- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Beraber bseyler yapmayı ben de çok istiyorum. 1-2 günlüğüne de olsa bi yerlere gidelim diyorum. Bi değişiklik olsun. Ama zaten hafta içi sürekli çalıştığı için hafta sonu da evde kalmak istiyor. Bakın cumartesi ve pazar da aynen şu şekil oluyor. Cumartesi sabah kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan sonra alışverişe çıkıyoruz. Alışveriş benim için bir rutin yani. Bi aktivite gibi değil. Sonra eve geliyoruz. O sabah uyumadığı için eve gelince uyuyor genelde. Sonra akşam yemeği falan. Sonra Tv izliyoruz sabaha kadar. Sabah epey geç yatıyoruz. 3-4 gibi. Pazar günü de 1-2-3 gibi uyanıp kahvaltı ve normal günün devamı işte. Tv falan. Bu durumda bile inanın hafta sonunun gelmesini iple çekiyorum. Ama son 1-2 aydır bana karşı ilgisizliği beni çok rahatsız etmeye başladı işteSizinki kadar degil ama benimde esimin calisma saatleri cok cok uzun ve ben evden calisiyordum bu donemde, yurtdisinda yasiyorum. Hissettiginiz seyi o kadar iyi anliyorum ki. Nacizane soyle onerilerim olabilir. Kendinize bir gunluk plan hazirlayin her saatinizi doldurun bir seylerle. O zaman insan ise yarar hissettikce daha da keyifli oluyor. Az vakit gecirmek ister istemez uzaklastiriyor, sizi beraber heyecanlandiracak bir seyler yapin bunun illa cok kompleks seyler olmasina da gerek yok. Ben ozledigimi ve az zaman gecirebildigimizi soyleyince beraber bir saat belirledik ikimizde ne kadar yogun olsak her gun o saati beraber geciriyoruz. Bazen cikip yuruyoruz bazen cay iciyoruz, bazen daha hareketli seyler yapiyoruz ama yapiyoruz yani. Umarim size faydali seyler tavsiye etmisimdir.