim ki söylenenlere kesinlikle kulak asma ben öyle yapınca kilo almaya başladım zaten. çünkü bu işin psikolojik yanıda var. kafana takma işine bak bisküvini ye cidden alıyosun. dediğm gibi 3 ay kullandm. bırakmıştım ama bu aralar gene başladım. ne yaptığımıda yazıyım sana; cezvenin yarısına kadar süt koydum onu ısıtırken tabağa 16-17 tane bebe bis. attım 1 kaşık pekmez koydum bide badem fındık ceviz karışımını rondoda çekmiştik annemle 1 kaşıkta ondan koydum. hep böyle yiyorum tadıda güzel midemi bulandırmıyo benim. bende yemek konularında hassasım. kusura bakma uzun oldu umarım yardımcı olabilmişimdir.. :)

bende 178 boyunda 40 kiloyum düsün. Ama 2 sene önce 58 kiloydum rahatsızlık gecirdim kilo werdim. Simdi diyetisyene faln gittim 3 hftada falan 2,5-3 kilo aldım. kahwaltını ögle yemegini aksam yemegini saglam yap ara ögünlerde kesinlikle pasta,tatlı,kek ye aksam yemeginden sonra da kuruyemis meywe cok tüket

ben de yemek konularında hassasım ama durum bu yani tığ gibiyim ama devam edicem zorlasam daa :)

oo ciddi misin sen masallah boyda baya var ben 70 ten ileri gtmem heralde :) Ben doktora gittim ama diyetsyen değildi boyle kutu kutu meyvesuyu tarzında sütlü içecekler verdi 3 ay kullandm daha sonra dayanamadım midem kaldırmadı . pasta ve kekle pek aram yoktur ama çikolata ve cips hastasıyım onlarda olur dimi?

slm cnm inş . En kısa sürede ideal kg ulaşırsın hepimizin derdi başka işte bende kg vermek istiyorummmm sana diyeceğim şey öncewlikle bunu kafana takmaman yani sen ne kadar takarsan beynin ona yoğunlaşırrr birde bu kadar şeyi üst üste denemee bence her gece yatarkenn hatta yatmadann tahin pekmez ye tahin kg aldırır çünkü susam yağı içeriyorr bence büyük bir kase yap kendine bunu evin en göz öününde olan noktasına kpy gelip hgeçerken 1 kaşık 1 kaşık ye öyle arka arkaya değil bak gördükçe salal bir kaşıkk hem miden bulanmazzz hemde bak görürsün 1 günde biterr kase eminim sonuçlarınıda 1 hafta görmeye başlarsın ama takmaa cnm kafanaa inş güzel haberlerini alırızz takip teyim

hmm o zaman tahini denememde fayda var duymustum da denememiştim. çok teşekkür ederim. inş. yararını gorurum..

ideal kilom 61 ve 43 üm çok zor ama bakıcaz artık onumuzdeki maçlara

sen yeter ki ye de cnm :)) Ama karbonhidrat we protein beraber tüket. Yani pilav tawuk, patates tavuk köfte ws gibi. Ekmeği bol ye.. Bende pastayı pek sewmem ama tiramisu we frambuazlı hastasıyım onları yiorum bide künefe :) Patatesi de cok tüket..

bende sendenimm. 3 haftadır filan bebe büsküvisi yiyorum mama yapıp. başta kilo alıyorum diye seviniyordumm ama akşam tartıldım 44.5 sabah bakıyorum 41e kadar düşmüşüm nasıl bi gecede 3 kilo verebilirim hayrete düşüyorum yaaa (((((((((

Ablacım şimdi gördüm yazını bak bütün istediklerini hayal ettiklerini hala daha yaşayan bi insan olarak anlıyorum ama öncelikle işin psikolojik boyutunu aşman lazım şuan senin yemek diyetlerine başlamadan çok buna ihtiyacın var nasıl olur nasıl yaparsın bilmiyorum öncelikle insanlara kulaklarını tıkamayı öğren şimdi birkez senin 1.70 gibi bi boy avantajın var türk kadınının boy ortalaması düşünüldüğünde harika bir ölçü bu çoğu insan bunu bile çekemediğinden seni üzer ilerde bigün biliyoşarki nasılsa fiziğinde oturacak benim üniverstedeyken ev arkadaşım vardı ondada aynı sorun vaardı ikimizde habire tozlarla yemelerle kilo almaya uğraştık durduk fakat sonra o da çok ciddi bi hastalık yaşadı o esnada da çok ama çok düzenli beslenmesi gerekti 3 öğün yemeğini etini yemeğin üzerine tatlısını ara öğünlerde yoğurdunu hiç ihmal etmedi ve tam 10 kilo aldı 6 ayda falan alabildi tabi bu kiloyu hastalığını yenmesi içinde şarrttı zaten mesela ben bile yoğu iş temposundan ve üşengeçlikten uygulayamadım onun dediklerini sende şuan tam gelişim dönemindesin derslerin sınavların vardır mutlaka öğretmen olduğum için sana yardımcı olmayı çok istiyorum lütfen öncelikle hayatta daha önemli şeyler olduğunu kendi kendine tekrarla gerekirse psikolojik destek al bunlar ayıp değil artık sana şunu ye bunu ye diyemiyorum midenin durumu ortada Allah korusun üzüntüden başka bi hastalığın çıkar yaşayan bi insan olarak dediklerimi uygulamaya çalış buraya yine yaz bende girer bakarım olurmu seni öpüyorum..

Canım benim yaa ben de de öylee .. moral falan kalmıyor tabi dmi?

Desteğin için ne kadar teşekkür etsem az.Gerçekten içten.Başta psikolojk olarak düzeltmeye calısacam sınavlar basladı bile. 15 tatilde kilo almak için cok cabaladm yani az sürede almayı.. İyi gitti ama okul basladı düzensizleşti . İştahsız biri de değilim kii ..

Boyum 163 kilom 45-46 civarı canım. ama 1 haftadır tartılmadım almışımdır inşallah :97::97:

Bana göre çok iyisin :) Almışsındır inşallah . Tam olarak ne yapıyorsun kilo almak için istahsızmısın sen? belki benim yapmadıgım birşey vardır da denerim.

Boyuna göre kilon iyi sanki .

canım ben suanda 27 yasındayım 6 ay once dogum yaptım 48 ıle hamıle kaldım suan 50 kıloyum evlenmeden once ıse 42 kılo ıdım evlenınce 6 kılo aldım bende senın kadarken cok zayıftım lıse sondayken 40 kıloyu goremedım bıle dusun bıde mıllet aıleme sız bu kıza ekmek vermıyomusunuz dıyodu ya allahım gıcık oluyordum benı ne doktorlara goturduler en sonunda hormonlu ılaclar verceklerdı ama amcam saglıkcı kızdı bıze sonrada onune gecemezsın onemlı olan saglık dedı nıtekım evlenınce aldım bunye meselesı neler yoyordum kılo almak ıcın yatmadan once makarna ye susam ye ballı muz yap kremalı pastalar ye tereyaglı yap yıyebılecegın seylerı ama ogunlerınde ye bence

ablacım ben hepsini deniyorum .. Normal fiziğim güzel diyenler de var bana kemiklerim iri olduğu için ve boyum normalden uzun olduğu için aşırı zayıf görünüyorum . doktor bile beni ezikliyorsa gebereyim yani

canım benım oyle dusunme bak psıkolojını bozarsın boyle allah korusun sen takma kafana alırsın rahat bırak kendını banada zayıflıktan olcek kollara bak ayyy su bebegın bıle kolları senınkınden etlı dıyen oluyordu bende sınır oluyordum ama sonra guldum gectım guzelım sınav stresı falanda cok etkılıo ınsanı bıde hashas bır ınsansan uzme kendını severek ye bıde ıstemedıgın sey yaramazmıs

Bu çevremdeki kazma insanlar zaten zayıfım diye moralimi bozuyorlar bide nasıl moralim bozulmasın . Dalga geçiyorlar resmen sen hiç yemek yemiyor musn sana ekmek yedirmiyorlar mı diye gülüyorlar yanlarına geçip birde ben mi güleyim kendi aglanacak halime ablam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…