kafayı yemek üzereyim....

BeyazGelin

Minnak Davşanım
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
305
2
35
ya arkadaşlar bende evlendiğimizden beri acaba hamilemiyim diye hafifbi şüphe oluyodu... 6 aylık evliliğimde 10 kez test yaptım ya bitanesi hafifçizgili çıksa ii hiçbirinde iki çizgi olmadı iki ay önce 1-2 gün adet gördüm. geçen ay 3 gün adet gördüm bu ay 8veya 10 gün oldu hala adet görmedim. 3 kez 2 gün aralıklı test yaptım bu ay ama NEGATİİİİİİİİFFFF :çok üzgünüm: akannehir YA ARAŞTIRIYORUM İnternetten biçok belirti bende var.. karında şişkinlik, yorgunluk, aşırı uyku isteği, kilo alma, sabahları hafif bi miğdede bulantı (sigara içince dahada kötü oluyo) sürekli idrara çıkma, bazende kabızlık... ama yoook yoook mafoldumben ya hemen olacaksam adet olayım, yada artık şu testlerim pozitif çıksın.. yoksa ruh sağlığım bozulacak yaaaa kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

Hızlı gençlik işte:ecrin_bebek:

Şekerim 6 aylık evlisin daha, hele bi dur bakalım.

Testler negatifse başka bir rahatsızlığın vardır demekki. Kist olaiblir mesela.

evet cnm belirtiler bazen farklı olabiliyo bunları takılma

eğer adetin düzensisse zaten bu yüzden de hamile kalamıyor olabilirsin

adet düzensizliğinden doktora gidip ilk önce bu sorunu çözmen gerekli
kaydirigubbakcemile5

evet doğru aslında ama ne bileyim belki yaşamak isteyişimdendir... bide benim kafama takılan bu belirsizlik.. ya bide geçenlerde eşim 3 yaşındaki yeğenine bana bakarak " buket, yengene söylede bi çocuk doğursun ama çabuk olsun" deyişi içimi ne bileyim cız ettirdi... çok istio baba olmayı... ona bu mutlu haberi vermek istiorum ma ondan önemlisi benim sinirlerime dokunan adetimdeki bu durum...

insan kendini dinleyip kaptırdığında çok kolay hamileyim psikolojisine giriyo

bende her ay olmadığını bile bile , acaba hamile miyim demekten kendimi alamıyorum

acele etme, daha çok yeni evlisin

stres yaptıkça adetin gecikir

hayırlı vakitte nasip etsin rabbim

Gebe kalmayı denemeden önce jinekologa gitmelisin
test yaptır muayne ol
boşuna bekleme derim
belki bir rahatsızlığın vardır gerbe kalmıyorsundur
reglin zaten düzensizmiş..
dr ye gitmelisin
sonra dene.

evet zaten daha önceden gitmeyi planlaıyordum ancak iş hayatı daha baskın geldi hayatımda sanırım. erteleyip durdum.. ama en kısa sürede gidicem. bide ama hemen hamile kalırsam iş hayatımı bitirmek zorunda kalıcam onun içinde korkuyorum. çünkü ben çocuğum ile birebir ilgilenmek istiyorum.. bakıcı falan o tür şeylere güvenemiyorummmm..... en iisi biraz daha beklemek....:sm_confused:

evet zaten daha önceden gitmeyi planlaıyordum ancak iş hayatı daha baskın geldi hayatımda sanırım. erteleyip durdum.. ama en kısa sürede gidicem. bide ama hemen hamile kalırsam iş hayatımı bitirmek zorunda kalıcam onun içinde korkuyorum. çünkü ben çocuğum ile birebir ilgilenmek istiyorum.. bakıcı falan o tür şeylere güvenemiyorummmm..... en iisi biraz daha beklemek....:sm_confused:

canım hayatındaki hiçbirşeyi erteleme.bak benim bir sorunum yok ama ben tam 3 yıl bekliyorum.ilk evlendiğim zamanlar hemen gebe kalmayayım diye korunuyordum.ah ah..korunmam boşunaymış.ben erkenden başladım neden çocuğum olmuyor die.adetimin 2 ay bazen 3 ay gelmediği oldu.1 sene onlarla uğraştım.derken 2. seneye geldik.yok sperm tahlilleri hormon tahlilleri ovulasyon günleri,yumurta uyarıcı ilaçlar..vs yine gebe kalamadım.(hocaya gdecektim nerdeyse.kaydirigubbakcemile3)geldik 3.seneye..öyle böyle 8-9 ay geçti.sanki bi aralar unutmak istedim herşeyi.dedim ki bu ev bana uğursuz geldi.:roflol:hadi taşınalım.hopp bi ay geçmedi hamile kaldım.oda düşükle sonuçlandı.2 ay oldu işte düşüğümün üstünden.peki ya bana sor pes ettim mi diye?:1no2:etmedim.hala devam.o yüzden erteleme

canım daha cok yenısın doktorlar bıle ıkı yıl bekleyın dıyor ..zamanı gelınce bebısın gelecektır

canım hayatındaki hiçbirşeyi erteleme.bak benim bir sorunum yok ama ben tam 3 yıl bekliyorum.ilk evlendiğim zamanlar hemen gebe kalmayayım diye korunuyordum.ah ah..korunmam boşunaymış.ben erkenden başladım neden çocuğum olmuyor die.adetimin 2 ay bazen 3 ay gelmediği oldu.1 sene onlarla uğraştım.derken 2. seneye geldik.yok sperm tahlilleri hormon tahlilleri ovulasyon günleri,yumurta uyarıcı ilaçlar..vs yine gebe kalamadım.(hocaya gdecektim nerdeyse.kaydirigubbakcemile3)geldik 3.seneye..öyle böyle 8-9 ay geçti.sanki bi aralar unutmak istedim herşeyi.dedim ki bu ev bana uğursuz geldi.:roflol:hadi taşınalım.hopp bi ay geçmedi hamile kaldım.oda düşükle sonuçlandı.2 ay oldu işte düşüğümün üstünden.peki ya bana sor pes ettim mi diye?:1no2:etmedim.hala devam.o yüzden erteleme

haklısın bilmiyorum ben senin yerinde olsam heralde psikolojik yardım alırdım :nazar: ben 12 gün gecikti diye telaşa kapıldım 20-30 gün gecikse heralde deli olurdum.. biraz evhamlıyımda... kaydirigubbakcemile2

ama genede üzülüyorum... daha doğrusu ben bu elirsizliğe dayanamıyorum... :sinifsinif:

aynen senin durumundayim, 6 aylik evliyim ve cocuk istiyoruz adetlerim duzensiz. jinekologa gittim ve gec yumurtlama oldugunu ogrendim :tomato: ama oysa ilk aylar adetlerim baya duzenliydi simdi nerde .....

yaa ben bişe daha sorucam.. ilişki sırasında kasıkta ağrı bende sadece başlarda olurdu ama kalmamıştı artık.. şimdi tekrar ağrıyo.. nedeni ne olabilir?

X